شارا - شبكه اطلاع رساني روابط عمومي ايران : رييس جمهوري: روابط عمومي‌ها در فضاي رسانه كه فضاي سرعت و ثانيه است، بايد به دقت همه امور را رصد كنند
پنجشنبه، 29 آبان 1393 - 20:58 کد خبر:14334
تمام دستگاه‌هاي اجرايي و دولت بايد از همه ظرفيتش در بيان خدمات استفاده كنند روابط عمومي‌ها در فضاي رسانه كه فضاي سرعت و ثانيه است، بايد به دقت همه امور را رصد كنند، حضور داشته باشند، حرف بزنند و تبليغ بكنند، تا تلاش‌هاي دولت به اندازه‌اي كه انجام مي‌گيرد در جامعه منعكس شود.

4 Ways to Go Beyond the Press Release in a Post Panda World image panda bear 1113tm pic 106 300x199

 

رييس جمهوري با بيان اينكه دولت براي پيشبرد امور كشور تمام تلاش خود را به كار گرفته و خواهد گرفت، گفت: اين دولت شهامت لازم براي تصميم‌گيري، پذيرش مسئوليت و انتخاب مسيرهاي مختلف براي رسيدن به اهدافش را دارد.

به گزارش شارا به نقل پايگاه اطلاع رساني دولت به نقل از پايگاه رياست جمهوري، حجت‌الاسلام والمسلمين دكتر حسن روحاني شامگاه چهارشنبه و در همايش هم‌انديشي مديران ارشد دولت تدبير و اميد در سالن اجلاس سران اظهار داشت: براي دستيابي به توافق جامع هسته اي ممكن است طرف مقابل ما برخلاف ادعاهايش در مقام عمل اراده و تصميم جدي نداشته باشد، اما بايد زياده خواهي را كنار بگذارد و بداند كه تعامل و رسيدن به نقطه توافق به نفع مردم، منطقه و جهان است.


رييس جمهوري گفت: سربازان خط مقدم مذاكرات، همه آموزش‌هاي لازم را ديده‌اند و داراي لياقت و شهامت لازم هستند. رهبر معظم انقلاب، همواره از آنها پشتيباني كرده و ملت ما نيز همواره پشتيبان آنها بوده اند.


رييس شوراي عالي امنيت ملي با تشريح روند مذاكرات ، گفت: هدف دولت رسيدن به توافقي است كه حقوق و منافع ملت و همچنين استقلال و عزت كشور را تضمين كند و در نهايت همه در پيشگاه خداوند ، تاريخ و مردم سربلند باشيم.


دكتر روحاني در بخش ديگري از سخنانش با بيان اينكه بايد در چارچوب قانون اساسي و مردم‌سالاري حركت كنيم، گفت: وقتي مي‌گوييم كه به قانون اساسي پايبند هستيم، ما نمي‌توانيم كاري به مجلس و قوه قضائيه نداشته باشيم يا خداي ناكرده آنها بگويند كه با دولت كاري ندارند.


رييس‌ جمهوري با بيان اينكه دولت در يكسال و چند ماه گذشته تلاش كرده كه با قواي ديگر تعامل سازنده داشته باشد، گفت: هدف مهم ما، اداره كشور، نگهداري از نظام و انقلاب و خدمت به مردم است.


دكتر روحاني در عين حال افزود: نمي‌گويم ساكت باشيم و واقعيت‌ها را به مردم نگوييم ولي گاهي مواقع اگر مهر سكوت بر لب بزنيم، موجب جلوگيري از انحراف در مسير و نيز نجات كشور مي‌شود.


رييس جمهوري تصريح كرد: بايد با هم كار كرده و در كنار يكديگر تلاش كنيم تا قدرت‌هايمان هم‌افزا شود. نبايد از اينكه رييس‌ جمهوري گزينه‌اي را براي وزارت به مجلس معرفي كرده و مجلس به او رأي نداده ناراحت و عصباني شويم.


دكتر روحاني گفت: اين نكته را بدانيم ما در چارچوب قانون اساسي حركت مي‌كنيم رييس‌ جمهور وظيفه دارد وزير را معرفي كند و در عين حال از مجلس براي او درخواست رأي اعتمادكند، به هر حال اصل تعامل بر قواست اگر اشكالي ما داريم يا آنها دارند بايد مشكلات را حل كنيم و در كنار هم باشيم، زيرا اگر اختلاف پيدا كنيم اين اختلاف ما را از پاي در مي‌آورد.


رييس شوراي عالي امنيت ملي با اشاره به تأكيد رهبر معظم انقلاب و سخن امام خميني(ره) مبني بر ضرورت حفظ وحدت كلمه تأكيد كرد هيچ عاملي مهم‌تر از وحدت، برادري، صميميت، هم‌نوايي و هم‌سخني نيست. خطري كه ما را از پا در مي‌آورد اختلاف است، وجود جناح‌ها، افراد، احزاب و رقابت‌ها، اشكالي ندارد، اما همه بايد رقابت‌ سالم را بپذيريم و در چارچوب قانون اساسي حركت كنيم تا موفق و پيروز شويم.


دكتر روحاني گفت: دولت موفقيت‌هاي بسياري داشته است اما نبايد دچار غرور و عجب و ريا شويم.در بخش اقتصادي قدم‌هاي بلندي برداشته‌ايم و اين اتفاق جز با كمك كارمندان و مديران ارشد دستگاه‌هاي اجرايي ميسر نشده است.


رييس جمهوري با بيان اينكه در حوزه اقتصاد حركت ما توأم با آرامش و اطمينان بوده است، گفت: شرايط منطقه‌اي، فضاي دانشگاهي و مراكز تحقيقاتي، علمي و فرهنگي ما با يكسال گذشته متفاوت است، حتي كساني كه در همه چيز ترديد مي‌كنند در پيشرفت‌هاي كشور در حوزه سلامت دچار ترديد نيستند يا در سياست خارجي كسي نمي‌تواند در گام‌هاي بلند برداشته شده، ترديد كند، حتي بدترين دشمنان ما امروز با نگاه احترام‌آميز به نظام، مسئولين و مردم ايران نگاه مي‌كنند.


دكتر روحاني امنيت، آرامش و اميد در بخش‌هاي مختلف كشور را يادآور شد و گفت: كشور در مسير خوبي قرار گرفته است و حركت خوبي انجام شده كه اميدواريم منجر به حل مشكلات اساسي نظير معضل بزرگ بيكاري شود.


رييس جمهوري تأكيد كرد: همه بايد با قدرت، اميد و اطمينان تلاش كنيم و از توان يكديگر بهره بگيريم در اين صورت شك و ترديدي نيست كه نصرت خداوند و توجهات حضرت ولي‌عصر(عج) در كنار ما خواهد بود و ما را به نقطه پيروزي خواهد رساند.


دكتر روحاني ادامه داد: نبايد به موفقيت‌هاي به دست آمده در يكسال و نيم گذشته راضي باشيم، بايد سال دوم خدمت ما بهتر از سال اول و سال سوم دولت بهتر از دو سال پيش باشد، زيرا مردم اين بار مسئوليت را بر دوش ما گذاشته‌اند.


رييس جمهوري اظهار اميدواري كرد چنين نشست‌هايي باعث يافتن راهكارها براي حل مشكلات شود كه اجر بسيار بالايي نزد پروردگار دارد.


دكتر روحاني در بخش ديگري از سخنانش با بيان اينكه هر چقدر همفكري و هماهنگي، قرابت فكري و نظري ميان مديران ارشد، بيشتر باشد، ما راحت‌تر و سريع‌تر به اهدافمان دست مي‌يابيم، گفت: قضاوت‌كننده اصلي نسبت به اينكه دولت چه مقدار در برنامه‌‌هايش موفق بوده، افكار عمومي است و اگر افكار عمومي به عنوان معيار اصلي مطرح است، لازم است كه فعاليت‌هاي دولت براي مردم به خوبي منعكس شود.


دكتر روحاني ادامه داد: امام خميني(ره) همواره بر مسأله تبليغات و بيان خدمات تأكيد مي‌كردند. البته نواقص و اشكالات وجود دارد، اما اگر بنا باشد، نواقص و اشكالات بيش از حد واقعي برجسته شود و تلاش‌ها و خدمات منعكس نشود، آنگاه قضاوت مردم از دولت نمي‌تواند بر پايه اطلاعات دقيق باشد.


رييس جمهوري تأكيد كرد: اداره كشور بدون توجه به افكار عمومي ممكن نيست و مشكلات اقتصادي بدون حمايت، حضور و كمك مردم حل و فصل نخواهد شد.


دكتر روحاني ادامه داد: بايد جوانان و فرزندان ما اميدوار باشند تا مشتاقانه درس بخوانند و فعاليت كنند، اگر به جامعه مرتب تزريق كنيم كه شغلي در كار نيست و وضع كشور بدتر خواهد شد، جوانان كشور از ادامه كار و فعاليت نااميد خواهند شد.


رييس جمهوري خاطرنشان كرد: تمام دستگاه‌هاي اجرايي و دولت بايد از همه ظرفيتش در بيان خدمات استفاده كنند روابط عمومي‌ها در فضاي رسانه كه فضاي سرعت و ثانيه است، بايد به دقت همه امور را رصد كنند، حضور داشته باشند، حرف بزنند و تبليغ بكنند، تا تلاش‌هاي دولت به اندازه‌اي كه انجام مي‌گيرد در جامعه منعكس شود.


دكتر روحاني ادامه داد: افكار عمومي هم در دنيا و هم در داخل بسيار مهم‌اند و وظيفه همه ما اين است كه اقدامات و خدماتي كه انجام مي‌دهيم بيان كنيم.