شارا - شبكه اطلاع رساني روابط عمومي ايران : واتساپ بالاخره يكي از آزاردهنده‌ترين مشكلاتش را اصلاح كرد
جمعه، 16 فروردین 1398 - 15:07 کد خبر:37780
برنامه‌ پيام‌رسان واتساپ، محبوب‌ترين پيام‌رسان دنيا، بالاخره تصميم گرفت يكي از آزاردهنده‌ترين مشكلاتش را اصلاح كند؛ موضوعي كه پيش از آن به شدت برخي كاربران را اذيت كرده بود. حالا در نسخه جديد اين نرم‌افزار هيچ كس‌ نمي‌تواند شما را بدون اجازه، در گروهي عضو كند.




شبكه اطلاع رساني روابط عمومي ايران (شارا)-|| برنامه‌ پيام‌رسان واتساپ، محبوب‌ترين پيام‌رسان دنيا، بالاخره تصميم گرفت يكي از آزاردهنده‌ترين مشكلاتش را اصلاح كند؛ موضوعي كه پيش از آن به شدت برخي كاربران را اذيت كرده بود. حالا در نسخه جديد اين نرم‌افزار هيچ كس‌ نمي‌تواند شما را بدون اجازه، در گروهي عضو كند.
 
 اين ويژگي جديد به كاربران اجازه مي‌دهد به مانند محدود كردن كساني كه آخرين حضور و استاتوس آنها را مي‌بييند، افرادي كه اجازه دارند آنها را عضو يك گروه واتساپي كنند را نيز مشخص و محدود كنند.
 
 براي فعال كردن اين ويژگي جديد بايد به ترتيب به Settings، Privacy و Groups گرفته و از ميان سه گزينه Everyone، My contacts و Nobody يكي را انتخاب كرده تا مشخص شود، چه كسي اجازه افزودن كاربران به گروه‌ها را دارد.
 
 مديران گروه‌هايي كه به دليل محدود شدن امكان اضافه شدن از سوي كاربران، نمي‌توانند كاربر خاصي را به گروه اضافه كنند، اين امكان را خواهند داشت كه براي او دعوتنامه ارسال كنند.
 
 اين ويژگي جديد يكي از مهم‌ترين مشكلات كاربران واتساپ در سرتاسر جهان را حل مي‌كند، زيرا كه پيش از اين هر كسي و حتي افراد غريبه تنها با در اختيار داشتن شماره تلفن يك فرد، امكان اضافه كردن او به گروه‌هاي واتساپ را داشتند. در بخش اعظم اين گونه موارد، كاربر ناچار مي‌شد، خود اقدام به ترك گروه كند.
 
 به گزارش رسانه ها، ويژگي جديد واتساپ هنوز براي همه كاربران فعال نشده ولي پيش‌بيني مي‌شود در هفته‌هاي آينده همه كاربران واتساپ از اين ويژگي جديد بهره‌مند شوند.