شارا - شبكه اطلاع رساني روابط عمومي ايران : كارگاه آموزشي دوروزه كارشناسان روابط عمومي بانك توسعه تعاون
یکشنبه، 8 دی 1398 - 12:18 کد خبر:41239
كارگاه آموزشي كاربردي كارشناسان روابط‌عمومي ستاد و صف بانك توسعه تعاون باهدف كمك به افزايش مهارت‌هاي تخصصي و ارتقاء سطح آگاهي و توانمندي آنان با بهره‌گيري از تجارب اساتيد دانشگاهي طي روزهاي 9 و 10 دي‌ماه سال جاري با حضور رئيس هيات مديره و مديرعامل، اعضاء هيات مديره و برخي از مديران ستادي در سالن همايش‌هاي مركز آموزش و پژوهش اين بانك برگزار مي‌گردد.



شبكه اطلاع رساني روابط عمومي ايران (شارا)-|| كارگاه آموزشي كاربردي كارشناسان روابط‌عمومي ستاد و صف بانك توسعه تعاون باهدف كمك به افزايش مهارت‌هاي تخصصي و ارتقاء سطح آگاهي و توانمندي آنان با بهره‌گيري از تجارب اساتيد دانشگاهي طي روزهاي 9 و 10 دي‌ماه سال جاري با حضور رئيس هيات مديره و مديرعامل، اعضاء هيات مديره و برخي از مديران ستادي در سالن همايش‌هاي مركز آموزش و پژوهش اين بانك برگزار مي‌گردد.

به گزارش شارا به نقل از روابط عمومي
بانك توسعه تعاون، سعيد معادي مشاور مديرعامل، مدير روابط عمومي و حوزه مديريت بانك توسعه تعاون با تأكيد بر اينكه توجه و پرداخت به امر آموزش پلي براي توسعه و ظرفيت‌سازي سرمايه انساني در جهت پيشبرد اهداف و برنامه‌هاي سازمان تلقي مي‌گردد گفت: فراهم نمودن تمهيدات لازم براي اجراي آموزش‌هايي كه مبتني بر نيازسنجي و شناخت دقيق و صحيح وضعيت موجود و واقع بينانه باشد مي‌تواند راهكاري براي بالا بردن سطح توان علمي و عملي و مهارت افزايي كاركنان تلقي گردد.

معادي نقش و جايگاه روابط عمومي‌ها را همواره خاص و ويژه عنوان كرد و دراين‌باره يادآور شد: اگرچه ساختار و ابزار در روابط عمومي‌ها طي اين سال‌ها به‌واسطه ظهور و بروز فناوري جديد و تكنولوژي، دستخوش تغييرات جدي و اساسي شده است وليكن فلسفه وجودي و رويكرد و كاركرد روابط عمومي چيزي جز برقراري ارتباط، اطلاع‌يابي، اطلاع‌رساني، افكار سنجي، اعتمادآفريني و پرداختن به مسئوليت اجتماعي نيست و فرصت سازي براي تكرار اين مفاهيم اساسي و تلاش براي انطباق روابط عمومي با نيازهاي مردم و درك و فهم بهتر افكار عمومي نه‌تنها عاملي براي شناسايي و پيشگيري از تهديد مي‌شود بلكه باعث موفقيت بهتر سازمان‌هاي توليدي و خدماتي در جلب رضايتمندي مردم خواهد شد.

وي برگزاري كلاس‌هاي آموزشي در قالب خبرنويسي و گزارش‌نويسي، توليد محتوي و استفاده از ظرفيت فضاي مجازي، عكاسي خبري و تبليغات و برند سازي را ازجمله منابع آموزشي اين كارگاه عنوان نمود و افزود: علاوه بر آموزش‌هاي تخصصي جهت كارشناسان روابط عمومي كارگاه‌هاي كاربردي نيز جهت تبيين هرچه بهتر جزئيات وظايف كارشناسان برگزار خواهد شد.

مدير روابط عمومي و حوزه مديريت بانك توسعه تعاون استمرار اين دوره‌هاي آموزشي را ضروري دانست و دراين‌باره گفت: روابط عمومي به‌عنوان هنر هشتم مطرح است و براي نهادينه نمودن و تبيين تمامي ابعاد اين هنر نياز به برگزاري دوره‌هاي مختلف به‌صورت علمي و عملي درراستاي انتقال دانش آشكار و ضمني آن مي‌باشد كه اميدواريم بتوانيم اين دوره‌ها را به‌صورت مستمر و با اثربخشي مثبت برگزار نماييم.