شارا - شبكه اطلاع رساني روابط عمومي ايران : اقدام جالب ديگر/ دعوت از صاحب‌نظران براي ارائه برنامه‌هاي كاربردي به روابط عمومي استانداري ايلام
دوشنبه، 6 آذر 1396 - 16:18 کد خبر:31926
سرپرست روابط عمومي استانداري ايلام از صاحب‌نظران دعوت كرد برنامه‌هاي كاربردي متناسب با مزيت‌هاي استان را به اين اداره‌ كل ارائه كنند.

شبكه اطلاع رساني روابط عمومي ايران (شارا)- سرپرست روابط عمومي استانداري ايلام از صاحب‌نظران دعوت كرد برنامه‌هاي كاربردي متناسب با مزيت‌هاي استان را به اين اداره‌ كل ارائه كنند.

به گزارش شارا، «يونس آزادي» با دعوت از صاحب‌نظران، نخبگان، فعالين سياسي و اجتماعي، تشكل‌هاي سياسي و مردم نهاد جهت ارائه برنامه‌هاي كاربردي متناسب با مزيت‌هاي نسبي استان، اظهار كرد: مديريت ارشد استان از برنامه‌هاي قابل اجراي متناسب با الگوهاي جديد توسعه و پتانسيل‌هاي استان استقبال مي‌كند.

وي با بيان اين‌كه استان ايلام سرشار از پتانسيل‌ها و استعدادهاي لازم براي دستيابي به توسعه است كه تاكنون چندان مورد استفاده قرار نگرفته و بايد با تدوين طرح‌ها و برنامه‌هاي دانش‌بنيان آن‌ها را در جهت توسعه استان به كار گرفت.

سرپرست روابط عمومي استانداري ايلام نفت و گاز، كشاورزي و دامداري، مرز با كشور عراق، گردشگري و صنايع تبديلي را بخشي از پتانسيل‌هاي استان برشمرد كه لازم است با نگاه كارشناسي و علمي مورد توجه قرار گيرند.

به گزارش ايسنا، آزادي نقش اصحاب رسانه در زمينه معرفي پتانسيل‌هاي استان را بسيار مهم دانست و از خبرنگاران رسانه‌هاي مختلف خواست با انجام نشست‌هاي تخصصي با صاحب‌نظران، راهكارهاي لازم در زمينه استفاده از استعدادهاي استان براي نيل به توسعه را ارائه دهند