شارا - شبكه اطلاع رساني روابط عمومي ايران : اسماعيلي سخنگوي قوه قضاييه شد
دوشنبه، 19 فروردین 1398 - 17:56 کد خبر:37841
آيت‌الله سيد ابراهيم رئيسي در اين جلسه با اشاره به درخواست حجت‌الاسلام غلامحسين محسني اژه‌اي مبني بر واگذاري سمت سخنگويي دستگاه قضايي، با توجه به ماموريت هاي جديد وي اظهار داشت: جهاد و اجتهاد آقاي محسني اژه‌اي بر هيچكس در قوه قضاييه پوشيده نيست و حضور ايشان در دستگاه قضايي همواره مغتنم و موثر بوده است.

شبكه اطلاع رساني روابط عمومي ايران (شارا)-|| آيت‌الله سيد ابراهيم رئيسي در اين جلسه با اشاره به درخواست حجت‌الاسلام غلامحسين محسني اژه‌اي مبني بر واگذاري سمت سخنگويي دستگاه قضايي، با توجه به ماموريت هاي جديد وي اظهار داشت: جهاد و اجتهاد آقاي محسني اژه‌اي بر هيچكس در قوه قضاييه پوشيده نيست و حضور ايشان در دستگاه قضايي همواره مغتنم و موثر بوده است.


به گزارش شارا، از اداره كل روابط عمومي قوه قضاييه، وي افزود: با توجه به درخواست آقاي اژه‌اي مبني بر واگذاري جايگاه سخنگويي قوه قضاييه، ضمن تقدير از تلاش‌هاي ايشان در سمت سخنگويي، آقاي اسماعيلي كه از قضات شريف و مديران دلسوز و تلاشگر دستگاه قضايي هستند، به عنوان سخنگوي قوه قضاييه اين مسئوليت مهم را بر عهده خواهد داشت.


بر اساس اين گزارش، سخنگوي جديد قوه قضاييه علاوه بر رياست كل دادگستري استان تهران، مسئوليت‌هايي از جمله رياست سازمان زندان‌ها و اقدامات تأميني و تربيتي كشور و همچنين دادستاني مشهد را در كارنامه خود دارد.


محسني اژه‌اي نيز همچنان به عنوان معاون اول قوه قضاييه به فعاليت خود ادامه مي‌دهد.