شارا - شبكه اطلاع رساني روابط عمومي ايران : نشست هم انديشي مديران با رويكرد مسئوليت اجتماعي شركتي برگزار شد
دوشنبه، 11 تیر 1397 - 20:22 کد خبر:34036
نشست هم انديشي مديران بخش خصوصي ودولتي در خصوص اهميت توجه به مسئوليت اجتماعي شركتي در سازمان ها ،در محل تالار پذيرايي شيان برگزار شد.

شبكه اطلاع رساني روابط عمومي ايران (شارا)- نشست هم انديشي مديران بخش خصوصي ودولتي در خصوص اهميت توجه به مسئوليت اجتماعي شركتي در سازمان ها ،در محل تالار پذيرايي شيان برگزار شد.

در اين نشست؛ دكتر كيومرث اشتريان، دبير كميسيون اجتماعي دولت با اشاره به اينكه شرايط عملكردي بنگاه هاي بزرگ اقتصادي در حال حاضر مثبت و مطلوب نيست ادامه داد، بنگاه ها علاوه بر اينكه مي بايست رفتار و عملكرد مسئولانه داشته باشند موظفند گزارشي از فعاليت هاي مسئولانه خود ارائه دهند، ولي با نبود اين گزارش شاهد آن هستيم كه بنگاه ها وظايف خود را جزء مسئوليت اجتماعي مي پندارند.


اشتريان از دبيرخانه دائمي جايزه مسئوليت اجتماعي درخواست نمود تا با بررسي و مميزي دقيق بنگاه هاي اقتصادي در ايران به معرفي برترين ها اقدام نموده و نمونه هاي فوق را جهت بهره برداري و بومي سازي به سايرين معرفي كنند.


در ادامه اين نشست سيد غلامرضا كاظمي دينان، مشاور رئيس كل بانك مركزي با تاكيد بر اهميت و جايگاه مسئوليت اجتماعي به بيان شاخص هايي از نقش رهبري سازمان در ايفاي نقش مسئولانه بنگاه و كاركنان پرداخت و افزود، نقش و تاثير مثبت مديريت مالي سازمان و ايجاد فضاي مسئولانه در بنگاه ها در دراز مدت به نفع آن بنگاه با ايجاد ارزش خواهد بود.


سخنران بعدي اين نشست، فرحناز رافع مشاور معاون وزير صمت؛ به اهميت مسئوليت اجتماعي شركتي در دولت پرداخته و دولت را به عنوان يك تسهيل گر و مشوق در فرايند هاي مسئولانه بنگاه هاي اقتصادي برشمرد. ايشان؛ از لزوم پرداختن بنگاه ها به اين مفهوم اشاره و گفت : مسئوليت اجتماعي شركتي بايد آگاهانه و در استراتژي هاي كلان سازمان گنجانده شود زيرا اين مطالبه و خواسته كليه ذينفعان مي باشد.


تايماز سيد مصطفايي دبير جايزه مسئوليت اجتماعي و مديرعامل شركت هم آ نيز با تغيير پارادايم محيط كسب و كار سنتي به محيط كسب و كار مسئولانه صحبت هاي خود را آغاز نمود و گفت : بنگاه ها مي بايست ريسك هاي اجتماعي و زيست محيطي كه خود موجب آن بوده يا در پيرامون خود آن را مي بينند اهميت داده و در صدد برطرف نمودن آن باشند. توجه به معيارهايي چون ريسك هاي زيست محيطي اجتماعي در كنار سود و زيان و بازده موجب آن خواهد شد كه بتوانيم به سمت كسب و كار مسئولانه حركت نماييم.


مصطفايي به حلقه مفقوده گزارش هاي مسئوليت اجتماعي اشاره نموده و از مديران بنگاه درخواست نمود كه به انتشار اين گزارش ها كمك نمايند.


ايشان در پايان صحبت هاي خود در خصوص دومين جايزه مسئوليت اجتماعي شركتي كه در دوم مرداد ماه سال جاري برگزار خواهد شد، اشاره نمود.


در اين نشست،دكتر رجبي،مديرعامل شركت قطارهاي مسافري رجاء نيز به اهميت مسئوليت اجتماعي اشاره و از مشكلات بنگاه هاي اقتصادي و تعامل آن با دولت در حل اين مسائل مطالبي را ارائه نمود.