شبكه اطلاع رساني روابط عمومي ايران (شارا)- آنچه در ادامه مي آيد چهار عادت ناپسند و غلط در فضاي مجازي هستند كه بايد آنها را حذف كرد:
سر زدن به اينترنت به سبب انگيزه آني
ثابت شده كه وقتي انسان مي خواهد كاري را انجام بدهد، 15 دقيقه پياپي طول مي كشد تا بتواند كاملا بر آن تمركز كند. در صورت رسيدن به چنين تمركزي مولد بودنش به سطحي افزايش مي يابد، كه پنج برابر افرادي مي شود كه هنوز به تمركز كامل نرسيده اند. بنابراين هر بار كه در هنگام انجام كارش قلقك مي شود كه سري به اينترنت بزند و مثلا از اخبار آگاه گردد، تنها آن چند دقيقه ديدن خبرها را از دست نمي دهد. بلكه در هر بار 15 دقيقه از وقتش تلف مي شود، تا بتواند دوباره به طور كامل بر كارش احاطه پيدا كند.
پرداختن به تلفن دستي در هنگام گفت و گو با ديگران
هيچ چيز تا اين اندازه بر ديگران تاثير منفي ندارد، كه در هنگام گفت و گو با آنها به سراغ تلفن دستي خود برويم، و مثلا براي كسي پيامك بفرستيم. بنابراين زماني كه مكالمه اي را با سايرين آغاز مي كنيم، بايد همه تمركزمان را بر آن قرار دهيم. در اين صورت خودمان هم، از آن گفت و گو بيشتر لذت خواهيم برد.
پاسخ دادن مداوم به هر پيامك تلفني يا اي-ميل
چنين اقدامي براي مولد بودن سم كشنده است. كمااينكه پژوهش ها نشانگر آنند كه در صورتي كه انسان با صداي شنيدن دريافت هر پيامك تلفني و يا ايميل فورا به آنها پاسخ بدهد، بخش زيادي از مولد بودن خود را هم به هدر مي دهد. بهترين كار اين است كه زماني مشخص مثلا هر ساعت يك بار، به سراغ پيامك ها و اي-ميل ها برود.
استفاده از تلفن، Tablet و كامپيوتر، در بستر
امروزه بسياري از مردم حتي توجه نمي كنند كه استفاده از تلفن، tablet و رايانه/ كامپيوتر در بستر، تا چه اندازه به خواب و مولد بودنشان آسيب مي زند. زيرا پرتوي آبي رنگ موج كوتاهي كه از اين دستگاه ها ساطع مي شود، بر حالت روحي، سطح انرژي و كيفيت خواب، تاثير مي گذارد. كمااينكه آفتاب بامدادي هم كه شامل مقدار زيادي از اين پرتوهاست، در سطحي گسترده تر همين تاثير را دارد.
منبع: http://iranjavan.net/