درباره شارا | تماس | جستجوی پیشرفته | پیوندها | موبایل | RSS
 خانه    تازه ها    پایگاه اخبار    پایگاه اندیشه    پایگاه کتاب    پایگاه اطلاعات    پایگاه بین الملل    پایگاه چندرسانه ای    پایگاه امکانات  
پنجشنبه، 30 فروردین 1403 - 09:40   

هوش مصنوعی آنتروپیک به اندازه انسان‌ها متقاعدکننده است

  هوش مصنوعی آنتروپیک به اندازه انسان‌ها متقاعدکننده است


ادامه ادامه مطلب یک

ابزارهای هوش مصنوعی چشم و گوش ما را تضعیف می‌کنند

  ابزارهای هوش مصنوعی چشم و گوش ما را تضعیف می‌کنند


ادامه ادامه مطلب دو

نقد فیلم "جنگ داخلی" ساخته الکس گارلند: نگاهی عمیق‌تر

  نقد فیلم "جنگ داخلی" ساخته الکس گارلند: نگاهی عمیق‌تر


ادامه ادامه مطلب سه

مدیر روابط‌عمومی اسبق معاونت هنری وزارت ارشاد دارفانی را وداع گفت

  مدیر روابط‌عمومی اسبق معاونت هنری وزارت ارشاد دارفانی را وداع گفت


ادامه ادامه مطلب چهار

   آخرین مطالب روابط عمومی  
  استقبال از شکست: چرا ما خجالت می‌کشیم اما نباید
  جستجوی گوگل در 10 سال آینده
  انتصاب مدیر روابط عمومی و امور بین‌الملل معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران
  سرپرست حوزه ریاست، روابط عمومی و امور بین الملل کتابخانه ملی منصوب شد
  «مجتبی‌پور» جایگزین «نعمتی» در روابط‌عمومی استانداری خراسان رضوی شد
  هیات رئیسه شورای هماهنگی روابط عمومی‌های استان بوشهر انتخاب شدند
  سمیه‌سادات ابراهیمی مدیر‏کل‏ حوزه مدیرعامل، روابط‌عمومی و امور ‌‏بین‌الملل کانون شد
  پنج‌گانه‌ی اطلاعات: غول‌های اینترنتی در حال تغییر جهان
  نقد فیلم "جنگ داخلی" ساخته الکس گارلند: نگاهی عمیق‌تر
  روزنامه آلدن سرمقاله‌های هماهنگی را منتشر می‌کنند که گوگل را مورد انتقاد قرار می‌دهند
ادامه آخرین مطالب روابط عمومی
- اندازه متن: + -  کد خبر: 32709صفحه نخست » پیشخوان شارا-پیشنهادهای کاربران روابط عمومیچهارشنبه، 2 اسفند 1396 - 12:39
آرام و به آهستگی غذا بخورید تا لاغر بمانید
نتایج یک پژوهش در دانشگاه کیوشوی ژاپن نشان داده که احتمال چاقی و اضافه‌ وزن در افرادی که آهسته غذا می‌خورند به مراتب پایین‌تر از آن هایی است که به تند خوردن عادت کرده‌اند.
  

شبکه اطلاع رسانی روابط عمومی ایران (شارا)- نتایج یک پژوهش در دانشگاه کیوشوی ژاپن نشان داده که احتمال چاقی و اضافه‌ وزن در افرادی که آهسته غذا می‌خورند به مراتب پایین‌تر از آن هایی است که به تند خوردن عادت کرده‌اند.

 

گردآورندگان این پژوهش که در میان 60 هزار نفر انجام گرفته، می‌گویند کسانی که آهسته می‌خورند نسبت به آن هایی که سریع غذا می‌خورند، 42 درصد کمتر در معرض چاقی هستند. در جریان این پژوهش همچنین مشخص شد که ریسک افزایش ‌وزن حتی برای آن هایی که با سرعت عادی غذا می‌خورند نیز، 29 درصد کمتر از تندخوران است.

الی ریس که یک کارشناس تغذیه است این موضوع را مربوط به سیگنال‌های عصبی که به مغز می‌روند می‌داند. خانم ریس می‌گوید: پژوهش‌ها نشان داده که از زمان شروع به خوردن، 20 دقیقه طول می‌کشد تا مغز ما احساس سیری کند. برای همین است که افراد پرخور، تمایل به سریع خوردن هم دارند. او می‌گوید: این 20 دقیقه می‌تواند برای بعضی‌ها خیلی کش بیاید. اگر افراد آهسته غذا بخورند، پس از گذشت دقایقی متوجه می‌شوند که در واقع سیر شده‌اند.

اگر چه بسیاری از ما معتقدیم که توانایی سریع خوردن بخشی از روند تکامل ما بوده است، در واقع برای ترک این عادت روش‌های بسیاری وجود دارد. بسیاری از کارشناسان تغذیه روی میز گذاشتن قاشق وچنگال در میان لقمه‌ها را برای پایین آوردن سرعت پبشنهاد می‌کنند. بعضی دیگر، نوشیدن یک لیوان آب پیش از غذا را در این زمینه موثر می‌دانند. خانم ریس می‌گوید: بعضی وقت‌ها بیشترِ حس گرسنگی، در واقع حس تشنگی است که تغییر شکل داده.


صحبت کردن در هنگام غذا خوردن هم به کم کردن سرعت، کمک می‌کند. بهترین راهنمایی برای بسیاری از ما این است که هرگز روبروی تلویزیون یا مانیتور کامپیوترمان غذا نخوریم؛ تنها نگاه کردن به غذا، به مغز کمک می‌کند احساس سیری کند.

موضوع جویدن و توصیه‌های دقیق برخی کارشناسان در مورد آن، گاهی اوقات حالتی عجیب و غریب و بامزه پیدا می‌کند. بسیاری از کارشناسان رژیم‌های غذایی پبشنهاد می‌کنند که غذاهای سخت – مثل گوشت و سبزیجات – باید 20 تا 30 بار جویده شوند. برخی دیگر اما، به دلایل نامعلومی عدد دقیق 32 بار را در این مورد توصیه کرده‌اند!

و بالاخره، اگر با دقت جویدن، زمین‌ گذاشتن قاشق و چنگال و مزه مزه کردن لقمه‌ها، تا حدی به شما کمک کرده، این هم ایده‌ بدی نیست که غذاهایی بخورید که خوردن شان کمی مشکل است. یک پژوهش که در سال 2011 انجام شد، نشان داد که افرادی که پسته‌ مغز شده (مغز پسته) می‌خورند، نسبت به افرادی که پسته مغز نشده می‌خورند 41 درصد پسته‌ کمتری مصرف می‌کنند، ولی به همان اندازه احساس سیری می‌کنند. منظور این است که غذاهایی بخورید که یک پوسته یا اسکلت خارجی داشته باشند. / iranjavan

 

 

 

 

 

   
  

اخبار مرتبط:

اضافه نمودن به: Share/Save/Bookmark

نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
نظر
 
  کد امنیتی:
 
   پربیننده ترین مطالب روابط عمومی  

  استقبال از شکست: چرا ما خجالت می‌کشیم اما نباید


  روابط‌عمومی در زندگی یک برند


  استفاده نادرست از ابزارهای ارتباطی در محل کار: یک مشکل جدی


  3 راه برای اینکه در جلسه بعدی هوشمندتر به نظر برسید


  در مذمت مبالغه‌گویی متخصصان روابط‌عمومی


  اخبار ممنوعه


  مدیریت رشد سریع کسب‌وکار: 13 نکته برای گسترش استراتژیک


  آینده روابط‌عمومی در عصر رسانه‌های دیجیتال


  کالیبراسیون روابط‌عمومی


  استراتژی‌های کلیدی برای بهبود خدمات مشتری کسب‌وکار


 
 
 
مقالات
گفتگو
گزارش
آموزش
جهان روابط عمومی
مدیریت
رویدادها
روابط عمومی ایران
کتابخانه
تازه های شبکه
آخرین رویدادها
فن آوری های نو
تبلیغات و بازاریابی
ایده های برتر
بادپخش صوتی
گزارش تصویری
پیشنهادهای کاربران
اخبار بانک و بیمه
نیازمندی ها
خدمات
خبرنگار افتخاری
بخش اعضا
دانلود کتاب
پیوندها
جستجوی پیشرفته
موبایل
آر اس اس
بخشنامه ها
پیشکسوتان
لوح های سپاس
پیام های تسلیت
مناسبت ها
جملات حکیمانه
پایان نامه ها
درباره شارا
تماس با ما
Shara English
Public Relation
Social Media
Marketing
Events
Mobile
Content
Iran Pr
About Us - Contact US - Search
استفاده از مطالب این سایت با درج منبع مجاز است
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به شارا است
info@shara.ir
  خبر فوری: معرفی کتاب «هوش مصنوعی روابط‌عمومی در عمل» منتشر شد