شارا - شبكه اطلاع رساني روابط عمومي ايران : مدير روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي هرمزگان: تغيير نگرش و رفتار مردم با كمك رسانه ها تحقق مي يابد
شنبه، 28 تیر 1399 - 22:18 کد خبر:43837
مدير روابطعمومي دانشگاه علوم پزشكي هرمزگان گفت: نقش بي بديل رسانه ها و تاثيرگذاري توليدات هنري كه تلفيقي از خبر، عكس و فيلم است، در افزايش دانش و آگاهي، تغيير نگرش و نهايتا تغيير رفتار آحاد جامعه بسيار موثر است.
شبكه اطلاع رساني روابط عمومي ايران (شارا)-|| مدير روابطعمومي دانشگاه علوم پزشكي هرمزگان گفت: نقش بي بديل رسانه ها و تاثيرگذاري توليدات هنري كه تلفيقي از خبر، عكس و فيلم است، در افزايش دانش و آگاهي، تغيير نگرش و نهايتا تغيير رفتار آحاد جامعه بسيار موثر است.
به گزارش خبرگزاري موج، فاطمه نوروزيان مدير روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي هرمزگان، گفت: از ابتداي اپيدمي و پاندمي ويروس كرونا و بيماري كوويد 19 تا كنون رسانه ها بصورت خودجوش و جهادگرانه در كنار روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي هرمزگان اقدامات بسيار ارزشمندي را انجام دادهاند و كماكان همپاي بخش بهداشت و درمان استان در حال فعاليت هستند كه بسيار قابل تقدير است.
نوروزيان عنوان كرد: تا كنون با همكاري همه اصحاب رسانه در زمينه افزايش آگاهي و دانش عموم مردم توانستيم موضوع رعايت فاصله گذاري اجتماعي، بهداشت فردي و استفاده از ماسك را تا حد ممكن در سطح جامعه نهادينه كنيم و از اين مرحله به بعد بايد تلاشمان را در تغيير نگرش و رفتار مردم متمركز كنيم.
مدير روابط عمومي دانشگاه خاطر نشان كرد: از آنجائيكه با ويروس جديدي روبرو هستيم و هر روز به اطلاعات جديدي از اين ويروس دست پيدا مي كنيم كه مدام در حال تغييرات است؛ لذا به روز كردن اطلاعات و دانش مردم حائز اهميت است و بايد به آن توجه ويژه داشت.