شارا - شبكه اطلاع رساني روابط عمومي ايران : مديرعامل سازمان تأمين اجتماعي: فعاليت در روابط عمومي بدون عشق و شناخت معنا ندارد
چهارشنبه، 18 اسفند 1395 - 23:20 کد خبر:28615
روابط عمومي در سازمان تأمين اجتماعي پل ارتباطي سازمان با افكار عمومي است و خوشحال هستيم كه همكاران ما در حوزه روابط عمومي با مسائل تخصصي اين سازمان آشنايي كافي دارند.

شبكه اطلاع رساني روابط عمومي ايران (شارا)-  مديرعامل سازمان تأمين اجتماعي، كار در روابط عمومي را مجداهدانه و ايثارگرانه دانست و گفت: فعاليت در اين واحد بدون عشق و شناخت معنا ندارد.

به گزارش شارا به نقل از اداره كل روابط عمومي سازمان تأمين اجتماعي، دكتر سيدتقي نوربخش در همايش سراسري روسا و كارشناسان روابط عمومي هاي بيمه، درمان و شركت هاي تابعه سازمان تأمين اجتماعي كه با عنوان "شبكه هاي اجتماعي و كاركردهاي روابط عمومي" برگزار شد؛ اظهار داشت: روابط عمومي در سازمان تأمين اجتماعي پل ارتباطي سازمان با افكار عمومي است و خوشحال هستيم كه همكاران ما در حوزه روابط عمومي با مسائل تخصصي اين سازمان آشنايي كافي دارند.

وي با تأكيد بر اينكه همكاران روابط عمومي بايستي در جريان مسائل سازمان باشند، گفت: بدون شك حوزه اي كه وظيفه اطلاع رساني را در سازمان بر عهده دارد، بايستي از مسائل سازمان آگاهي كافي داشته باشد.

دكتر نوربخش با اشاره به اينكه تأمين اجتماعي سازماني اقتصادي و با كاركرد اجتماعي است، گفت: مهمترين توليد اين سازمان ايجاد امنيت اجتماعي است و بدون ترديد فعاليت و عملكرد اين سازمان بايستي به نحوي باشد كه منجر به ايجاد هيچگونه تشويش و دغدغه اي در بيمه شدگان نشود.

وي با بيان اينكه اتفاقات اواخر دولت گذشته امنيت خاطر جامعه تحت پوشش سازمان تأمين اجتماعي را مخدوش كرد، افزود: در آن دوره سازمان مقر بي امنيتي شد و از امنيت اجتماعي فاصله گرفت.

مديرعامل سازمان تأمين اجتماعي بهبود و ارتقاء وجه اين سازمان را از مهمترين اولويتها برشمرد و گفت: مهمترين هنر ما به عنوان كارگزاران نظام اين است كه مسائل و مشكلات به مردم منتقل نشود.

دكتر نوربخش ادامه داد: مردم در تمام صحنه ها در زمان انقلاب و دفاع مقدس و در تحريم هاي اقتصادي و هجمه هاي فرهنگي كار خود را در پشتيباني از نظام انجام داده اند و اين مردم مستحق آن نيستند كه مشكلات مديران به آنها بازگردد.

وي با بيان اينكه از ابتداي فعاليت دولت تدبير و اميد قانون گرايي، برنامه محوري، پاكدستي و پاسخگويي به عنوان استراتژي مديريتي سازمان تأمين اجتماعي مطرح شده است، گفت: پاسخگويي مربوط به حوزه روابط عمومي است و سازمان بايد همواره به افكار عمومي پاسخگو باشد.

دكتر نوربخش بر لزوم معرفي بيشتر سازمان تأمين اجتماعي به اقشار مختلف جامعه و همچنين مسئولين كشور تأكيد كرد و گفت: تأمين اجتماعي آنگونه كه بايد در جامعه ما شناخته شده نيست و اين واقعيت وجود دارد كه حتي بسياري از مسئولين نيز شناخت كافي از اين سازمان وچالش هاي آن ندارند.

وي افزود: براي آشنايي بيشتر جامعه با تأمين اجتماعي، اقداماتي براي وارد شدن مفاهيم مربوط به بيمه و تأمين اجتماعي به كتابهاي درسي انجام شده است، اظهار داشت: در كتاب معلومات اجتماعي مدارس حتي يك درس درباره بيمه اجتماعي و بيمه وجود ندارد و در دانشگاهها هم همينگونه است. در اين حوزه كار بايد صورت گيرد و اقداماتي نيز در سازمان تأمين اجتماعي آغاز شده است.

مديرعامل سازمان تأمين اجتماعي گفت: وظيفه روابط عمومي اين است كه مخاطب شناسي كند و با بهره گيري از ابزار اطلاع رساني مناسب براي برقراري ارتباط با جامعه هدف اقدام كند.

دكتر نوربخش با تأكيد بر اينكه عملكرد روابط عمومي سازمان تأمين اجتماعي كاملا راضي كننده است، اظهار داشت: ماموريت هاي حوزه روابط عمومي در اين سازمان به صورت مطلوبي انجام شده است.

وي ادامه داد: روابط عمومي در سازمان تأمين اجتماعي و در فضاي رسانه اي فعلي كاري بسيار كليدي بر عهده دارد و اميدواريم با كاهش دغدغه هاي كاري همكاران اين حوزه شاهد ارتقاء هر چه بيشتر فعاليت روابط عمومي سازمان باشيم.

دكتر نوربخش پس از پايان سخنراني در اين همايش با حضور در محوطه مجموعه فرهنگي ورزشي تأمين نهالي را به مناسبت روز درختكاري غرس كرد.