شبكه اطلاع رساني روابط عمومي ايران (شارا)-مديركل روابطعمومي و امور بينالملل استانداري مازندران گفت: اطلاعرساني هوشمندانه و اطلاعيابي، از وظايف مهم روابط عموميها است و در اين بخش بايد تلاش بيشتري انجام شود.
به گزارش شارا به نقل از خبرنگار مهر ، احمد مظفري شامگاه دوشنبه در نشست همانديشي روابط عموميهاي ادارات نكا در كميته امداد امام خميني (ره) نكا افزود: پرهيز از دروغ و ارائه آمار دقيق و واقعي مسئله مهمي است كه نبايد از نظر روابط عموميها دور شود و بايد در دستور كار باشد .
وي بيان داشت: در سالهاي اخير آنچه كمتر ديدهشده رويكرد دولت براي ايجاد آرامش در جامعه است كه بايد اين بخش بيشتر ديدهشده و تقويت شود .
مديركل روابط عمومي و امور بينالملل استانداري مازندران گفت: دولت تابع قانون، ولايتفقيه و ايجاد آرامش در جامعه است و بايد ضمن توجه به اين مسائل و افزايش آرامش در جامعه، التهاب را از جامعه دور كنيم.
مظفري، با اعلام اينكه اطلاعرساني هوشمندانه و هنرمندانه از وظايف مهم روابط عموميها در زمان فعلي است، يادآور شد: اكنون زمان بنر و تراكت نيست بلكه تكنولوژي در حال پيشرفت است و فضاي مجازي در زمان بسيار كوتاهي اطلاعات را ردوبدل ميكند و روابط عموميها بايد به تجهيزات مدرن و بهروز مجهز باشند .
فرماندار نكا هم بر تعامل مناسب بين رسانهها و روابط عموميها تأكيد كرد و گفت: تلاش براي اطلاعرساني خدمات نظام بايد با برنامهريزي مناسب در دستور كار باشد .
جعفر احمدي افزود: خدمات نظام بايد بهدرستي اطلاعرساني شود تا اميد در جامعه شكوفا شده و با همكاري همهجانبه، توسعه اتفاق افتد .
وي گفت: در سالهاي اخير توسعه و پيشرفت فراواني در بخشهاي مختلف راه، گازرساني، بهداشت و درمان، آموزش و طرحهاي هادي داشته ايم كه بايد با ارائه اين عملكردها به مردم، در افزايش نشاط اجتماعي و اميد در مردم تلاش بيشتري انجام شود