شبكه اطلاع رساني روابط عمومي ايران (شارا)- توسعه پوشش «بانك آفيسر» در شعب بانك ملي ايران عضو هيات مديره بانك ملي ايران از توسعه طرح «بانك آفيسر» به حجم بيشتري از شعب بانك در سال جاري خبر داد.
برات كريمي در گفت و گو با روابط عمومي بانك ملي ايران با بيان اين كه «بانك آفيسر» يكي از موفق ترين طرح هاي شروع شده توسط بانك در سال گذشته بوده است، گفت: امسال اين طرح با وسعت و توان بيشتري ادامه خواهد يافت.
وي با اشاره به اظهار رضايت اغلب مشتريان از دريافت خدمات ارائه شده توسط اكانت آفيسرها، گفت: اين طرح سال گذشته در شعب مراكز استان ها و شعب ممتاز عملياتي شد كه نتيجه مطلوبي در پي داشت.
كريمي ادامه داد: طرح بانك آفيسر امسال در شعب درجه يك، درجه دو و شعب منتخب بانك نيز عملياتي خواهد شد.
عضو هيات مديره بانك ملي ايران با تاكيد بر اين كه برنامه بانك در آينده، پياده سازي اين طرح در همه شعب است، اظهار كرد: اجراي طرح بانك آفيسر همزمان با آموزش كاركنان بانك، با دقت و سرعت ادامه خواهد يافت.
بانك آفيسر خدمتي است كه بر اساس آن در هر مكان و هر زمان، بانك در كنار مشتري قرار مي گيرد. بانك آفيسر تنها يكي از خدمات ارزش افزوده بانك ملي ايران است كه در آن علاوه بر عمليات بانكي، خدمات مشاوره اي نيز ارائه مي شود.
بانك ملي ايران به منظور افزايش رضايتمندي مشتريان ويژه و ارتقاي سطح كيفي خدمات با ارائه خدمت بانك آفيسر در شعب خود، به هر مشتري اكانت آفيسر ويژه اي اختصاص مي دهد. اكانت آفيسرها علاوه بر روش هاي معمول، از طريق پيام رسان «بله» با مشتريان در ارتباطند.