درباره شارا | تماس | جستجوی پیشرفته | پیوندها | موبایل | RSS
 خانه    تازه ها    پایگاه اخبار    پایگاه اندیشه    پایگاه کتاب    پایگاه اطلاعات    پایگاه بین الملل    پایگاه چندرسانه ای    یایگاه امکانات  
یکشنبه، 3 شهریور 1398 - 09:41   

فیسبوک همه ‌جا شما را تعقیب نمی‌کند، البته فقط اگر بخواهید

  فیسبوک همه ‌جا شما را تعقیب نمی‌کند، البته فقط اگر بخواهید


ادامه ادامه مطلب یک

روز جهانی عکاسی

  روز جهانی عکاسی


ادامه ادامه مطلب دو

چهاردهمین جشنواره ملی انتشارات روابط عمومی

  چهاردهمین جشنواره ملی انتشارات روابط عمومی


ادامه ادامه مطلب سه

کاهش فاصله با نسل آنلاین در کبک

  کاهش فاصله با نسل آنلاین در کبک


ادامه ادامه مطلب چهار

   آخرین مطالب روابط عمومی  
  پاسخگویی به مردم و رسانه‌ها از وظایف اصلی مدیران روابط عمومی به شمار می‌رود
  پایان تعطیلی روابط عمومی استانداری سیستان و بلوچستان
  تأثیر تکنولوژی ارتباطات در توسعه اجتماعی
  انتصاب رئیس روابط عمومی کمیته پیشکسوتان
  91 سال، پر افتخار/ عمل به مسئولیت اجتماعی، نقطه قوت بانک ملی ایران
  ارتباط تلفنی مدیران ارشد بانک ملی ایران با مردم به مناسبت هفته دولت
  آغاز ثبت نام جشنواره عکس «نمای ملی» بانک ملی ایران
  دیدار صمیمی مدیرعامل با مشتریان بانک سپه/ چقازردی: برنامه اصلی بانک حمایت از واحدهای تولیدی است
  دولت کویت تلاش های "بدبینانه" روابط عمومی را محکوم کرد
  ثبت بیش از یک میلیون و ۹۷ هزار دامنه فعال فارسی
ادامه آخرین مطالب روابط عمومی
- اندازه متن: + -  کد خبر: 39583صفحه نخست » پیشخوان شارا-پیشنهادهای کاربران روابط عمومییکشنبه، 6 مرداد 1398 - 18:17
چگونه می‌توان خوش‌طعم‌ترین چای ممکن را درست کرد؟
چای را می‌توان پس از آب، محبوب‌ترین و پر استفاده‌ترین نوشیدنی دنیا دانست؛ نوشیدنی ارزان و خوشمزه که آماده کردن آن تنها چند دقیقه بیشتر زمان نمی‌برد. چای در رنگ‌ها و طعم‌های مختلف تولید و عرضه می‌شوند که چای سیاه، چای سبز، چای قرمز و چای سفید از آن جمله‌اند.
  

 شبکه اطلاع رسانی روابط عمومی ایران (شارا)-|| چای را می‌توان پس از آب، محبوب‌ترین و پر استفاده‌ترین نوشیدنی دنیا دانست؛ نوشیدنی ارزان و خوشمزه که آماده کردن آن تنها چند دقیقه بیشتر زمان نمی‌برد. چای در رنگ‌ها و طعم‌های مختلف تولید و عرضه می‌شوند که چای سیاه، چای سبز، چای قرمز و چای سفید از آن جمله‌اند.
 
 به گزارش رسانه ها، چای اولین بار در چین کشف شد ولی بعدها به هند، بریتانیا، اندونزی، ژاپن، استرالیا، روسیه و کانادا هم رفت و در این کشورها نیز تولید شد و اکنون در تمام جهان و حتی در فضا نیز چای نوشیده می‌شود.
 
 با این حال هنوز یک سوال اساسی بی‌پاسخ مانده است؛ روش صحیح درست کردن چای کدام است؟ آیا تنها به صرف جوشاندن آن و گذاشتن یک عدد چای کیسه‌ای در آن، یک چای خوش طعم درست شده است؟ خیر.
 
 مارک میودونیک، پژوهشگر دانشگاه لندن چهار راهنمایی ساده برای درست کردن یک چای عالی منتشر کرده که به کارگیری آنها برای همگان ضروری است.
 
 1.از چای فله‌ای استفاده کنید. چای‌های کیسه‌ای طعم چای را در خود حبس می‌کنند و به ذرات چای اجازه تحرک به مقدار کافی را نمی‌دهند. اگر دوست ندارید دانه‌های چایی وارد دهان شما شوند، از صافی استفاده کنید یا از نوعی از چای کیسه‌ای را بخرید که کیسه‌های بزرگی داشته باشد و ذرات چای بتوانن درون کیسه تکان بخورند.
 
 2.از آب فیلتر شده استفاده کنید. زیرا که آب شرب شهر درجه بالایی از ذرات کلسیوم را در خود دارد و این موضوع می‌تواند طعم و شکل چای را تغییر دهد. مارک میودونیک می‌گوید که املاح کلسیوم به ذرات چای اجازه نمی‌دهند طعم درون خود را به شکل مناسب بیرون دهند.
 
 3.برای هر نوع چای، درجه حرارت خاصی وجود دارد که باید در نظر گرفته شوند. برای نمونه چای سیاه به آبی با حرارت 100 درجه سانتی‌گراد نیاز دارد تا بهترین طعم ممکن را بگیرد اما چای سبز به 80 درجه نیاز دارد و درست کردن چای سبز با آب با گرمای 100 درجه سبب تلخ شدن آن می‌شود.
 
 4.برای درست کردن و نوشیدن چای عجله نکنید. اجازه دهید که ذرات چای همه آنچه در خود دارند را بیرون بریزند. چای بیش از 30 هزار ماده شیمیایی در خود دارد که طعم دلپذیر آن را تشکیل می‌دهند. به گفته مارک میودونیک چای باید 8 دقیقه دم بکشد تا طعم مورد نظر را به خود بگیرد.

 

 

 

 

   
  

اخبار مرتبط:

اضافه نمودن به: Share/Save/Bookmark

نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
نظر
 
  کد امنیتی:
 
   پربیننده ترین مطالب روابط عمومی  

  کاهش فاصله با نسل آنلاین در کبک


  فیسبوک همه ‌جا شما را تعقیب نمی‌کند، البته فقط اگر بخواهید


  روز جهانی عکاسی


  گزارش جدید/ اگر می خواهید به مصرف کنندگان دست پیدا کنید، برای آنها متن بفرستید


  ثبت بیش از یک میلیون و ۹۷ هزار دامنه فعال فارسی


  دولت کویت تلاش های "بدبینانه" روابط عمومی را محکوم کرد


  انتصاب رئیس روابط عمومی کمیته پیشکسوتان


  پایان تعطیلی روابط عمومی استانداری سیستان و بلوچستان


  تأثیر تکنولوژی ارتباطات در توسعه اجتماعی


  پاسخگویی به مردم و رسانه‌ها از وظایف اصلی مدیران روابط عمومی به شمار می‌رود


 
 
 
مقالات
گفتگو
گزارش
آموزش
جهان روابط عمومی
مدیریت
رویدادها
روابط عمومی ایران
کتابخانه
تازه های شبکه
آخرین رویدادها
فن آوری های نو
تبلیغات و بازاریابی
ایده های برتر
بادپخش صوتی
گزارش تصویری
پیشنهادهای کاربران
اخبار بانک و بیمه
نیازمندی ها
خدمات
خبرنگار افتخاری
بخش اعضا
دانلود کتاب
پیوندها
جستجوی پیشرفته
موبایل
آر اس اس
بخشنامه ها
پیشکسوتان
لوح های سپاس
پیام های تسلیت
مناسبت ها
جملات حکیمانه
پایان نامه ها
درباره شارا
تماس با ما
Shara English
Public Relation
Social Media
Marketing
Events
Mobile
Content
Iran Pr
About Us - Contact US - Search
استفاده از مطالب این سایت با درج منبع مجاز است
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به شارا است
info@shara.ir
  خبر فوری: فراخوان ارسال مقاله به شانزدهمین کنفرانس روابط عمومی ایران