شارا - شبكه اطلاع رساني روابط عمومي ايران : سخنگوي دولت در نشست شوراي هماهنگي رؤساي مراكز روابط عمومي و اطلاع رساني دستگاههاي اجرايي كشور: روابط عمومي ها موظف به سامان دادن گفتگوي اجتماعي ميان ذي نفعان اجتماعي هستند
چهارشنبه، 12 تیر 1398 - 18:13 کد خبر:39221
دستيار ارتباطات اجتماعي رئيس جمهور و سخنگوي دولت با بيان اينكه وظيفه روابط عموميهاي دولت بازنمايي تصوير دقيق و درست از دستگاههاي اجرايي است گفت: در هيچ دوره اي پس از انقلاب، دولت اينگونه از سوي آمريكا، رسانه هاي متكي به پول برخي حاكمان منطقه و همزمان با هنجار شكني رسانه هاي مخالف داخلي مواجه نبوده است.


شبكه اطلاع رساني روابط عمومي ايران (شارا)-|| دستيار ارتباطات اجتماعي رئيس جمهور و سخنگوي دولت با بيان اينكه وظيفه روابط عموميهاي دولت بازنمايي تصوير دقيق و درست از دستگاههاي اجرايي است گفت: در هيچ دوره اي پس از انقلاب، دولت اينگونه از سوي آمريكا، رسانه هاي متكي به پول برخي حاكمان منطقه و همزمان با هنجار شكني رسانه هاي مخالف داخلي مواجه نبوده است.
 
 دكتر ربيعي در نشست شوراي هماهنگي رؤساي مراكز روابط عمومي و اطلاع رساني دستگاههاي اجرايي كشور با بيان اينكه هدف اصلي تحريم هاي آمريكا عليه ايران و برنامه فشار حداكثري به كشور فروپاشي ذهني در جامعه است گفت: متاسفانه در داخل نيز عده اي براي منفعت سياسي كوتاه مدت خود در اين دام افتاده اند.
 
 سخنگوي دولت با تبيين اينكه شرايط كنوني كشور از هر لحاظ استثنايي و منحصر بفرد است گفت: معلوم نيست اگر اين دولت نبود و اگر برجام نبود وضعيت كشور الان چگونه بود؟ اما متاسفانه چنان بازنمايي منفي از تصوير دولت توسط رسانه هاي مخالف صورت گرفته است كه اين نقاط مثبت همه به حاشيه رفته و صرف حمله به دولت به هدف اصلي تبديل شده است. سياه نشان دادن مسايل، موجب موج سواري رسانه هايي است كه با هزينه هاي كلان دستگاههاي اطلاعاتي دولتهاي بدخواه همسو هستند.
 
 ربيعي با اشاره به اينكه مشكلات و تنگناهاي روابط عمومي ها در اقناع و اطلاع رساني به جامعه و مواجهه با موج تخريب ها را به خوبي مي داند گفت: همه رسانه هايي كه در ظرفيت نظام تعريف مي شوند، دلسوز براي ماندگاري آثار برجسته انقلاب مثل آزادي، جمهوريت، استقلال و اسلاميت و پيشرفت ايران هستند و بايد مراقب اين شرايط باشند. ما خوشحاليم كه بيشترين نقدها متوجه دولت است و اين نقدها را مفيد مي دانيم. براي ادامه راهمان اما در مواردي نقد به جاي كنش سياسي، تخريب گر تبديل مي شود. دولت به اصل آزادي رسانه معتقد است و بنا داريم با همگان براي پيشرفت ايران كار كنيم. مسئله دولت قدرت و ماندگاري و پيشرفت ايران است و در اين زمينه دست همه رسانه ها را مي فشاريم.
 
 سخنگوي دولت گفت: برجام يك دستاور بزرگ بد اما اين دستاورد ناديده گرفته مي شود. هرچيزي را بايد در دوره تاريخي و در ظرف زمان خود سنجيد و آثار فقدان آن را در دوره خود بررسي كرد.
 
 ربيعي با بيان اينكه به هيچ وجه منكر وجود مشكلات نيستيم و دولت به خوبي از رنج و مشكلات مردم آگاه است گفت: وظيفه روابط عمومي ها انتقال مسائل و مشكلات مردم به روساي دستگاههاي خود است. روابط عمومي ها وظايف دوسويه دارند و وظيفه انتقال دستاوردهاي دولت به مردم و انتقال ديدگاههاي مردم به دولت را دارند. اساسا معتقد نيستيم كه روابط عمومي ها بايد مشكلات را نفي كنند يا آنها را پنهان كنند اما با تلاش هايي كه براي تحريف واقعيت و فريب مردم صورت مي گيرد نيز بايد مقابله كنند. اگر در اين دولت ناكارآمدي يا خطايي بوده در عوض در همين دولت شفافيت در بالاترين حد نسبت به ساير دولت ها بوده است. اگر در دو سال اخير به دليل خروج آمريكا از برجام با گراني و افزايش تورم مواجه هستيم، بايد ضمن همدردي با مردم و پيدا كردن راهكار براي حل مشكلات، علل و ريشه مشكلات را به مردم توضيح دهيم. يادمان نرود كه همين دولت يكي از درخشان ترين كارنامه ها در مهار تورم را در سالهاي ۹۳ تا ۹۶ برجاي گذاشته است.
 
 ربيعي يكي ديگ راز وظايف روابط عمومي ها را ارتباط با گروههاي اجتماعي وابسته به هر دستگاه دانست و گفت: روابط عمومي ها وظيفه سامان دادن گفتگوي اجتماعي ميان ذي نفع اجتماعي دستگاه با بالاترين مقام را برعهده خواهند داشت.
 
 سخنگوي دولت در ادامه با تاكيد بر لزوم تقويت و ارتقا جايگاه روابط عمومي ها به عنوان دستگاه هايي كه مي توانند به خوبي عملكرد دولت را براي مردم تبيين كنند و با پروژه خارجي ـ داخلي نااميد سازي مردم و فروپاشي ذهني جامعه مقابله كنند از تاكيد رئيس جمهوري نسبت به حفظ جايگاه روابط عمومي ها اشاره كرد و گفت هيئت دولت نيز در خصوص تقويت اين نهاد مصوبات خوبي داشته است.
 
 در ادامه اين نشست نيز رؤساي مراكز روابط عمومي دستگاه هاي اجرايي مسايل و مشكلات مربوط به حوزه كاري خود را با دستيار ارتباطات اجتماعي و سخنگوي دولت مطرح كردند. يكي از عمده نگراني هاي روابط عمومي هاي دستگاه هاي اجرايي محدوديت هاي ايجاد شده در فضاي مجازي خصوصا در استفاده از تلگرام براي اطلاع رساني عمومي اعلام شد كه همراه شدن اين محدوديت ها با نبود حمايت مناسب از سوي رسانه ملي در بازتاب دستاوردها و خدمات دولت به مردم، كار اطلاع رساني و اقناع افكار عمومي را بسيار سخت كرده است.