شارا - شبكه اطلاع رساني روابط عمومي ايران : گزارش برگزاري شوراي هماهنگي روابط عمومي‌هاي استان همدان
شنبه، 28 دی 1398 - 23:05 کد خبر:41403
روابط‌عموميها خودشان بايد براي حفظ و ارتقاي جايگاهشان تلاش كنند و تنها به چسباندن بنر و پرچم مناسبت هاي ملي و مذهبي سر در ادارات اكتفا نكرده و به دنبال ايده ها و خلاقانه هاي جديد براي بروز توانمندي هاي خود باشند.



مديركل روابط عمومي استانداري همدان: روابط عمومي ها بايد براي حفظ و ارتقاي جايگاه خود تلاش كنند
شبكه اطلاع رساني روابط عمومي ايران (شارا)-||حبيبي گفت: روابط‌عموميها خودشان بايد براي حفظ و ارتقاي جايگاهشان تلاش كنند و تنها به چسباندن بنر و پرچم مناسبت هاي ملي و مذهبي سر در ادارات اكتفا نكرده و به دنبال ايده ها و خلاقانه هاي جديد براي بروز توانمندي هاي خود باشند.

به گزارش خبرگزاري برنا از همدان، مديركل روابط عمومي استانداري همدان در جمع روابط عمومي هاي استان از شركت ضعيف روابط عمومي هاي استان در طرح ارزيابي انتقاد كرد و گفت: با وجود تسهيل و روان سازي فرآيند مذكور، تنها ۵۲ نفر گزارش عملكرد خود را به دبيرخانه اين طرح ارسال كرده اند.


عضويت در سامانه انتشار و دسترسي آزاد به اطلاعات گلايه ديگر فاطمه حبيبي بود و تاكيد كرد: تا پايان بهمن همه دستگاه هاي اجرايي موظف به عضويت در اين سامانه هستند و كساني كه پيشتر عضو بودند بايد به درخواست ها و شكايت هاي مردمي پاسخ بدهند.


به گفته وي روابط عمومي ها خودشان بايد براي حفظ و ارتقاي جايگاهشان تلاش كنند و تنها به چسباندن بنر و پرچم مناسبت هاي ملي و مذهبي سر در ادارات اكتفا نكرده و به دنبال ايده ها و خلاقانه هاي جديد براي بروز توانمندي هاي خود باشند.


حبيبي تعامل و مشاركت با رسانه هاي استان را به روابط عمومي ها توصيه كرد و گفت: روابط عمومي ها رسانه هاي مكتوب و مجازي را در كنار خود حفظ كرده و كمبود نيرو در اين پست را از اين طريق جبران كنند.

آمادگي برگزاري كلاس‌ براي روابط عمومي‌ها را داريم
مديرعامل خانه مطبوعات استان همدان از آمادگي اين مجموعه به منظور برگزاري كلاس‌ براي مسوولان روابط عمومي‌هاي استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاري فارس از همدان مهرداد حمزه ظهر امروز در شوراي هماهنگي روابط عمومي استان همدان با قدرداني از مدير روابط عمومي استانداري و هيات رئيسه شوراي روابط عمومي‌هاي استان به خاطر تعامل با رسانه‌ها اظهار كرد: دغدغه‌اي كه در جلسه قبل هم مطرح كردم اين است كه ارتباط چنداني با نيمي از جمعيت حاضر در اين جلسه به عنوان مسوول روابط عمومي نداريم.

وي با بيان اينكه اين مسئله شايد دوطرفه باشد و هر دو طرف مقصر باشيم گفت: البته معتقدم موضوع بيشتر به حوزه روابط عمومي‌ها برمي‌گردد كه برخي از دستگاه‌ها اساسا اعتقادي به رسانه ندارند.

مديرعامل خانه مطبوعات استان همدان با اشاره به اينكه بايد در دستگاه‌هاي پرمخاطب تعامل با رسانه‌ها شكل گيرد اضافه كرد: در ارتباط با ارزيابي روابط عمومي‌ها اگر امكان داشت ما نيز به عنوان خانه مطبوعات در قالب يكي از پارامترها نظر دهيم.

وي از آمادگي خانه مطبوعات در برگزاري كلاس‌هايي براي روابط عمومي‌هاي استان در قالب سواد رسانه‌اي خبر داد و افزود: در 6 ماهه اخير براي شركت آب و فاضلاب و اداره كل منابع طبيعي استان اين دوره‌ها را برگزار كرده‌ايم و آمادگي داريم براي ساير مسوولان روابط عمومي‌ها و كارشناسان آنها هم برگزار كنيم.

حمزه با ابراز گلايمندي از نبود خانه مطبوعات در شهرستان‌ها از سوي نماينده‌اي از هيات رئيسه شوراي روابط عمومي استان گفت: با توجه به اساسنامه خانه مطبوعات، براي راه‌اندازي اين مراكز در شهرستان‌ها حداقل بايد ۲۰ خبرنگار در هر شهرستان فعال باشد در غير اين صورت امكان‌پذير نيست.

وي تصريح كرد: تنها در شهرستان نهاوند و ملاير شاهد تعداد بالاي خبرنگاران هستيم و در ساير شهرستان‌ها آمار كم است بنابراين از لحاظ قانوني راه‌اندازي خانه مطبوعات در تمام شهرستان‌ها امكان‌پذير نيست اما در حال حاضر اين خبرنگاران جزو خانه مطبوعات استان هستند.

مديرعامل خانه مطبوعات استان همدان با اشاره به اينكه هرگاه مسوولان روابط عمومي‌با ما تماس گرفته‌اند ليست رسانه‌ها را در اختيار آنها گذاشته‌ايم افزود: البته اين ليست هم هر از چندگاهي تغيير مي‌كند و افراد جديدي در عرصه رسانه وارد و يا خارج مي‌شوند.

حق اشتراك رسانه‌ها از سوي ادارات تا پايان سال پرداخت شود
وي با بيان اينكه از قانون آگهي‌هاي «م. الف» ابلاغ شده اما همچنان روابط عمومي‌ها اجرايي نمي‌كنند كه اميدوارم كسي اين قانون را دور نزند گفت: طبق توافقي كه با اداره ارشاد داشتيم قرار شده دستگاهي اگر اين قانون را اجرا نكند به ديوان محاسبات عدالت اداري معرفي شود.

حمزه پرداخت حق اشتراك رسانه‌ها از سوي ادارات تا پايان سال خواستار شد و افزود: مطالبات رسانه‌ها نيز پرداخت شود چون بسياري از رسانه‌ها با وضعيت اقتصادي سختي مواجه هستند.

وي با تاكيد به اينكه اگر روابط عمومي‌ها ارتباط خود را با رسانه‌ها بيشتر كنند رسانه‌ها مي‌توانند بسيار كمك حال روابط عمومي‌ها باشند گفت: خوشبختانه تعاملي كه بين اصحاب رسانه، روابط عمومي و هيات رئيسه شوراي هماهنگي روابط عمومي‌ها و خانه مطبوعات شكل گرفته در هيچ استاني وجود ندارد.

مديرعامل خانه مطبوعات استان همدان با بيان اينكه روابط عمومي‌ها در دعوت از رسانه‌ها در مراسم‌هاي مختلف حتما دعوتنامه را به دفاتر فكس كنند و به فضاي مجازي بسنده نكنند افزود: روابط عمومي‌ها در برگزاري تورهاي رسانه‌اي، رسانه‌ها را گلچين نكنند و همه آنها را در نظر بگيرند.

وي خاطرنشان كرد: امروز ليست رسانه‌ها را در اختيار روابط عموم قرار مي‌دهيم و متقابلا مي‌طلبد ليستي از روابط عمومي‌ها هم در اختيار ما قرار گيرد.

روابط عمومي‌ها و دغدغه‌مندي‌ها
شوراي هماهنگي روابط عمومي همدان با رياست معاون سياسي ـ امنيتي استاندار برگزار شد و در اين جلسه مسوولان روابط عمومي دغدغه‌ها و ديدگاه‌هاي خود را مطرح كردند.

به گزارش خبرگزاري فارس از همدان، بعد از ظهر امروز شوراي هماهنگي روابط عمومي استان همدان با رياست معاون سياسي ـ امنيتي استاندار همدان برگزار شد.

در اين جلسه قرار شد، هر كدام از روابط عمومي‌ها صحبت‌هايي داشته باشند تا ۳۰ پارامتر از موضوعات مطرح شده توسط آنها، انتخاب و صورتجلسه شود و براي اجرا به تمام روابط عمومي‌هاي استان ارسال شود.

جلسه به اين منوال آغاز شد كه عده‌اي در يك جمله روابط عمومي را تعريف كردند و از جمله موضوعات مطرح شده نيز اين بود كه يكي خواستار فعال شدن روابط عمومي الكترونيك شد و گفت در حوزه اطلاع‌رساني پراكندگي داريم و بايد انسجام را در دستور كار داشته باشيم و ديگري به روابط عمومي اخلاق‌مدار اشاره كرد كه روابط عمومي اخلاقمدار بايد پيشگام در جبران خسارت‌ها باشد.

مدير روابط عمومي اداره ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان همدان نيز روابط عمومي را يك فرد باهوش، شفاف و هوشمند خواند و اظهار كرد: آمادگي ارائه مشاوره به روابط عمومي‌ها را دارم.

بهجت عباسي در ادامه از برگزاري جشنواره «ايران باشكوه» در راستاي توسعه صنعت گردشگري به ويژه صنعت گردشگري خارجي سخن گفت و افزود: اين رويداد هم‌زمان با سال نو چيني در چند استان كشور از جمله همدان به‌ منظور معرفي ظرفيت‌هاي فرهنگي و گردشگري ايران و همدان به گردشگران داخلي و خارجي برگزار مي‌شود.

وي با اشاره به اينكه از چهارم تا ۲۹ بهمن اين جشنواره برگزار مي‌شود و برنامه‌هايي را با همكاري شهرداري و موسسات گردشگري در نظر گرفته‌ايم گفت: برگزاري موفق اين رويداد مي‌تواند شروع خوبي براي معرفي ظرفيت‌هاي بي‌نظير گردشگري استان به بازار بزرگ چين باشد.

لزوم برگزاري جلسه توجيهي مديران كل نسبت به اهميت كار روابط عمومي
مدير روابط عمومي اداره ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان همدان به ۲۰ تا ۵۵ درصد تخفيفات در نظر گرفته شده در برخي از اماكن گردشگري اشاره كرد و افزود:‌ برگزاري جشنواره غذا و قصه‌گويي و كارناوال كدو از جمله برنامه‌هاي در نظر گرفته شده در اين طرح است.

وي با اشاره به اينكه تفاهمنامه‌اي توسط وزارتخانه ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري با چين منعقد شده كه اين كشور تورهاي گردشگري خود را براي ايران در نظر بگيرد گفت: برنامه‌ها طوري تنظيم شده تا تهران تورهايي را در زمان‌هاي مشخصي براي اين هفت استان از جمله همدان در نظر مي‌گيرد.

شكري؛ مسوول روابط عمومي صندوق بيمه اجتماعي كشاورزان، روستائيان و عشاير استان نيز خواستار برگزاري جلسه توجيهي مديران كل نسبت به اهميت كار روابط عمومي در دستگاه‌هاي اجرايي شد و اظهار كرد: مديران از افراد خلاق و فعال در پست روابط عمومي استفاده كنند.

مجتبي شيراوند؛ مسوول روابط عمومي مديريت درمان تامين اجتماعي همدان نيز با بيان اينكه روابط عمومي ضعيف مدير ضعيف و روابط عمومي فعال مدير فعال دارد اظهار كرد: با توجه به اينكه روابط عمومي پست نيست و انتخابي است و مدير او را انتخاب مي‌كند، نماد هوشمندي مديران در انتخاب روابط عمومي‌هاست.

در ادامه جلسه تعدادي از روابط عمومي‌ها به رعايت شان و كرامت انساني در انتشار اخبار، داشتن سواد رسانه‌اي در انتقال اخبار، پل ارتباطي بودن روابط عمومي بين مخاطب و دستگاه اجرايي اشاره كردند.

همچنين گفته شد كه روابط عمومي‌ها بايد در انتقال اخبار، به عنوان رسانه دستگاه‌ فعال باشند نه رسانه مديران، از انتشار اطلاعات خلاف واقع جلوگيري كنند، قبل از عملياتي شدن موضوعي از انتشار اخبار خودداري كنند و به ارزشيابي مستمر از فعاليت سازماني بپردازند.

بايد از فرصت روابط عمومي‌ها استفاده كرد و اعتماد را به جامعه برگرداند
مسوول روابط عمومي كميته امداد استان همدان نيز با بيان اينكه مهندسي اجتماعي كاركرد اصلي و كليدي هر روابط عمومي است اظهار كرد: متاسفانه يكي از مشكلاتي كه روابط عمومي‌هاي امروز دارند اين است كه صرفا اطلاع‌رساني مي‌كنيم و بايد از اين وضعيت خارج شويم و به ايفاي نقش حرفه‌اي خود و راهبردي كه مهندسي اجتماعي بوده، بپردازيم.

ياري بيان كرد: امروز متاسفانه بي‌اعتمادي به نهادها و سازمان‌ها در جامعه ايجاد شده و مي‌توان از فرصت روابط عمومي‌ها استفاده كرد و اعتماد را به جامعه برگرداند.

وي با اشاره به اجراي طرح پويش «محسنين» در كشور گفت: امروز كميته امداد استان بيش از ۶ هزار و ۸۰۰ يتيم را زير پوشش دارد.

مسوول روابط عمومي كميته امداد استان همدان با بيان اينكه پيرو پويش ايتام و اكرام قرار است يك‌ميليون نفر حامي به طرح مورد نظر در كشور اضافه شود خاطرنشان كرد: سهم استان همدان ۵۰ هزار حامي است كه قدم اول از طريق استاندار برداشته شده است.

وي با اشاره به اينكه قرار است ۳۰ هزار نفر به حاميان استان اضافه شوند گفت: قدم اول را از آموزش و پرورش، دانشگاه علوم پزشكي و چند نهاد ديگر برداشته‌ايم و اميدواريم به اين تعداد جذب حامي برسيم.

ياري با بيان اينكه بيش از ۴۰۰ نفر از كارمندان كميته‌ امداد استان و در واقع تمام آنها يك يا دو يتيم را مورد حمايت قرار داده‌اند و بدون يتيم نيستند افزود: هر فردي مي‌تواند با واريزي حداقل ۱۰ هزار تومان يك يتيم را حمايت كند.

وي تاكيد كرد: در اين پويش روابط عمومي‌ها ورود كرده و ما را ياري كنند.
معاون سياسي ـ امنيتي استاندار همدان در اين خصوص اظهار كرد: قطعاً با اينگونه كمك‌ها خداوند ۷۰۰ برابر خير را نصيب فرد خواهد كرد و در واقع با اين كار ابتدا خدمت به خود مي‌كنيم.

مصطفي آزادبخت تاكيد كرد: روابط عمومي‌ها به صورت جدي در اين طرح ورود كنند و ابتدا از خود آغاز كنيم چراكه يتيم‌نوازي در آيات قرآن و روايات اسلامي بسيار سفارش شده است.

محمودي مسوول روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي واحد همدان نيز روابط عمومي را موتور محرك سازمان دانست و افزود: روابط عمومي تلفيقي از تئوري و تجربه است.

محمدزاده؛ مسوول روابط عمومي بانك مسكن نيز تكريم ارباب رجوع و افزايش رضايتمندي را در نقش روابط عمومي‌ها مهم عنوان كرد و گفت: نظارت روابط عمومي‌ها در پياده سازي تفكر ناب در ادارات بسيار مورد توجه است.

مسوول روابط عمومي شوراي شهر همدان نيز اظهار كرد: بايد نقش روابط عمومي‌ها در نهايت به رضايتمندي شهروندان ختم شود.

حميد آذر با بيان اينكه ما روابط عمومي‌ها بايد با شهروندان رابطه خوبي داشته باشيم گفت: يك روز را به نام روابط عمومي شهروندان نامگذاري كنيم و اين نباشد كه پشت ميز بنشينيم بلكه در دل جامعه اين نقش را تعريف كنيم.

در برخي از بخش‌ها و ادارات شاهد روابط عمومي‌هاي داراي چندپست هستيم
محمد طاهري؛ مدير روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي ابن سينا نيز ارسال نامه‌اي از استانداري به ادارات مبني بر ارزش قائل شدن به نقش روابط عمومي را خواستار شد و اظهار كرد: متاسفانه در برخي از بخش‌ها و ادارات شاهد روابط عمومي‌هاي داراي چندپست هستيم و بايد اين موضوع ساماندهي شود.

كردكريمي؛ نماينده‌اي از هيات رئيسه شوراي روابط عمومي‌هاي استان همدان نيز با بيان اينكه جلسه ويژه‌اي براي روابط عمومي‌ها از سوي استاندار برگزار شود و عدم حضور ايشان در چنين جلساتي نشان از بي‌توجهي به ماست اظهار كرد: اين موضوع از زمان آقاي نيكبخت؛ استاندار سابق همدان وجود داشته و نخستين خواسته روابط عمومي‌ها به حضور شخص اول استان در جلسات است.

آزادبخت در اين خصوص پاسخ داد: قطعا مشغله كاري باعث عدم حضور استاندار در اين جلسات شده و نه بي‌توجهي اما قول مي‌دهم در سه ماه آينده جلسه‌اي با حضور ايشان برگزار شود.

كردكريمي در ادامه توجه مديران به نقش روابط عمومي در دستگاه‌هاي مختلف را لازم دانست و گفت: بايد مدير يك مجموعه عنايت ويژه به جايگاه روابط عمومي داشته باشد.

وي با بيان اينكه روابط عمومي‌ها به كمك و ياري بيشتري از رسانه‌ها نياز دارند افزود: اطلاعات جامعي از رسانه‌هاي استان در اختيار روابط عمومي‌ها قرار گيرد.

سرپرست روابط عمومي استانداري همدان نيز با بيان اينكه صحبت‌ها را به گلايه شروع مي‌كنم و تنها ۵۲ مورد ارزيابي از جمع روابط عمومي‌هاي استان به دست ما رسيده است اظهار كرد: بايد براي كار خود ارزش قائل شويم و دنبال رتبه و مقام نباشيم و در واقع ارزش‌گذاري به جايگاه خود در درجه اول شركت در ارزيابي‌هاست.

فاطمه حبيبي با اشاره به اينكه امروز آخرين فرصت گرفتن ارزيابي‌هاست و روزهاي بعد نظرات را دريافت نخواهيم كرد گفت:‌ با وجود اينكه در خصوص سامانه انتشار و دسترسي آزاد به اطلاعات، نامه‌نگاري شده اما روابط عمومي‌ها جدي نمي‌گيرند و شهرداري‌ها و فرمانداري‌ها و دستگاه‌هاي ديگر ملزم به الحاق به اين سامانه هستند و عدم توجه به اين موضوع نمره منفي خواهد داشت.

وي بيان كرد: افرادي كه عضو سامانه انتشار و دسترسي آزاد به اطلاعات هستند به شكايات و درخواست‌ها پاسخ دهند چرا كه رصد خواهند شد و موارد قابل پيگيري است.

سرپرست روابط عمومي استانداري همدان پرداخت به موقع حق اشتراك رسانه‌ها را از سوي روابط عمومي‌ها را تاكيد كرد و افزود: از همين امروز پرداختي‌ها آغاز شود.

وي با بيان اينكه در چهل و يكمين سالگرد پيروزي شكوهمند انقلاب اسلامي هستيم و روابط عمومي بايد در حوزه محتوايي اين رويداد مهم فعاليت كنند گفت: برخي معتقدند وظيفه ما تنها اطلاع‌رساني نيست اما معتقدم اول و آخر كار ما اطلاع‌رساني است و در وسط ماجرا نيز آن هنرمندي ماست كه چطور كار را انجام دهيم.

روابط عمومي‌ها بايد ايده دهند تا تبادل فكري صورت گيرد
حبيبي با اشاره به اينكه روابط عمومي‌ها در ادارات سعي نكنند تنها بنرچسبان باشند؛ بايد ايده دهند تا تبادل فكري صورت گيرد افزود: در خصوص تهيه سند اطلاع‌رساني استان برخي دستگاه‌هاي اجرايي عملكرد خوبي داشته‌اند كه قابل تقدير است.

وي با بيان اينكه اميدوارم ارزيابي‌ها را دقيق در ۱۲ بندي كه به ادارات ابلاغ شده ارائه دهند گفت: تا پايان سال ادارات برتر معرفي شود تا در پايان شوراي برنامه‌ريزي امسال تقدير شوند، البته دستگاه‌هاي ضعيف و كم‌كار نيز با نظر استاندار معرفي خواهند شد.

سرپرست روابط عمومي استانداري همدان با بيان اينكه در جلسات آينده دستور كارهاي مشخص و موضوعات مصداقي را خواهيم داشت و از مديران نيز دعوت به حضور در اين جلسات خواهيم كرد افزود: متاسفانه هيچ كدام از روابط عمومي‌هاي استان پيشنهادي به هيات رئيسه شوراي روابط عمومي‌ها نداده‌اند و اين گلايه وجود دارد.

وي از حضور رسانه‌ها در اين جلسه قدرداني كرد و گفت: حضور رسانه‌ها در تمام جلسات قابل تقدير است و آنها پا به پاي ما هستند.

حبيبي خطاب به جمع حاضر بيان كرد: رسانه‌ها بازوي روابط عمومي‌ها هستند و مي‌خواهيم روابط عمومي‌ها دقيق و شفاف اطلاع‌رساني كنند.

وي فضاي مجازي را يك قدرت تلقي كرد و افزود: طبق قانون بايد از اين فضا استفاده كنيم اما در انتشار اخبار روابط عمومي‌ها سرعت را فداي كيفيت نكنند چراكه حفظ آبروي مدير و دستگاه در ميان است.

سرپرست روابط عمومي استانداري همدان با بيان اينكه روابط عمومي‌ها رسانه‌ها را در كنار خود داشته باشند و با توجه به كمبود نيروي كار در روابط عمومي‌ها، رسانه‌ها مي‌توانند در اين زمينه كمك كنند گفت: رسانه نيز روابط عمومي را در كنار خود ببيند.

دبير شوراي هماهنگي روابط عمومي‌هاي استان همدان: ارزيابي مديران روابط عمومي همدان بر اساس تحقق سند اطلاع‌رساني است
 دبير شوراي هماهنگي روابط عمومي‌هاي استان همدان گفت: يكي از مؤلفه‌هاي ارزيابي مديران موفق روابط عمومي‌هاي استان، همدان تحقق سند اطلاع‌رساني است.

به گزارش مهر، فاطمه حبيبي بعدازظهر شنبه در جلسه شوراي هماهنگي روابط عمومي‌هاي استان همدان با بيان اينكه نبايد در اطلاع‌رساني كيفيت فداي سرعت شود، گفت: توجه و اهميت به ارزش و منزلت روابط عمومي، يكي از مهمترين اقدامات در راستاي ارتقا جايگاه روابط عمومي‌هاي استان همدان است.

وي با بيان اينكه انتظار مي‌رود مديران روابط عمومي‌ها، توجه ويژه‌اي به تمهيداتي كه در جلسات اين‌چنيني در نظر گرفته مي‌شود داشته باشند تا بتوان شاهد ارتقا سطح كيفي و كمي روابط عمومي‌ها در سطح استان بود، گفت: مديران روابط عمومي دستگاه‌هاي اجرايي سعي كنند به سامانه انتشار و دسترسي آزاد به اطلاعات بپيوندند، چون اين مؤلفه در ارزيابي عملكرد ساليانه دستگاه‌هاي اجرايي لحاظ مي‌شود.

حبيبي با بيان اينكه پرداخت هزينه اشتراك نشريات از جمله اقداماتي است كه روابط عمومي‌ها بايد تا پيش از فرارسيدن سال جديد در دستور كار قرار دهند، گفت: با توجه به نزديك شدن به چهل و يكمين سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي، ضروري است روابط عمومي‌ها به اطلاع رساني دقيق و به‌موقع در اين زمينه توجه داشته باشند.

وي با بيان اينكه روابط عمومي‌ها نبايد مقام خود را در حد بنر چسباندن تقليل دهند، بلكه با ظرافت و ذوق و سليقه مي‌توانند همچون يك هنرمند قبل و حين و بعد از برنامه‌ها را طراحي و مديريت كنند، گفت: برخي روابط عمومي‌ها در تحقق سند اطلاع‌رساني استان اقدامات مطلوب و قابل تحسيني انجام داده‌اند كه از ديگر دستگاه‌هاي اجرايي انتظار مي‌رود در اين مهم كوشا باشند، چون يكي از مؤلفه‌هاي ارزيابي مديرانِ موفق روابط عمومي‌هاي استان، تحقق سند اطلاع‌رساني است.

حبيبي گفت: بايد گزارش عملكرد دستگاه‌هاي اجرايي در راستاي تحقق سند اطلاع رساني تا پيش از پايان سال به دبيرخانه اداره‌كل روابط عمومي و امور بين‌الملل استانداري همدان ارسال شود.

دبير شوراي هماهنگي روابط عمومي‌هاي استان همدان يكي از اقدامات تحسين‌برانگيز رسانه‌هاي استان همدان را شركت مرتب و پاي به پاي مسئولان در جلسات برشمرد و گفت: انتخابات مجلس شوراي اسلامي از موضوعات مهمي است كه انتظار مي‌رود روابط عمومي‌ها در تدوين و محتويات خبر توجه ويژه داشته باشند و به گونه‌اي محتويات را دقيق و حرفه‌اي تدوين كنند كه بتوانند مردم را اقناع كنند.

وي گفت: فضاي مجازي و توجه به چگونگي حضور در آن از اهميت ويژه‌اي براي روابط عمومي‌هاي استان همدان برخوردار است.

حبيبي تاكيد كرد: مديران روابط عمومي‌هاي استان همدان به گونه‌اي عمل كنند كه كيفيت را فداي سرعت نكنند.

دبير شوراي هماهنگي روابط عمومي‌هاي استان همدان ياداور شد: با توجه به اينكه اولويت توسعه در استان همدان صنعت گردشگري است، ايجاب مي‌كند مديران روابط عمومي‌ها با فرودگاه بين‌المللي همدان همكاري بيشتري داشته و در اطلاع‌رساني پروازهاي اين فرودگاه، تبليغات لازم و مناسب را براي توسعه اين بخش انجام دهند.