شبكه اطلاع رساني روابط عمومي ايران (شارا)- در ديدار سيدغلامرضا كاظمي دينان رئيس شوراي سياستگذاري اين كنفرانس و يدالله آقايي مديركل روابط عمومي شركت فرودگاههاي كشور مهمترين موانع نقشآفريني حرفهايتر روابطعموميها مورد بررسي قرار گرفت.
به گزارش شارا از بولتن نيوز، در اين ديدار كه علي شوقي بنام دبير سومين كنفرانس حرفهايگرايي در روابطعمومي و بهنام تقيپور رئيس كميته هماهنگي و برنامهريزي اين كنفرانس به همراه محمد عباسي مشاور مديرعامل و رئيس ستاد اقامه نماز شركت فرودگاههاي كشور حضور داشتند كاظمي دينان گفت: با بررسيهاي انجام شده و پس از اخذ مشورت و نظرات تعدادي از اساتيد مقرر شد در كنفرانس پيش رو، كارگاه روابطعمومي حرفهاي و حضور موثر در رسانههاي اجتماعي، كارگاه روابطعمومي حرفهاي و اصول و فنون مذاكره، كارگاه روانشانسي مثبت نگر و روابطعمومي حرفهاي و كارگاه روابطعمومي حرفهاي و باز طراحي برند را برگزار كرده تا بدين ترتيب علاوه بر پاسخگويي به نيازهاي آموزشي به روز كارشناسان روابطعمومي زمينههاي جهش و ارتقاي آنها در پاسخگويي به نيازهاي سازمانها فراهم شود.
كاظمي دينان با بيان اينكه استقبال از برگزاري اين كنفرانس حكايت از تشخيص صحيح برگزاركنندگان در رفع نيازهاي فعالان روابطعمومي دارد گفت: روابطعمومي حرفهاي، آيندهنگر و راهبر است.
يدالله آقايي مديركل روابط عمومي شركت فرودگاههاي كشور نيز در اين ديدار اهميت آموزش كارشناسان روابطعمومي را مورد تأكيد قرار داد و با بيان اينكه آموزش در اين شركت يك اصل اساسي است افزود: آموزش زمينهساز و ارتقاء دهنده روابطعمومي حرفهاي است.
گفتني است در اين ديدار زمينههاي همكاري دبيرخانه دائمي برگزاري كنفرانس حرفهايگرايي در روابطعمومي و روابط عمومي شركت فرودگاههاي كشور مورد بررسي قرار گرفت.
علاقمندان به حضور در اين كنفرانس ميتوانند فرم فراخوان را از سايت www.i-pr.ir تهيه يا با شمارههاي 88807453-88898326 تماس حاصل نمايند.