شارا - شبكه اطلاع رساني روابط عمومي ايران : نايب رييس فراكسيون روابط عمومي مجلس: روابط عمومي ابزار دست مديريت نيست
چهارشنبه، 27 اردیبهشت 1396 - 19:57 کد خبر:29569
نايب رييس فراكسيون روابط عمومي و رسانه مجلس شوراي اسلامي ۲۷ ارديبهشت روز جهاني ارتباطات و روابط عمومي را به تمامي فعالان اين عرصه بويژه دانشجويان رشته ارتباطات و روابط عمومي تبريك گفت.

شبكه اطلاع رساني روابط عمومي ايران (شارا)- نايب رييس فراكسيون روابط عمومي و رسانه مجلس شوراي اسلامي ۲۷ ارديبهشت روز جهاني ارتباطات و روابط عمومي را به تمامي فعالان اين عرصه بويژه دانشجويان رشته ارتباطات و روابط عمومي تبريك گفت.

به گزارش شارا به نقل از خبرگزاري خانه ملت، امير خجسته نماينده مردم همدان و فامنين در مجلس شوراي اسلامي و نايب رييس فراكسيون روابط عمومي و رسانه مجلس شوراي اسلامي ۲۷ ارديبهشت روز جهاني ارتباطات و روابط عمومي را به تمامي فعالان اين عرصه بويژه دانشجويان رشته ارتباطات و روابط عمومي تبريك گفت. متن پيام امير خجسته به اين شرح مي باشد:

بسم الله الرحمن الرحيم
اطلاع رساني دقيق، صحيح و هنرمندانه به مردم درباره كارهاي انجام شده كاملاً ضروري است و بايد در اين زمينه فعاليت بيشتري صورت گيرد «مقام معظم رهبري»

به مناسبت فرارسيدن روز سترگ روابط عمومي فرصت را مغتنم شمرده، اين روز پرآوازه را گرامي داشته و به تمامي فعالان اين عرصه تبريك عرض مي نمايم. بي شك اين روز تداعي گر اهميت و نقش روز افزون صنعت روابط عمومي در دنياي ارتباطات است كه امروزه به قلب تپنده مجموعه هاي مختلف تبديل شده است.

امروزه روابط عمومي نه به عنوان يك سامانه تشريفاتي و حتي اجرايي بلكه به عنوان يك سامانه مشورتي و مديريتي و به عنوان عنصر اصلي در ارتقا و پيشرفت هر سازماني جايگاه ويژه‌اي دارد و بدون روابط عمومي هيچ فعاليتي انعكاس نمي يابد.

در عصر حاضر روابط عمومي ابزار دست مديريت نيست؛ فلسفه مديريت است، اگر ناكار آمد شود ، مديريت فرسوده و ناكارآمد مي شود و اين روابط عمومي است كه مي تواند در سالي كه از سوي مقام معظم رهبري به سال حماسه سياسي و حماسه اقتصادي مزين گرديده با بالا بردن قدرت رقابت و پذيرش ريسك سازمانها و با جاري ساختن روح روابط عمومي در كل سازمان كه با ايستايي و سكون منافات دارد ، زمينه تجلي اين نام را در سراسر ميهن اسلامي فراهم آورد.

درهاي سازمانها، ساعتي باز و ساعتي ديگر بسته مي شوند و اين آغوش باز روابط عمومي هاست كه همواره پذيراي اقشار مختلف جامعه بوده و لحظه به لحظه مي تواند رسيدن به اهداف عاليه ي جامعه را دنبال نموده و روح و سرزندگي را در سازمانهاي كشورمان جاري سازد.

روز ارتباطات و روابط عمومي، در نهايت فرصتي است مبارك تا همه با هم براي توسعه ارتباطات اجتماعي و غناي معنوي و ارزشي اين حرفه ارزشمند با تقويت حضورمديراني دانايي محور و تحول طلب از يك سو و رعايت اخلاق حرفه اي در عملكرد خود و بهادادن روز افزون به نظام آزاد ارتباطات واطلاعات از سويي ديگرتلاش نموده و جايگاه اين حرفه را در جامعه آرمان خواه و اسلامي خود تثبيت نماييم.

اينجانب به عنوان خدمتگزار مردم در مجلس شوراي اسلامي اين آمادگي را دارم كه از هر طرح و برنامه اي كه در راستاي توسعه ارتباطات باشد چه از طرف مسئولين وچه از طرف فعالين اين عرصه ارائه گردد پيگيري و حمايت قاطع داشته باشم و يقينا" در اين راستا پيگيري لازم بعمل خواهم آورد.

در پايان ۲۷ ارديبهشت ماه روز ملي ارتباطات و روابط عمومي را به تمامي دست اندركاران صديق و سخت كوش حوزه ارتباطات و روابط عمومي صميمانه تبريك و تهنيت عرض نموده و از زحمات و تلاش‌هاي ارزشمندتان در اين عرصه خطير قدرداني مي‌نمايم./

امير خجسته
نايب رييس فراكسيون روابط عمومي و رسانه مجلس شوراي اسلامي