شارا - شبكه اطلاع رساني روابط عمومي ايران : وظيفه سنگين روابط عمومي‌ها
یکشنبه، 6 اردیبهشت 1394 - 15:48 کد خبر:16482
شبكه اطلاع رساني روابط عمومي ايران (شارا)- همايش سالانه مديران روابط عمومي‌‌ دستگاه‌هاي عضو شوراي اداري استان، صبح امروز با حضور استاندار خراسان رضوي در مشهد برگزار شد.


شبكه اطلاع رساني روابط عمومي ايران (شارا)- همايش سالانه مديران روابط عمومي‌‌ دستگاه‌هاي عضو شوراي اداري استان، صبح امروز با حضور استاندار خراسان رضوي در مشهد برگزار شد.

به گزارش شارا از ايكنا، همايش سالانه مديران روابط عمومي‌ دستگاه‌هاي عضو شوراي اداري استان، صبح امروز، ششم ارديبهشت‌ماه با حضور استاندار خراسان رضوي در مشهد برگزار شد.

عليرضا رشيديان، استاندار خراسان رضوي در اين مراسم با اشاره به نزديك شدن به انتخابات مجلس شوراي اسلامي و خبرگان رهبري گفت: وقتي فعاليت‌هاي انتخاباتي آغاز مي‌شود، برخي از مباحث و مسائل جنجالي نيز مورد توجه قرار مي‌گيرد.

استاندار خراسان رضوي ادامه داد: دستگاه‌ها و امكانات دولتي نبايد بر له و عليه جناحي وارد هزينه‌كرد شود البته اين امر به آن معنا نيست كه كسي سليقه سياسي نداشته باشد اما بايد توجه داشت بهره‌بردن از امكانات دولتي به نفع و ياضرر يك جناح، قانوني نيست.

وي با بيان اينكه استمرار و استقلال نظام جمهوري اسلامي ايران مديون ايثارگري‌هاي شهدا و جانبازان است، گفت: اگر دوستان ما در عرصه ديپلماسي در مقابل ابرقدرت‌هاي جهاني مي‌نشينند و از حقوق ملت دفاع مي كنند، اين عزت و افتخار نه براي سلاح است و نه براي پول بلكه عزتي است كه شهدا،‌ جانبازان و ايثارگران به كشور دادند.

وظيفه سنگين روابط عمومي‌ها
رشيديان با اشاره به نامگذاري سال 94 به نام دولت و ملت، همدلي و همزباني گفت: رسالت و وظيفه روابط عمومي‌ها در اين سال سنگين‌تراز سنوات قبل است و مديران روابط عمومي‌ها نه در شعار بلكه بايد با شعور و در عمل به اين شعار جامعه عمل پوشانند.

استاندار خراسان رضوي تأكيد كرد: گاهي مديران اجرايي آنقدر در فعاليت‌هاي خود درگير مي‌شوند كه ممكن است موضوع مهم توجيه افكار عمومي را فراموش كنند بنابراين ضرورت دارد مطالب و موضوعات در حوزه‌ مخاطبان دستگاه‌ها تهيه و به مديران منتقل شود.

رشيديان همچنين به موضوع كم آبي در استان اشاره كرد و ادامه داد: سال گذشته سال آبي سختي در خراسان رضوي بود كه گروه‌هاي مختلف در اين زمينه كار بزرگي انجام دادند و ما توانستيم سال گذشته را بدون قطعي آب پشت سر بگذاريم.

فرهنگ سلامت از خانواده آغاز شود
در ادامه اين مراسم محمدرضا دارابي، معاون آموزشي دانشگاه علوم پزشكي مشهد با اشاره به هفته سلامت با شعار ايمني غذا از مزرعه تا سفره گفت: سلامتي بهترين نعمت خداوند به انسان است و كسي حق ندارد اين نعمت را از انسان سلب كند.

دارابي ادامه داد: رفتارهاي ناهنجار اجتماعي، مشكلات زندگي و مسائل اقتصادي باعث مي‌شود انسان در مقطعي از زمان سلامتي خود را از دست بدهد، در خراسان رضوي نيز شايع‌ترين علت مرگ و مير بيماري‌هاي قلبي و عروقي است.

وي با تأكيد بر اينكه سلامتي بايد از كوچكترين واحد اجتماعي يعني خانواده آغاز شود، گفت: همه وظيفه داريم تا سلامتي را از خانواده آغاز كرده و به اعضاي خانواده آموزش دهيم تا سلامت به جامعه تسري پيدا كند.

دارابي با بيان اينكه تنها در حدود 20 تا 30 درصد مسئوليت بهداشت را مي‌توان در حوزه دولت دانست، ابراز كرد: در اين زمينه تمامي دستگاه‌هاي مرتبط و نهادهاي خصوصي نيز بايد در كنار دولت براي ارتقاي موضوع سلامت تلاش كنند

وي هفته سلامت را فرصتي براي آگاهي دادن به مردم و مسئولان در اين خصوص دانست و گفت: اگر بتوانيم انساني سالم داشته باشيم جامعه‌اي سالم نيز خواهيم داشت زيرا انسان سالم محور توسعه پايدار است.