شبكه اطلاع رساني روابط عمومي ايران (شارا)- معاون رسانه اي مديركل روابط عمومي وزارت جهاد كشاورزي گفت: استرس هاي كار در حوزه روابط عمومي بسيار بالاست و كار در اين حوزه بعنوان مشاغل سخت محسوب مي شود.
به گزارش شارا به نقل از پايگاه اطلاع رساني سازمان امور عشاير ايران، شهاب سيدمحسني در گردهمايي سراسري مسئولين روابط عمومي هاي امو عشاير كشور اظهار داشت: كار در روابط عمومي زمان نمي شناسد و بصورت شبانه روزي است و فعاليت هاي آن در چارچوب هاي اداري نمي گنجد.
وي افزود: امروزه بخش مهمي از اطلاع رساني بصورت آنلاين انجام مي شود و روابط عمومي ها ديگر نمي توانند منتظر اين باشند كه با نامه نگاري و بروكراسي اداري اطلاعات در اختيار آنان قرار گيرد.
سيدمحسني با اشاره به اينكه كاركنان روابط عمومي بايد آگاهي زيادي از مسائل جامعه و سازمان خود داشته باشند، تاكيد كرد: روابط عمومي ها بايد از سياست ها و برنامه هاي سازمان مطبوع خود با خبر باشند تا بر اساس آن توليد خبر و اطلاع رساني كنند و مديران را نيز ترغيب به مصاحبه در خصوص آن سياست ها و برنامه ها كنند.
معاون رسانه اي مديركل روابط عمومي وزارت جهاد كشاورزي با اشاره به اينكه اطلاع رساني و اطلاع يابي دو وظيفه محوري در روابط عمومي است، اظهار داشت: امروزه در دنيا اطلاع يابي مهم تر از اطلاع رساني قلمداد مي شود اما در ايران روابط عمومي ها بيشتر نقش اطلاع رساني دارند.
وي با بيان اينكه روابط عمومي ها در كشور ما در توليد محتوا ضعيف هستند، ابراز داشت: در حوزه عشاير يكي از راه هاي توليد محتوا برگزاري تورهاي رسانه اي است تا پس از كسب اطلاعات ميداني از زندگي و مسائل و مشكلات عشاير كار اطلاع رساني و تبليغات رسانه اي انجام گيرد.
سيدمحسني ادامه داد: جامعه عشايري ويژگي هاي خاصي دارند كه يكي از اين ويژگي ها جاذبه هاي بصري زندگي آنان است كه در تعيين سياست هاي اطلاع رساني بايد بيشتر روي آن كار شود.
معاون رسانه اي مديركل روابط عمومي وزارت جهاد كشاورزي افزود: گردشگري عشاير موضوعي است كه روابط عمومي ها مي توانند از آن بهره برداري رسانه اي لازم را انجام دهند.
وي ابراز داشت: مخاطب اصلي در سازمان امور عشاير و واحدهاي استاني جامعه عشايري است لذا بايد بدانيم چه نوع پيامي را با چه زبان و ابزاري ارسال كنيم تا عشاير بتوانند آن را دريافت و رمزگشايي كنند.
سيدمحسني افزود: اينكه بدانيم عشاير از چه رسانه اي بيشتر استفاده مي كنند بسيار مهم است تا متناسب با آن رسانه برقراري ارتباط و اطلاع رساني لازم انجام شود.