
شبکه اطلاع رسانی روابطعمومی ایران (شارا)-|| اغلب مردم تجربه مشاهده محتوای بازاریابی بی روح و کلیشه ای را دارند. چنین محتواهایی اغلب توجهی به بعد احساسی ماجرای تبلیغات ندارند. برخی از مهمترین احساسات در زمینه تبلیغات همه شمول به شرح ذیل است:
• شادکامی: بازاریابی و تبلیغات برای مناسبت های مهم همیشه مدنظر بازاریاب ها قرار داشته است. اگر یک مناسبت مهم برای مشتریان یک بازار پیش روی است، آیا کسب و کار شما کمپینی با حال و هوای مناسبتی برای آن بازار تهیه کرده است؟
• امیدبخشی: شرایط ناگوار در عرصه زندگی روزمره همیشه وجود دارد. بسیاری از برندها شهرت بالایی در زمینه روحیه بخشی به مشتریان دارند. اگر مشتریان در یک بازار مشخص با مشکلات متعددی مواجه هستند، تلاش برای امیدبخشی به آنها اهمیت بسیار زیادی خواهد داشت. متاسفانه برخی از برندها نسبت به رویدادهای مختلف در عرصه کسب و کار بی توجه هستند بنابراین توانایی تاثیرگذاری بر روی مخاطب هدف را به سادگی از دست می دهند.
• انگیزه بالای کاری: مشتریان همیشه برندهای دارای انگیزه بالا برای کار را دوست دارند. این امر موجب ایجاد احساس بسیار خوشایند در میان مشتریان می شود. هرچه نمایش میزان علاقه اعضای شرکت به حوزه کاری بیشتر و بهتر صورت گیرد، نتیجه نهایی در حوزه بازاریابی بهتر خواهد بود. این امر نوعی گرایش عمومی در میان مشتریان محسوب می شود.
• آرامش خاطر: مشتریان پس از خرید یک محصول نیاز به آرامش دارند. خرید از برخی برندها همیشه موجب دردسر است بنابراین مشتریان باید به طور مداوم به دنبال تعویض محصول موردنظر یا رفع ایرادات احتمالی اش باشند. این امر مشکلات بسیار زیادی پیش روی کسب و کارها برای تعامل با مخاطب هدف قرار می دهد. اگر برند شما توانایی بازنمایی آرامش خاطر برای مشتریان را نداشته باشد، مشکلات بسیار زیادی پیش روی تان قرار خواهد گرفت. یکی از مشکلات اساسی در این میان ناتوانی برای تاثیرگذاری مناسب بر روی مشتریان و همچنین مراجعه مشتریان به دیگر برندها خواهد بود.
• اعتماد به نفس: مشتریان باید اساس اعتماد به نفس در تعامل با برند شما را داشته باشند. این امر در مورد برخی از برندها مانند نایک به خوبی قابل مشاهده است. مشتریان به هنگام تعامل با برند نایک یا خرید از آن به خوبی احساس اعتماد به نفس پیدا می کنند. همین امر نوعی مزیت رقابتی برای محصولات نایک در بازارهای مختلف ایجاد می کند.
نویسنده: ام جی دیپالما - کارشناس بازاریابی و تبلیغات
مترجم: علی آل علی
منبع: www.forsatnet.ir
|