شبكه اطلاع رساني روابط عمومي ايران (شارا)- كارگاه آموزشي ويژه خبرنگاران پايگاههاي مقاومت بسيج مدارس و محلات در كوهبنان برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري فارس از كوهبنان، در آستانه يومالله دهه فجر عصر امروز كارگاه آموزشي ويژه خبرنگاران پايگاههاي مقاومت بسيج مدارس و محلات با حضور مسئول نهاد رهبري در سپاه كوهبنان، مسئول روابط عمومي ناحيه مقاومت بسيج و جمعي از علاقمندان به حوزه خبر و اطلاعرساني به همت حوزه شهري موسيبنجعفر(ع) و خواهران كوثر برگزار شد.
در ابتداي اين مراسم حجتالاسلام محمدرضا حسنيسعدي مسئول نهاد رهبري در سپاه ناحيه كوهبنان با گراميداشت ياد و خاطره شهيدان و افتخارآفرينان دوران دفاع مقدس و عباس ايزدي فرمانده فقيد ناحيه مقاومت بسيج كوهبنان بيان داشت: خداوند توجه خاصي به تمام بندگان خود دارد، لذا بايد اطاعت و عبادت خداوند را با تمام وجود به جا آوريم و در همه حال شاكر خداوند باشيم.
وي با استناد به حديثي از امام رضا(ع) گفت: هر گاه بندگان گناهان جديدي را به وجود آورند كه قبلا در جامعه رواج نداشته، خداوند هم بلايي جديد را بر آنان مسلط ميكند در حالي كه مردم قبلا اين بلاها را نميشناختند و براي آنان غريب بوده است.
حسنيسعدي تاكيد كرد: خبرنگاران بايد همواره صداقت، امانت، تقوا و بصيرت را سرلوحه امورات خويش قرار دهند، اهل مطالعه و تحقيق باشند و تلاش كنند كه همواره بيانات رهبر معظم انقلاب را سرلوحه امورات خويش قرار دهند.
وي با اشاره به شرح وظايف روابط عمومي و تبليغات در بسيج يادآور شد: كارهاي بزرگ و خوبي در حوزههاي مقاومت و پايگاههاي بسيج مدارس و محلات صورت ميگيرد كه خبرنگاران بايد با دقت نظر و شفافيت اين مسائل را براي اطلاعرساني بيشتر به روابط عمومي گزارش دهند.