شارا - شبكه اطلاع رساني روابط عمومي ايران : سامسونگ تلويزيون قابل كنترل با ذهن مي سازد
سه شنبه، 6 آذر 1397 - 12:53 کد خبر:35760
تلويزيون هاي سامسونگ هم اكنون نيز جزو پرفروش تلويزيون هاي پيشرفته مي باشند. اما شركت كره اي هم اكنون قصد دارد استفاده از تلويزيون را براي افراد معلول و ناتوان جسمي آسان تر كند.

شبكه اطلاع رساني روابط عمومي ايران (شارا)- تلويزيون هاي سامسونگ هم اكنون نيز جزو پرفروش تلويزيون هاي پيشرفته مي باشند. اما شركت كره اي هم اكنون قصد دارد استفاده از تلويزيون را براي افراد معلول و ناتوان جسمي آسان تر كند.

 

پروژه جديد سامسونگ كه توسط مهندسين آن در سوئيس در حال تكميل مي باشد به دنبال ساخت تلويزيوني است كه با قدرت ذهن كنترل مي شود. سامسونگ براي ساخت اين تلويزيون با گروهي از دانشمندان و مهندسين سوئيسي همكاري مي كند. همانطور كه گفته شد، هدف گروه ساخت نرم افزار قابل كنترل با مغز است كه به افراد معلول حركتي امكان روشن و خاموش كردن تلويزيون و تغيير كانال و بلند و كم كردن صدا را مي دهد. ابزارهاي قابل كنترل با مغز، تازگي ندارند، اما پروژه سامسونگ كه Project Point نامگذاري شده، به مراتب پيچيده تر و كارآمدتر خواهد بود.


در حال حاضر اين سيستم، حسگرهاي مانيتوري مغز را با سخت افزار رديابي چشم  براي شناسايي انتخاب هايي كه فرد در نظر دارد، تركيب مي كند. تيم كارشناسان اميدوار است كه بتواند اين سيستم را به اندازه كافي هوشمند بسازد تا دستورات خود را تنها از طريق مغز دريافت كند. به اين معني كه براي تغيير كانال يا بلند و كم كردن صدا فقط به فكر كردن به آن نياز باشد.


اما خبر بد: قبل از اينكه ذوق زده بشويد كه ديگر مجبور نخواهيد شد زحمت دست دراز كردن يا پيدا كردن كنترل تلويزيون را متحمل بشويد، بدانيد كه سامسونگ قصد عرضه تجاري اين تلويزيون را ندارد و در واقع تنها هدف شركت كمك به معلولان است.