شارا - شبكه اطلاع رساني روابط عمومي ايران : استفاده از تلفن در كلاس هاي درس انتاريو ممنوع
جمعه، 15 شهریور 1398 - 12:20 کد خبر:40091
با اينكه برخي از مدارس انتاريو، استفاده از موبايل در كلاس هاي درس را ممنوع كرده بودند، اما به تصميم دولت انتاريو از نوامبر سال 2019، اين ممنوعيت در سراسر مدارس استان اعمال خواهد شد.

شبكه اطلاع رساني روابط عمومي ايران (شارا)-|| با اينكه برخي از مدارس انتاريو، استفاده از موبايل در كلاس هاي درس را ممنوع كرده بودند، اما به تصميم دولت انتاريو از نوامبر سال 2019، اين ممنوعيت در سراسر مدارس استان اعمال خواهد شد. 


به گزارش شارا به نقل از iranjavan، با اينكه دولت انتاريو قصد اعمال ممنوعيت از ابتداي سال تحصيلي جديد را داشت، اما وعده آن را تا ماه نوامبر به تعويق انداخت تا به ادارات آموزش و پرورش فرصت كافي براي هماهنگ شدن با مقررات جديد را بدهد. 


بر اساس مقررات جديد، دانش آموزان تنها مي توانند براي موضوعات درسي و با اجازه آموزگار در كلاس درس از تلفن هوشمند استفاده كنند. همچنين استفاده از تلفن براي موارد اضطراري و پزشكي نيز مجاز خواهد بود.