شبكه اطلاع رساني روابط عمومي ايران (شارا)- معاون وزير ارتباطات اظهار اميدواري كرد كه طرح رومينگ ظرف ماههاي آينده به نتيجه برسد. نصرالله جهانگرد روز گذشته در حاشيه چهارمين كنفرانس آمادهسازي ملي براي اجلاس سران جامعه اطلاعاتي به پاسخگويي به سوال خبرنگاران پرداخت و در ارتباط با بحث رومينگ ملي گفت: اين مساله در دستور كار كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات قرار دارد و به دستور وزير ارتباطات قرار بر آن است كه ملاحظات فني و هماهنگيهاي لازم در اين زمينه در اينسازمان به عمل بيايد.
رئيسسازمان فناوري اطلاعات ادامه داد: خوشبختانه تاكنون مقدمات اين كار انجام شده و اميدواريم بهزودي و شايد تا پايان خرداد ماه زمان اجرايي شدن اين طرح از سوي وزارتخانه اعلام شود.
جهانگرد در ادامه به ذكر توضيحاتي درباره اين اجلاس پرداخت و با اشاره به اينكه اين اجلاس بيستم خرداد ماه در ژنو برگزار خواهد شد، افزود: طبيعتا طي 10 سال گذشته در كشورهاي مختلف و در سطح دنيا پيشرفتهاي زيادي حاصل شده و موضوعات مهمي درعرصه اينترنت و IT جهاني روي داده است. وي همچنين اظهار كرد: يكي ديگر از موضوعات مهمي كه در اين اجلاس مورد توجه قرار خواهد گرفت بحث مديريت اينترنت خواهد بود كه ما در اين زمينه جزو كشورهايي هستيم كه اعتقاد داريم مديريت اين بخش بايد تحت نظارت دستگاههاي بينالمللي مانندسازمان ملل قرار بگيرد.
او با بيان اينكه سلطه يك كشور به تنهايي بر عرصه مديريت فضاي مجازي مورد قبول ايران نيست توضيح داد: ما بر اين باوريم اين مساله آسيبهايي به دنبال دارد و افشاگريهايي مختلفي كه طي سالهاي گذشته دراين زمينه صورت گرفته مويد اين موضوع است.
اما جهانگرد در پاسخ به اين سوال كه ايران در اين اجلاس چگونه از رتبه 153 خود در عرصه پهناي باند دفاع ميكند، اظهار كرد: طي سالهاي گذشته عموم كشورهاي دنيا برنامه باند پهن خود را تدوين كرده و در سطح ملي آن را بهكار گرفتهاند، اما ما در كشور خودمان برنامهاي رسمي با عنوان باند پهن نداشتيم و مباحثاتي تحت عنوان اينترنت ملي، اينترانت يا شبكه ملي داشتيم كه اكنون اين ملاحظات تصويب شده و ما تحت عنوان شبكه ملي اطلاعات از آن ياد خواهيم كرد.
منبع: روزنامه دنياي اقتصاد - شماره ۳۲۰۸