درباره شارا | تماس | جستجوی پیشرفته | پیوندها | موبایل | RSS
 خانه    تازه ها    پایگاه اخبار    پایگاه اندیشه    پایگاه کتاب    پایگاه اطلاعات    پایگاه بین الملل    پایگاه چندرسانه ای    پایگاه امکانات  
جمعه، 31 فروردین 1403 - 12:07   

گوگل 28 کارمند را به دلیل شرکت در اعتراض به قرارداد 1.2 میلیارد دلاری اسرائیل اخراج کرد

  گوگل 28 کارمند را به دلیل شرکت در اعتراض به قرارداد 1.2 میلیارد دلاری اسرائیل اخراج کرد


ادامه ادامه مطلب یک

ابزارهای هوش مصنوعی چشم و گوش ما را تضعیف می‌کنند

  ابزارهای هوش مصنوعی چشم و گوش ما را تضعیف می‌کنند


ادامه ادامه مطلب دو

برندگان جوایز جهانی عکاسی سونی 2024 معرفی شدند!

  برندگان جوایز جهانی عکاسی سونی 2024 معرفی شدند!


ادامه ادامه مطلب سه

مسابقه عکس جهانی مطبوعات 2024: برندگان مشخص شدند

  مسابقه عکس جهانی مطبوعات 2024: برندگان مشخص شدند


ادامه ادامه مطلب چهار

   آخرین مطالب روابط عمومی  
  هوش مصنوعی و فرسایش شناخت انسان
  برندگان جوایز جهانی عکاسی سونی 2024 معرفی شدند!
  اپل به دستور دولت چین، واتس‌اپ و تردز را از اپ استور چین حذف کرد
  مسابقه عکس جهانی مطبوعات 2024: برندگان مشخص شدند
  ارتباط موثر، کلید محافظت از مردم و جامعه در برابر بحران‌های محیطی
  درس‌های کلیدی از موفقیت کمپین روابط‌عمومی
  انواع مختلف شهرت
  گوگل 28 کارمند را به دلیل شرکت در اعتراض به قرارداد 1.2 میلیارد دلاری اسرائیل اخراج کرد
  درآمد تبلیغات جستجو در سال 2023 به 88.8 میلیارد دلار رسید
  عکس خبر؛ عکاس رویترز برای عکس بیمارستان ناصر برنده جایزه ورلد پرس فوتو ۲۰۲۴ شد
ادامه آخرین مطالب روابط عمومی
- اندازه متن: + -  کد خبر: 38223صفحه نخست » ادامه مطلب چهاریکشنبه، 15 اردیبهشت 1398 - 14:35
مشتری نقطه تمرکز شرکت‌های بیمه‌
دکتر احمدرضا عصاری و نسیم همراهی - در حال حاضر شرکت‌های بیمه و شبکه فروش به دنبال بیمه‌گذاران کلان و پذیرش ریسک‌های پایین هستند در حالی که با یک تغییر نگاه و تمرکز بر روی برنامه‌های مشتری‌مداری و جذب بیمه‌گذاران خرد علاوه بر کاهش ریسک، فروش شرکت افزایش می‌یابد.
  

شبکه اطلاع رسانی روابط عمومی ایران (شارا)-|| شرکت‌های بیمه برای گسترش فرهنگ بیمه، از بین بردن محدودیت‌های موجود و جلوگیری از نرخ‌شکنی‌های غیرحرفه‌ای باید نگاه خود را از بیمه‌گری و ریسک‌سنجی به مشتری‌مداری تغییر دهند. مهم‌ترین بخش صنعت بیمه مشتری است و فعالان این صنعت باید برای ادامه حیات و گسترش کمی و کیفی خود رهیافت‌‌ها و استراتژی‌های جدید را دنبال کند و نقطه پرگار خود را بر موضوع مشتری قرار دهد.


در حال حاضر شرکت‌های بیمه و شبکه فروش به دنبال بیمه‌گذاران کلان و پذیرش ریسک‌های پایین هستند در حالی که با یک تغییر نگاه و تمرکز بر روی برنامه‌های مشتری‌مداری و جذب بیمه‌گذاران خرد علاوه بر کاهش ریسک، فروش شرکت افزایش می‌یابد.


شرکت‌های بیمه با بهره‌مندی از مدیریت ارتباط با مشتری «CRM» که یک استراتژی کسب‌وکار است می‌توانند با پیش‌بینی و پاسخگویی به نیازهای مشتریان فعلی و بالقوه شرکت و همچنین با عملیاتی کردن مدیریت تجربه مشتری «CEM» که شامل تجربه افراد در تعاملات خود با سازمان و مجموع تجربیات در همه نقاط تماس (touchpoints) و کانال‌های بین مشتری و شرکت در طول زمان ارتباط می‌شود، بسترهای رشد ارزش طول عمر مشتری را فراهم کنند. به بیانی با راه‌اندازی و به‌کارگیری مدیریت تجربه مشتری (Customer Experience Management) یک نمای 360 درجه از مشتریان را به دست می آورند. در کل تجربه مشتری شامل تمام تعاملاتی است که از طریق انواع مختلف کانال‌های ارتباطی مانند پرتال، تلفن، پیامک، پیام صوتی، ایمیل و همچنین رسانه‌های اجتماعی با مشتریان صورت می‌گیرد و موجب شناخت مشتری و سبک رفتاری وی می‌شود و در نهایت می‌توان تجربه‌ای مختص به او را برایش فراهم کرد. بدیهی است که یافتن اطلاعاتی که بتواند در این مسیر ما را یاری کند کار آسانی نخواهد بود و مستلزم رصد کانال‌های ارتباطی و تعاملات او با شرکت است. در واقع مدیریت تجربه مشتری با مدیریت ذهن مشتری نسبت به شرکت، موجب رضایت‌مندی او شود.


روش‌های متعددی برای مدیریت تجربه مشتری وجود دارد. در ابتدا، شرکت‌ بازخورد مشتریان را نسبت به خود دریافت می‌کند تا یک درک اساسی از نظر مشتریان نسبت به خود کسب کند سپس به منظور ایجاد رضایت از تجربه مشتری باید آنچه را برای مشتری اهمیت دارد –شاخص‌هایی که بیشترین نقش را در رضایت مشتریان فعلی دارد- شناسایی کند. در نهایت با به‌کارگیری انواع پرسشنامه‌های رضایت‌سنجی مشتری و ابزارهای تحلیل آماری و دریافت بازخورد از مشتریان، داده‌هایی را به صورت منظم و دوره‌ای برای کمی‌‌سازی بخش‌های مختلف تجربه مشتری ایجاد کند. پس از اینکه بازخورد مشتریان جمع‌آوری شد، باید دیدگاه‌ها را در سراسر شرکت به اشتراک گذاشت، سرانجام تجربه مشتریان را براساس بازخوردها بهبود داد و به طور مداوم تجربه مشتری را به منظور بهبود بیشتر ارزیابی کرد.


به عبارتی دیگر با بررسی تعاملات از نگاه مشتری، شکل‌دهی به تجربه مشتری با استفاده از فن‌اوری‌های دیجیتال و اجرای فرایند تجربه مشتری با هم‌راستا کردن همه اجزای شرکت می‌توان زمینه‌های بهبود مدیریت تجربه مشتری را فراهم کرد.


شرکت‌های بیمه برای عملیاتی کردن مدیریت تجربه مشتری نباید دید واحدی به مشتری داشته باشند و شخصی‌سازی را در برنامه‌های خود جای دهند. چرا که شرکت‌ها‌ اطلاعات مشتری را از بسیاری از منابع گوناگون دریافت می‌کنند. پس باید تمامی داده‌ها را یکپارچه کنند تا دید همه جانبه‌ای از مشتری به دست آورندکه این امر بسیار دشوار خواهد بود. همچنین با توجه به اینکه مشتریان آگاه هستند و شرکت‌ها امروزه اطلاعات بیشتری نسبت به گذشته در اختیار دارند. بنابراین انتظار دارند نسبت به تقاضای خود، واکنش منحصربه‌فرد دریافت کنند. کسب‌وکارها زمانی می‌توانند در شخصی‌سازی موفق شوند که بتوانند آنچه را که مشتری می‌خواهد، در زمانی که او می‌خواهد، ارائه دهند.


در این شرایط باید آن‌قدر مشتری خود را خوب بشناسند که بتوانند تجربه‌ای مختص او را برایش خلق و به او ارائه کنند. تجربه‌ای که آنها را به نحوی اقناع کند که نه تنها به شرکت وفادار بمانند، بلکه مبلغ آن شرکت در نزد دیگران نیز باشند؛ یعنی ارزشمندترین تبلیغات ممکن. ولی به دست آوردن اطلاعاتی با این عمق درباره‌ مشتریان دستاوردی نیست که به‌خودی ‌خود حاصل شود. بلکه از تمام نقاط تماس و مجاری ارتباطی مشتریان در سراسر شرکت است که چنین بینشی استخراج می‌شود. چنین کاری مستلزم کنترل داده‌های انبوه مشتریان است که از کانال‌های آنلاین و غیرآنلاین به دست می‌آید.


در کل تجربه مشتری ارزش‌هایی از قبیل تقویت نام برند، افزایش فروش به مشتریان فعلی و یافتن مشتریان جدید، افزایش وفاداری مشتری به برند، کاهش هزینه از طریق کاهش ریزش مشتریان و افزایش تعهد کارکنان سازمان را برای شرکت به ارمغان خواهد آورد.

در این میان بخش‌هایی مانند بازاریابی و فروش بر تجربه مشتری تاثیرگذار هستند. واحد بازاریابی، معمولا ارتباط مستقیمی با مشتریان ندارد. اما از محتوای کمپین‌های تبلیغاتی گرفته تا دسته‌بندی مشتریان هدف را بر عهده دارد. این واحد در حال شکل‌دهی به درک برند به مخاطبان شرکت است. واحد فروش نیز مانند واحد بازاریابی در شکل‌دهی به درک برند مخاطبان نقش دارد. هم‌چنان که یک مشتری قیف فروش را طی می‌کند، درک جدیدی از شرکت، محصول و خدمات آن پیدا می‌کند که در تصمیم‌گیری وی نقش دارد. تاثیر واحد فروش در تجربه مشتری به خصوص در فروش «B2B» مشهود است چراکه در این حوزه، شرکت به دنبال ارتباط بلندمدت کاری است و صرفا خرید انجام نمی‌شود.


همکاری واحدهای مختلف یک شرکت و بهره‌مندی از مدیریت تجربه مشتری باعث فروش مجدد، افزایش سهم بازار، وفادارسازی مشتری، ایجاد حس رضایت در آنها، حمایت از مشتری و سایر شاخص‌های قابل اندازه‌گیری می‌شود و به عنوان اصلی‌ترین مزیت رقابتی شرکت‌های «B2B» و «B2C» به شمار می رود.


در مجموع می‌توان گفت که یکی از حساس‌ترین صنایع نسبت به تغییرات ارتباطات مشتریان، صنعت بیمه است. مشتری در این صنعت مشخص‌کننده و جهت‌دهنده سیاست‌های سازمانی و رفتاری یک سازمان بیمه‌ای است، از همین رو رصد و کنترل ارتباطات مشتریان امری حیاتی در یک سازمان ارائه دهنده خدمات بیمه‌ای است. شرکت‌های بیمه با مدیریت چرخه کامل بازاریابی، فروش و خدمات در همه رشته‌های بیمه‌ای و رسیدگی به تمام درخواست‌های مشتریان می‌توانند گامی ارزشمند برای افزایش ارزش طول عمر مشتریان سازمان بردارند.


منبع : روزنامه دنیای اقتصاد

 

 

 

 

 

   
  

اضافه نمودن به: Share/Save/Bookmark

نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
نظر
 
  کد امنیتی:
 
   پربیننده ترین مطالب روابط عمومی  

  اهمیت توسعه ارتباطات نوآورانه


  استقبال از شکست: چرا ما خجالت می‌کشیم اما نباید


  انواع مختلف شهرت


  مدیریت رشد سریع کسب‌وکار


  مدیریت رشد سریع کسب‌وکار: 13 نکته برای گسترش استراتژیک


  کالیبراسیون روابط‌عمومی


  رازهای روابط‌عمومی


  ارتباط موثر، کلید محافظت از مردم و جامعه در برابر بحران‌های محیطی


  چگونه آگاهی زیست‌محیطی را ارتقا دهیم


  روابط‌عمومی و عجز در تهیه خبر


 
 
 
مقالات
گفتگو
گزارش
آموزش
جهان روابط عمومی
مدیریت
رویدادها
روابط عمومی ایران
کتابخانه
تازه های شبکه
آخرین رویدادها
فن آوری های نو
تبلیغات و بازاریابی
ایده های برتر
بادپخش صوتی
گزارش تصویری
پیشنهادهای کاربران
اخبار بانک و بیمه
نیازمندی ها
خدمات
خبرنگار افتخاری
بخش اعضا
دانلود کتاب
پیوندها
جستجوی پیشرفته
موبایل
آر اس اس
بخشنامه ها
پیشکسوتان
لوح های سپاس
پیام های تسلیت
مناسبت ها
جملات حکیمانه
پایان نامه ها
درباره شارا
تماس با ما
Shara English
Public Relation
Social Media
Marketing
Events
Mobile
Content
Iran Pr
About Us - Contact US - Search
استفاده از مطالب این سایت با درج منبع مجاز است
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به شارا است
info@shara.ir
  خبر فوری: معرفی کتاب «هوش مصنوعی روابط‌عمومی در عمل» منتشر شد