شبكه اطلاع رساني روابط عمومي ايران (شارا)- جسيكا پاول، ضمن انتقاد شديد از جايي كه قبلاً آنجا كاركرده، گفت: غول فناوري خود را بيشازحد جدي گرفته است اما در انجام وظايف خود خيلي جدي نيست.
به گزارش شارا، مدير سابق روابط عمومي گوگل ضمن دفاع از عملكرد خود افزود: من ميخواهم «سيليكون ولي» از توهمي كه در آن دستوپا ميزند، رهايي يافته و چشمانداز واقعي موجود در بازار جهاني را نشان داده، تا به استاندارد بالاتري دست پيدا كنند.{لينك}
پاول 40 ساله در مقاله رسمي و همچنين يك رمان كوچك طنزآميز كه بهطور همزمان در اين هفته به چاپ رسيد، تأكيد كرد كه: ما ميگوييم چيزهاي شگفتانگيز و خوبي براي جهان ايجاد ميكنيم درحاليكه مشكلات زيادي نيز براي جهان توليد ميكنيم. ما سياهوسفيد فكر كرده و چشمان خود را به روي خودكشيهاي آنلاين بستهايم.
روزنامهنگار و صاحب سه فرزند، افزود وسوسه شده است تا رُمان خود به نام اختلال بزرگ را تحت نام مستعار منتشر كند، اما براي خنثي كردن سكوتش بايد فرياد برآوَرَد.
خبرآنلاين گزارش كرده است گوگل از سوي بسياري از محافل به دليل انتشار اخبار جهاديها، دست راستيها و خشونتطلبان در يوتيوب موردانتقاد واقعشده است.
خانم پاول تا اوت سال گذشته در نقش روابط عمومي بهطور مستقيم به ساندر پيچاي گزارش مستقيم ميداد و ناگهان با خروج از گوگل همگان را شوكه كرده و اعلام كرد براي ادامه تحصيل به دانشگاه بازميگردد.
به گزارش شارا، جيسكا پاول سال ۲۰۰۶ به گوگل پيوست و تيم روابط عمومي گوگل براي آسيا، اروپاي جنوبي و بازارهاي نوظهور را رهبري كرد. بعد از اينكه مدير روابط عمومي قبلي گوگل يعني راشل وتستون در سال ۲۰۱۵ اين شركت را ترك كرد، پاول به جاي او اين سمت را در دست گرفت.