شارا - شبكه اطلاع رساني روابط عمومي ايران : فرهنگي: علم روابط عمومي هنر هشتم به شمار مي‌رود
چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1393 - 11:25 کد خبر:10597
شبكه اطلاع رساني روابط عمومي ايران (شارا)- نمي‌توانيم ادعا كنيم مديريت پديده‌اي 100 درصد جديد است، البته دانش مديريت در سال‌هاي معاصر شكل گرفته، اما فعاليت مديريتي از قرن‌ها پيش و از زمان نياكان ما در غارها وجود داشته و در غار فردي مدير بوده و ديگران از او تبعيت مي‌كردند.

شبكه اطلاع رساني روابط عمومي ايران (شارا)- نمي‌توانيم ادعا كنيم مديريت پديده‌اي 100 درصد جديد است، البته دانش مديريت در سال‌هاي معاصر شكل گرفته، اما فعاليت مديريتي از قرن‌ها پيش و از زمان نياكان ما در غارها وجود داشته و در غار فردي مدير بوده و ديگران از او تبعيت مي‌كردند.

 

پدر علم مديريت رسانه كشور گفت: در آينده خيلي نزديك روابط عمومي يكي از پررونق‌ترين و پراستقبال‌ترين مشاغل به دليل برقراري ارتباط ميان مردم و حاكمان خواهد بود

 

علي اكبر فرهنگي در جمع دانشجوبان رشته روابط عمومي واحد 14 دانشگاه علمي كاربردي با اشاره به سابقه پديده مديريت در بشريت گفت: نمي‌توانيم ادعا كنيم مديريت پديده‌اي 100 درصد جديد است، البته دانش مديريت در سال‌هاي معاصر شكل گرفته، اما فعاليت مديريتي از قرن‌ها پيش و از زمان نياكان ما در غارها وجود داشته و در غار فردي مدير بوده و ديگران از او تبعيت مي‌كردند.

 

وي با بيان اينكه آينده‌پژوهان در دانشگاه هاروارد آمريكا مطالعاتي درباره مشاغل آينده انجام داده‌اند، افزود: در اين پژوهش‌ها مشخص شده كه شايد در آينده كامپيوترها بتوانند كار پزشكي را براي انسان انجام دهند اما مشاغلي كه با روح و روان انسان سروكار دارد جانشيني ندارد.

 

چهره ماندگار مديريت در ادامه تاكيد كرد: در آينده خيلي نزديك يكي از پررونق ترين و پراستقبال ترين مشاغل به دليل برقراري ارتباط ميان مردم و حاكمان روابط عمومي خواهد بود و اين شغل به يكي از مشاغل اصلي جهان تبديل خواهد شد. روابط عمومي مدافع نيازها و خواسته هاي جامعه در برابر سازمان‌ها و القا كننده خواسته ها و نيازهاي سازمان‌ها به جامعه است.

 

وي با بيان اينكه افراد شاغل در روابط عمومي‌ها بايد از پيچيدگي ذهني بالايي برخوردار باشند، گفت: داشتن ذهن چند وجهي از ويژگي‌هاي اوليه يك فرد شاغل در روابط عمومي است چراكه وي بايد بتواند به سرعت مسائل مختلف را تجزيه و تحليل كند. مديران آينده‌اي كه مي‌خواهند مسائل پيچيده جهان پيچيده را حل كنند، بايد نيمكره راست خود را علاوه بر نيمكره سمت چپ تقويت كنند.

 

فرهنگي همچنين با تاكيد بر اينكه علم روابط عمومي هنر هشتم به شمار مي‌رود، اظهار داشت: يك متخصص روابط عمومي نبايد به يك كتاب و يا يك تئوري بسنده كند و بايد بتواند با ذهن چالشگر مسائل مختلف را حل و فصل كند. معتنقدم روابط عمومي فعاليتي توام با بصيرت و هنر است.

 

در پايان اين مراسم با حضور رئيس واحد 14 دانشگاه علمي كاربردي و اساتيد و دانشجويان از نيم قرن فعاليت دكتر علي اكبر فرهنگي چهره ماندگار مديريت و پدر علم مديريت رسانه كشور تجليل و قدرداني شد.