شارا - شبكه اطلاع رساني روابط عمومي ايران : روابط عمومي،بيان كننده اهداف سازماني هر مجموعه
شنبه، 27 اردیبهشت 1393 - 09:11 کد خبر:10668
مسوول روابط عمومي سازمان بهزيستي ايلام گفت: روابط عمومي‌ها بازوي توانمند مديران هر دستگاه و مجموعه و حلقه واسط بين مديريت سازمان، كاركنان، ارباب رجوع و رسانه‌ها هستند

شبكه اطلاع رساني روابط عمومي ايران (شارا)-  «سپيده شوهاني» با حضور در دفتر خبرگزاري دانشجويان ايربان(ايسنا)،منطقه ايلام، اظهار كرد: مدير يك مجموعه چنانچه بخواهد اهداف سازماني را تبيين كند بايد از روابط عمومي آن مجموعه استفاده كند.

 

وي با بيان اينكه مجموعه روابط عمومي‌ها بايد مسلط به نحوه برقراري ارتباط درست در سازمان بوده و با رسانه‌هاي مختلف ارتباط برقرار كنند افزود: يكي از مهمترين مسايلي كه موجب نهادينه شدن بيش از پيش روابط عمومي در جامعه مي‌شود نفوذ در افكار عمومي است.

 

شوهاني ادامه داد: به همين منظور رسانه‌ها بايد به اين مسئله اهميت داده و مردم را با مقوله روابط عمومي و ارتباطات بيش از پيش آشنا كنند.

 

مدير روابط عمومي بهزيستي ايلام با اشاره به اينكه امروزه روابط عمومي از حالت روزمرگي، انفعالي، انجام فعاليت‌هاي خدماتي صرف، بي‌هدفي و اقدام‌هاي مقطعي گذشته و به مرحله تهيه و تدوين برنامه‌هاي راهبردي و برنامه‌هاي عملياتي دارز مدت، ميان مدت و كوتاه مدت، سنجيده، هدفمند و داراي منطق و استدلال صحيح پا گذاشته است خاطرنشان كرد: برنامه‌ريزي يكي از وظايف اصلي روابط عمومي بوده كه موجب شده اين برنامه‌ها از وضعيت موجود به وضعيت مطلوب و مورد نظر هدايت شوند.

 

وي اضافه كرد: امروزه برنامه‌ريزي ركن اساسي در روابط عمومي است و هيچ كاري بدون تدوين يك برنامه مدون و مكتوب كه در آن اهداف، راه‌هاي نيل به آنها و زمانبندي روشن شده باشد انجام نمي‌گيرد.

مدير روابط عمومي ضمن تقدير از زحمات خبرگزاري ايسنا ابراز اميدواري كرد بيش از پيش شاهد فعاليت اين خبرگزاري در استان باشيم

 

منبع: ايسنا