شبكه اطلاع رساني روابط عمومي ايران (شارا)، فرزاد خلفي روز پنجشنبه در نشست شوراي اطلاع رساني روابط عمومي هاي صنعت و معدن استان يزد افزود: همه اين موفقيت ها بايد به صورت مقايسه اي و تحليلي از سوي روابط عمومي ها و رسانه ها به اطلاع مردم برسد .
وي با اشاره به نقش و جايگاه روابط عمومي گفت: دنياي امروز ، دنياي ارتباطات است به گونه اي كه توسعه تنها در صورت حركت در مسير ارتباطات و دخالت دادن آن در فرآيند تصميم سازي محقق نمي شود .
وي افزود: لازمه يك جامعه فعال ، پويا و توسعه يافته توجه ويژه به ارتباطات و روابط عمومي و داشتن مطالعات علمي و پيوست فرهنگي در طرح هاست .
مشاور وزير صنعت تصريح كرد: با توجه به نقش محوري ارتباطات در تصميم سازي دستگاه ها ، روابط عمومي ها بايد به عنوان نقطه اتكا و فرآيند محور در مسير توسعه و ارتقاء مجموعه خود گام برداشته و زاويه ديد سازمان را به سمت فعاليت هاي مشاركتي و ارتباطي تغيير دهند .
خلفي اضافه كرد: روابط عمومي بايد با بن بست شكني در مرحله نخست ارتباطات درون سازماني را تقويت كرده و سپس تصوير جامعه از مجموعه خود را اصلاح كند در عين حال بايد فرهنگ شفاف سازي و عذر پذيري را در سازمان و ميان مديران تقويت كند .
وي با بيان اينكه دولت دكتر روحاني مظلوم تر از هر دولتي حتي دولت اصلاحات است ، تأكيد كرد : روابط عمومي ها بايد با رصد و تحليل عملكردها و تهيه آمار مقايسه اي ، پاسخي منطقي ، متكي بر استدلال و نيز اقناعي به مردم بدهند .
رئيس مركز روابط عمومي و اطلاع رساني وزارت صنعت ادامه داد: به عنوان نمونه با وجود هجمه هاي زياد به وضعيت توليد كارخانه هاي خودروسازي داخلي در چند سال اخير شاهد رشد 40 درصدي اين بخش در دولت تدبير و اميد و نيز صادرات توليدات داخلي هستيم .
وي خاطرنشان كرد: امروز انحصار صدا و سيما شكسته شده و شبكه هاي مجازي مركز ثقل و توجه مردم شده و روابط عمومي ها بايد با توليد پيام ها مختصر ، مفيد ، اقناعي ، مقايسه اي و متكي بر آمار و ارقام وارد اين فضا شده و به نوعي دردهاي مردم را پاسخ دهند .
اين مسئول با بيان اينكه خيلي از هجمه ها عليه دولت بي انصافي بوده است ، گفت: روابط عمومي ها بايد به هر صورت ممكن واقعيت را به اطلاع مردم رسانده و با نگاه حمايتي به توليد داخلي و توريج كالاي ايراني به ثبات و امنيت شغلي و گسترش رفاه و خدمات جامعه ايراني كمك كنند .
رئيس مركز روابط عمومي و اطلاع رساني وزارت صنعت در ادامه سفر يك روزه به استان يزد از دو واحد توليدي ايساتيس و كاشي مسعود يزد نيز بازديد كرد .
منبع: ايرنا