شبكه اطلاع رساني روابط عمومي ايران (شارا)- مدير ارتباطات و امور بين الملل شهرداري اردبيل بر ضرورت ارتقا جايگاه روابط عمومي ها در مناطق شهرداري تاكيد كرد.
به گزارش شارا به نقل از خبرگزاري خبر آنلاين از اردبيل؛ مجتبي لاله در در جلسه هم انديشي با مديران مناطق و مسئولان روابط عمومي شهرداري اردبيل كه در محل سالن اجتماعات شهرداري برگزار شد، طي سخناني اظهار كرد: روابط عمومي پل ارتباطي بين مناطق و شهروندان است و با توجه به گستردگي وظايف، ضروري است جايگاه روابط عمومي ها در مناطق ارتقا يابد.
وي ضمن قدرداني از تلاش مسئولان روابط عمومي مناطق بيان كرد: روابط عمومي در موفقيت هر سازمان نقش پراهميتي دارد و كارشناسان روابط عمومي ها بايستي متخصص در زمينه رسانه باشند.
مدير ارتباطات و امور بين الملل شهرداري اردبيل ادامه داد: روابط عمومي به عنوان بازوي توانمند مديران است و تحقق اهداف هر سازمان و منطقه متكي بر تعامل و همكاري با بخش هاي مختلف سازمان است .
لاله با اشاره به اين كه در سال هاي اخير براي ارتقاي جايگاه واقعي و ارزشمند روابط عمومي در شهرداري اردبيل اقداماتي موثري انجام گرفته گفت: امروز ضروري است با راهكارهاي نوين و تازه، و بهره گيري از ايده هاي نو و خلاق اهداف سازمان را پيش برد.
وي تصريح كرد: روابط عمومي ها در آستانه نزديكي به عيد نوروز در برپايي سفره هاي هفت سين و المان هاي نوروزي در مناطق خود همكاري كنند.
گفتني است در اين جلسه مدير ارتباطات و امور بين الملل شهرداري اردبيل مشكلات و نواقص هاي موجود در روابط عمومي مناطق را بررسي كرد و در ادامه جلسه، مديران هر ۵ منطقه به بيان نظرات خود در زمينه فعاليت روابط عمومي ها پرداختند.