درباره شارا | تماس | جستجوی پیشرفته | پیوندها | موبایل | RSS
 خانه    تازه ها    پایگاه اخبار    پایگاه اندیشه    پایگاه کتاب    پایگاه اطلاعات    پایگاه بین الملل    پایگاه چندرسانه ای    پایگاه امکانات  
پنجشنبه، 6 اردیبهشت 1403 - 08:58   

حسن عمیدی به عنوان سرپرست دفتر رسانه وزارت صمت منصوب شد

  حسن عمیدی به عنوان سرپرست دفتر رسانه وزارت صمت منصوب شد


ادامه ادامه مطلب یک

گوگل دوباره پایان کوکی‌های شخص ثالث را در کروم به تعویق انداخت

  گوگل دوباره پایان کوکی‌های شخص ثالث را در کروم به تعویق انداخت


ادامه ادامه مطلب دو

برنامه‌های انجمن متخصصان روابط‌عمومی به مناسبت روز روابط‌عمومی

  برنامه‌های انجمن متخصصان روابط‌عمومی به مناسبت روز روابط‌عمومی


ادامه ادامه مطلب سه

فراخوان دومین اجلاس ملی مدیران روابط‌عمومی

  فراخوان دومین اجلاس ملی مدیران روابط‌عمومی


ادامه ادامه مطلب چهار

   آخرین مطالب روابط عمومی  
  دیپلماسی روابط‌عمومی
  متا در حال قرار دادن ربات‌های چت در همه جاست تا شما به جایی نروید
  متا در حال قرار دادن ربات‌های چت در همه جاست تا شما به جایی نروید
  جوایز، مسئولیت اجتماعی شرکتی و جنجال به عنوان آهن‌ربای رسانه‌ای
  عکس ریش فتوشاپ شده مارک زاکربرگ در فضای مجازی وایرال شد
  فراتر از تبلیغات: بن‌بست پایداری در تبلیغات دیجیتال
  روابط‌عمومی و ارتباطات در روز زمین 2024: مسئولیت‌ها، کارکردها و نقش‌ها
  پیش‌بینی 2024: هفت روند روابط‌عمومی که امسال اهمیت خواهند داشت
  فراخوان دومین اجلاس ملی مدیران روابط‌عمومی
  برنامه‌های انجمن متخصصان روابط‌عمومی به مناسبت روز روابط‌عمومی
ادامه آخرین مطالب روابط عمومی
- اندازه متن: + -  کد خبر: 40319صفحه نخست » یکشنبه، 7 مهر 1398 - 21:59
علی بابا از اولین تراشه مبتنی بر هوش مصنوعی خود با نام Hanguang 800 رونمایی کرد
علی بابا، بزرگ ترین شرکت تجارت الکترونیکی چین، از اولین تراشه استنتاجی مبتنی بر هوش مصنوعی خود با نام هانگوانگ ۸۰۰ (Hanguang 800) رونمایی کرد.
  

شبکه اطلاع رسانی روابط عمومی ایران (شارا)-|| علی بابا، بزرگ ترین شرکت تجارت الکترونیکی چین، از اولین تراشه استنتاجی مبتنی بر هوش مصنوعی خود با نام هانگوانگ ۸۰۰ (Hanguang 800) رونمایی کرد.

به گزارش زومیت، سال گذشته علی بابا در پی آن بود تا اولین پردازنده هوش مصنوعی خود را راهی بازار کند. در آن زمان گفته شد که پردازنده مذکور به منظور توسعه کسب و کار این شرکت در حوزه ابری و اینترنت اشیا مورد استفاده قرار خواهد گرفت. بالاخره، غول اینترنتی علی بابا اولین تراشه استنتاجی مبتنی بر هوش مصنوعی خود را رونمایی کرد. این تراشه که دارای واحد پردازش عصبی است با نام هانگوانگ ۸۰۰ (Hanguang 800) معرفی شده است و می تواند با مصرف انرژی بهینه عملکرد وظایف یادگیری ماشین را به طرز چشمگیری سریع تر و با انرژی بیشتری بهبود ببخشد.

این تراشه در کنفرانس سالانه محاسبات فضای ابری علی بابا موسوم به Apsara Computing Conference در شهر هانگژو چین رسما معرفی شد. تراشه مبتنی بر هوش مصنوعی هانگوانگ ۸۰۰، در حال حاضر برای بهبود قابلیت های سایت ها و فروشگاه های اینترنتی تجارت الکترونیک علی بابا مثل بهبود جست وجوی محصول و ارائه توصیه شخصی بهتر به مشتریان مورد استفاده قرار گرفته است و در آینده نیز از طریق خدمات علی بابا کلاد (Alibaba Cloud) در دسترس مشتریان قرار خواهد گرفت.

علی بابا برای روشن تر شدن نحوه عملکرد این تراشه گفت، برای نمونه یکی از پلتفرم های تجاری این شرکت به نام Taobao در حالت معمول برای دسته بندی عکس های حدود یک میلیون محصول و نمایش دادن آنها در پیشنهاد های شخصی سازی شده معمولاً یک ساعت زمان لازم دارد؛ درحالی که به کمک تراشه هانگوانگ ۸۰۰، این عملیات در تنها پنج دقیقه انجام می شود. غول اینترنتی علی بابا درحال حاضر از این تراشه در بسیاری از کسب و کارهای خود که به پردازش ماشین نیاز دارد، استفاده می کند. همچنین قرار است از تراشه هانگوانگ ۸۰۰، در بخش های دیگر کسب و کار علی بابا از جمله ترجمه خودکار در سایت های تجارت الکترونیک، تبلیغات و همچنین بهبود سرویس های پشتیبانی مشتری نیز استفاده شود.

علی بابا هنوز اطلاعات دقیقی از زمان در دسترس قرار گرفتن این تراشه به مشتریان کلاد منتشر نکرده است، با این وجود پیش بینی می شود که این تراشه به شرکت های چینی کمک خواهد کرد تا وابستگی خود را به ایالات متحده کاهش دهند. همچنین، این تراشه در جنگ تجاری آمریکا با چین و سخت تر شدن همکاری با شرکت های آمریکایی، به علی بابا کمک خواهد کرد تا به بازارهای بین المللی وارد شود و باعث رشد این شرکت در بازارهای خارج از چین خواهد شد. اگرچه به گفته گروه تحقیقاتی سینرژی، علی بابا در چین پیشرو بوده است، اما خارج از مرزهای این کشور در منطقه آسیا - اقیانوسیه پشت سر شرکت های بزرگی چون آمازون، مایکروسافت و گوگل حرکت می کند.

تراشه هانگوانگ ۸۰۰ توسط بخش T-Head شرکت علی بابا ساخته شده است که پروژه های توسعه تراشه های ابری و رایانش مرزی (edge computing) را در آکادمی تحقیق و توسعه جهانی علی بابا با بیش از ۱۵ میلیارد سرمایه گذاری به نام DAMO Academy رهبری می کند. بخش T-Head همچنین، سخت افزار و الگوریتم های تراشه را برای اپلیکیشن های تجاری مانند اپلیکیشن های خرده فروشی و لجستیک علی بابا توسعه داده است.

جف ژانگ، مدیر ارشد فناوری علی بابا در بیانیه ای گفت: راه اندازی تراشه هانگوانگ ۸۰۰، گامی مهم در دستیابی به فناوری های نسل بعدی است و باعث افزایش توانایی های محاسباتی خواهد شد که ضمن بهبود راندمان انرژی، ابزاری برای گسترش کسب و کار خواهد بود.

او در ادامه افزود: در آینده ای نزدیک، قصد داریم با فراهم آوردن دسترسی از طریق تجارت ابری به محاسبات پیشرفته، به کمک این تراشه جدید مشتریان خود را مجهز به استفاده از این فناوری در هر زمان و هر مکان بکنیم.

علی بابا، بزرگ ترین شرکت تجارت الکترونیکی چین، پیش تر نیز اولین تراشه اختصاصی خود را در اوایل سال جاری با نام شوانتی ۹۱۰ (Xuantie 910) مبتنی بر معماری RISC–V رونمایی کرده بود که دیگر دستاورد بخش T-Head بود. کار روی این تراشه با مجموعه دستورالعمل سخت افزار متن باز RISC-V به عنوان پروژه ای در دانشگاه برکلی آغاز شده بود. تراشه شوانتی ۹۱۰، برای اپلیکیشن های اینترنت اشیا با بار دستورالعمل های سنگین مانند رایانش مرزی، شبکه سازی و سیستم های رانندگی خودکار ایجاد شده است.

زیرمجموعه تحقیق و توسعه علی بابا یعنی Damo Academy با بسیاری از دانشگاه های سراسر جهان مانند برکلی همکاری می کند. پژوهشگران در این برنامه با هدف خدمت رسانی به 2میلیارد مشتری و ایجاد ۱۰۰ میلیون شغل تا سال ۲۰۳۵ روی مباحثی چون یادگیری ماشین، امنیت شبکه، محاسبات بصری و پردازش زبان طبیعی متمرکز هستند.

 

 

 

 

 

   
  

اخبار مرتبط:

اضافه نمودن به: Share/Save/Bookmark

نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
نظر
 
  کد امنیتی:
 
   پربیننده ترین مطالب روابط عمومی  

  سه درس روابط‌عمومی از مدیریت بحران


  چگونه رسانه‌ها و روابط‌عمومی می‌توانند در شرایط جنگی به پیروزی کمک کنند؟


  بهترین راه برای تحقق رویاهای‌تان این است که از خواب بیدار شوید


  گیمیفیکیشن در روابط‌عمومی


  راهنمای کوتاه بحران


  6 مشکل پیش روی روابط‌عمومی در جهان معاصر


  دیپلماسی روابط‌عمومی


  نقش روابط‌عمومی‌‌ دیجیتال در برند سازی


  4 رفتار کمتر شناخته شده رهبری برای تسلط بر موفقیت


  ارتباطات ترکیبی


 
 
 
مقالات
گفتگو
گزارش
آموزش
جهان روابط عمومی
مدیریت
رویدادها
روابط عمومی ایران
کتابخانه
تازه های شبکه
آخرین رویدادها
فن آوری های نو
تبلیغات و بازاریابی
ایده های برتر
بادپخش صوتی
گزارش تصویری
پیشنهادهای کاربران
اخبار بانک و بیمه
نیازمندی ها
خدمات
خبرنگار افتخاری
بخش اعضا
دانلود کتاب
پیوندها
جستجوی پیشرفته
موبایل
آر اس اس
بخشنامه ها
پیشکسوتان
لوح های سپاس
پیام های تسلیت
مناسبت ها
جملات حکیمانه
پایان نامه ها
درباره شارا
تماس با ما
Shara English
Public Relation
Social Media
Marketing
Events
Mobile
Content
Iran Pr
About Us - Contact US - Search
استفاده از مطالب این سایت با درج منبع مجاز است
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به شارا است
info@shara.ir
  خبر فوری: معرفی کتاب «هوش مصنوعی روابط‌عمومی در عمل» منتشر شد