درباره شارا | تماس | جستجوی پیشرفته | پیوندها | موبایل | RSS
 خانه    تازه ها    پایگاه اخبار    پایگاه اندیشه    پایگاه کتاب    پایگاه اطلاعات    پایگاه بین الملل    پایگاه چندرسانه ای    یایگاه امکانات  
دوشنبه، 7 بهمن 1398 - 01:30   

پیش‌گفتار: درآمدی بر آموزش آنلاین عکاسی

  پیش‌گفتار: درآمدی بر آموزش آنلاین عکاسی


ادامه ادامه مطلب یک

مسؤول روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی، مدیرکل بهزیستی مازندران شد

  مسؤول روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی، مدیرکل بهزیستی مازندران شد


ادامه ادامه مطلب دو

کارگاه های آموزشی روابط عمومی در حوزه سناریو نویسی و تکنیک های حل مساله در روابط عمومی

  کارگاه های آموزشی روابط عمومی در حوزه سناریو نویسی و تکنیک های حل مساله در روابط عمومی


ادامه ادامه مطلب سه

فراخوان مشارکت در انتشار سالنامه تخصصی روابط عمومی 1399

  فراخوان مشارکت در انتشار سالنامه تخصصی روابط عمومی 1399


ادامه ادامه مطلب چهار

   آخرین مطالب روابط عمومی  
  پیش‌گفتار: درآمدی بر آموزش آنلاین عکاسی
  فراخوان مشارکت در انتشار سالنامه تخصصی روابط عمومی 1399
  تیم کوک: اپل به قربانیان ویروس کرونا در چین کمک می کند
  آغاز کمپین چند میلیون دلاری برای تشویق مردم به خرید مواد غذایی کانادایی
  مسؤول روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی، مدیرکل بهزیستی مازندران شد
  روابط عمومی برای موسیقی دانان- چگونه روابط عمومی می تواند به شما کمک کند؟
  یکصدوشانزدهمین شمارۀ مدیریت ارتباطات منتشر شد
  فرماندار هشترود: مدیریت هوشمند ارتباطات انسانی و رسانه‌ای مهمترین کارکرد روابط عمومی‌هاست
  نشست مسئولان روابط عمومی سازمانها و مناطق شهرداری رشت برگزار شد
  دوره‌های آموزشی ویژه روابط عمومی‌ها در شهرستان نور برگزار شد.
ادامه آخرین مطالب روابط عمومی
- اندازه متن: + -  کد خبر: 39583صفحه نخست » پیشخوان شارا-پیشنهادهای کاربران روابط عمومییکشنبه، 6 مرداد 1398 - 18:17
چگونه می‌توان خوش‌طعم‌ترین چای ممکن را درست کرد؟
چای را می‌توان پس از آب، محبوب‌ترین و پر استفاده‌ترین نوشیدنی دنیا دانست؛ نوشیدنی ارزان و خوشمزه که آماده کردن آن تنها چند دقیقه بیشتر زمان نمی‌برد. چای در رنگ‌ها و طعم‌های مختلف تولید و عرضه می‌شوند که چای سیاه، چای سبز، چای قرمز و چای سفید از آن جمله‌اند.
  

 شبکه اطلاع رسانی روابط عمومی ایران (شارا)-|| چای را می‌توان پس از آب، محبوب‌ترین و پر استفاده‌ترین نوشیدنی دنیا دانست؛ نوشیدنی ارزان و خوشمزه که آماده کردن آن تنها چند دقیقه بیشتر زمان نمی‌برد. چای در رنگ‌ها و طعم‌های مختلف تولید و عرضه می‌شوند که چای سیاه، چای سبز، چای قرمز و چای سفید از آن جمله‌اند.
 
 به گزارش رسانه ها، چای اولین بار در چین کشف شد ولی بعدها به هند، بریتانیا، اندونزی، ژاپن، استرالیا، روسیه و کانادا هم رفت و در این کشورها نیز تولید شد و اکنون در تمام جهان و حتی در فضا نیز چای نوشیده می‌شود.
 
 با این حال هنوز یک سوال اساسی بی‌پاسخ مانده است؛ روش صحیح درست کردن چای کدام است؟ آیا تنها به صرف جوشاندن آن و گذاشتن یک عدد چای کیسه‌ای در آن، یک چای خوش طعم درست شده است؟ خیر.
 
 مارک میودونیک، پژوهشگر دانشگاه لندن چهار راهنمایی ساده برای درست کردن یک چای عالی منتشر کرده که به کارگیری آنها برای همگان ضروری است.
 
 1.از چای فله‌ای استفاده کنید. چای‌های کیسه‌ای طعم چای را در خود حبس می‌کنند و به ذرات چای اجازه تحرک به مقدار کافی را نمی‌دهند. اگر دوست ندارید دانه‌های چایی وارد دهان شما شوند، از صافی استفاده کنید یا از نوعی از چای کیسه‌ای را بخرید که کیسه‌های بزرگی داشته باشد و ذرات چای بتوانن درون کیسه تکان بخورند.
 
 2.از آب فیلتر شده استفاده کنید. زیرا که آب شرب شهر درجه بالایی از ذرات کلسیوم را در خود دارد و این موضوع می‌تواند طعم و شکل چای را تغییر دهد. مارک میودونیک می‌گوید که املاح کلسیوم به ذرات چای اجازه نمی‌دهند طعم درون خود را به شکل مناسب بیرون دهند.
 
 3.برای هر نوع چای، درجه حرارت خاصی وجود دارد که باید در نظر گرفته شوند. برای نمونه چای سیاه به آبی با حرارت 100 درجه سانتی‌گراد نیاز دارد تا بهترین طعم ممکن را بگیرد اما چای سبز به 80 درجه نیاز دارد و درست کردن چای سبز با آب با گرمای 100 درجه سبب تلخ شدن آن می‌شود.
 
 4.برای درست کردن و نوشیدن چای عجله نکنید. اجازه دهید که ذرات چای همه آنچه در خود دارند را بیرون بریزند. چای بیش از 30 هزار ماده شیمیایی در خود دارد که طعم دلپذیر آن را تشکیل می‌دهند. به گفته مارک میودونیک چای باید 8 دقیقه دم بکشد تا طعم مورد نظر را به خود بگیرد.

 

 

 

 

   
  

اخبار مرتبط:

اضافه نمودن به: Share/Save/Bookmark

نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
نظر
 
  کد امنیتی:
 
   پربیننده ترین مطالب روابط عمومی  

  کارگاه های آموزشی روابط عمومی در حوزه سناریو نویسی و تکنیک های حل مساله در روابط عمومی


  فراخوان مشارکت در انتشار سالنامه تخصصی روابط عمومی 1399


  نامه ای سرگشاده به متخصصان روابط عمومی


  روابط عمومی و تکامل شخصیت سازمانی


  دفتر مدیریت پروژه


  روابط عمومی چیست و چه باید درباره آن بدانید؟


  مدیرکل روابط عمومی سازمان بنادر و دریانوردی: رویکرد متفاوت و حرفه ای که در روابط عمومی سازمان بنادر دنبال می شود


  اندیشه ضابطه مند کردن برنامه ها و نوشتن اصول و قاعده بر ژورنالیسم تلویزیونی


  IBM به لطف Red Hat در 3 ماهه چهارم سال عملکردی فراتر از انتظار داشت


  مدیرکل روابط عمومی استانداری تهران: آموزش روابط عمومی ها به ویژه در حوزه خبر نویسی الزامی است


 
 
 
مقالات
گفتگو
گزارش
آموزش
جهان روابط عمومی
مدیریت
رویدادها
روابط عمومی ایران
کتابخانه
تازه های شبکه
آخرین رویدادها
فن آوری های نو
تبلیغات و بازاریابی
ایده های برتر
بادپخش صوتی
گزارش تصویری
پیشنهادهای کاربران
اخبار بانک و بیمه
نیازمندی ها
خدمات
خبرنگار افتخاری
بخش اعضا
دانلود کتاب
پیوندها
جستجوی پیشرفته
موبایل
آر اس اس
بخشنامه ها
پیشکسوتان
لوح های سپاس
پیام های تسلیت
مناسبت ها
جملات حکیمانه
پایان نامه ها
درباره شارا
تماس با ما
Shara English
Public Relation
Social Media
Marketing
Events
Mobile
Content
Iran Pr
About Us - Contact US - Search
استفاده از مطالب این سایت با درج منبع مجاز است
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به شارا است
info@shara.ir
  خبر فوری: کارگاه های آموزشی روابط عمومی در حوزه سناریو نویسی و تکنیک های حل مساله در روابط عمومی