شبكه اطلاع رساني روابط عمومي ايران (شارا)-|| عضو هيئتمديره بانك صادرات ايران گفت: اقبال دوباره سهامداران به «وبصادر» و روند افزايشي نرخ آن نشانهاي از توجه فعالان بازار سرمايه به دستاوردهاي بانك در سال ٩٧ و تحليل مثبت از دورنماي فعاليتهاي اين بانك در سال جاري است. در تلاش هستيم كه روندي كه بانك صادرات ايران در پيش گرفته همچنان روبه رشد باشد.
به گزارش شارا به نقل از روابط عمومي بانك صادرات ايران، رضا صديق كنترل مطالبات در سطح زير يك درصد، كاهش بهاي تمامشده پول، افزايش صدور ضمانتنامهها، افزايش منابع ارزان قيمت، افزايش سرمايه ٢٠٣ درصدي و تهاتر بيش از ٩٠ هزار ميليارد ريال از مطالبات بانك از دولت با بدهي هاي بانك به بانك مركزي را از جمله مهمترين دستاوردهاي بانك در سال ٩٧ عنوان كرد و افزود: اين نتايج از نگاه سهامداران بانك دورنمانده و روند بهبود اين شاخصها در سال ٩٨ نيز ادامه خواهد يافت.
عضو هيئتمديره بانك صادرات ايران تاكيد كرد: بانك صادرات ايران در تلاش براي تقويت بخش توليد در سال «رونقتوليد»، طرح «طراوت» را براي حمايت از اين بخش ارائه داده كه به مناسبت روز كارگر رونمايي خواهد شد. اين طرح تمامي حلقههاي توليد تا مصرف از تامين كننده مواد اوليه تا استفاده كننده نهايي را مورد حمايت قرار ميدهد كه توليد ملي و استمرار آن مهمترين هدف اين طرح است.
وي با اشاره به تلاش بانك براي تسهيل امكان بيشتر حضور علاقهمندان به طرح «خزانه زرين سپهر» نيز افزود: با دريافت مجوز از بورس كالاي ايران، افزايش ظرفيت صدور گواهي سپرده صندوق «خزانه زرين سپهر» تا ٤٢٥ هزار سكه تحقق يافت كه ١٥ برابر افزايش ظرفيت براي علاقهمندان به گواهي سپرده سكه طلا در بانك صادرات ايران فراهم شده است. با ارائه اين محصول جاي امني براي نگاهداري سكه و استفاده از گواهي سپرده آن در معاملات بورس كالا فراهم شده كه يكي از ابزارهاي معاملات در بازار سرمايه است و اقبال خوبي تاكنون به آن وجود داشته است.