شارا - شبكه اطلاع رساني روابط عمومي ايران : سخنراني/ عوامل موثر بر توليد محتوا در روابط عمومي
یکشنبه، 29 اردیبهشت 1392 - 13:45 کد خبر:3319

شارا- هشتمين جشنواره ملي انتشارات روابط عمومي  همزمان با برگزاري  دومين همايش توليد محتوا چهارشنبه 18 ارديبهشت ماه با سخنراني  صاحب نظران  و اساتيد برجسته علوم ارتباطات درمركز همايش هاي  سازمان اسناد و آرشيو كتابخانه ملي ايران برگزار شد.

دومين همايش توليد محتوا با سخنراني دكتر حسين علي افخمي با موضوع عوامل موثر بر توليد محتوا در روابط عمومي همراه بود.

دكتر افخمي به عوامل موثر توليد محتوا در روابط عمومي پرداختند و روابط عمومي را اصلي ترين ركن مديريت تعريف كردند و فرمودند: روابط عمومي يعني چه مي گوييم، چه مي كنيم و ديگران در مورد محتوا و عملكرد ما چه مي گويند. روابط عمومي به مديريت كمك مي كند تا شناخت پيدا كند نسبت به عامه ها يي كه نگرش و برداشت هاي مختلفي از سازمان دارند. وقتي ما بتوانيم درك متقابل را بالا ببريم و برنامه اي را تنظيم و اجرا كنيم كه بتواند اهداف اجرايي يك سازمان را در عمل به جلو پيش ببرد كه اين يكي از اعمال مديريت است.

وي همچنين نظام هاي مختلف مديريتي را باز كردند و گفتند: اگر مديريت در نظام كلاسيك قرار گيرد ارتباطات عمودي است و ارتباطات افقي شكل نگرفته است، بنابراين در آن نظام كسي نمي تواند با اداره ديگر مكاتبه كند و همينطور اين مكاتب مديريت را جلو بياييم به نيروي انساني و سيستم مي رسيم ، در ادامه مديريت مبني بر فرهنگ، مديريتي كه مبتني به تكنولوژي و مديريت مبني بر اعتقاد به ايراد سخن پرداختند.

در پايان روز روابط عمومي را مانند روزهاي ديگر تقويم دانستند و گفتند: وقتي اين روز ارزشمند است كه كساني كه در اين حرفه كار مي كنند به قواعد و مقررات حرفه اي احترام بگذارند و تلاش كنند هر چه زودتر ما بتوانيم مقررات اخلاقي و صنفي حاكم بر حرفه روابط عمومي را تنظيم  كنيم و هدفمند و قانونمند شوند تا بتوانيم نظارت همراه با اعتلا در اين عرصه داشته باشيم.