درباره شارا | تماس | جستجوی پیشرفته | پیوندها | موبایل | RSS
 خانه    تازه ها    پایگاه اخبار    پایگاه اندیشه    پایگاه کتاب    پایگاه اطلاعات    پایگاه بین الملل    پایگاه چندرسانه ای    یایگاه امکانات  
شنبه، 2 تیر 1397 - 18:17   

فراخوان سیزدهمین جشنواره ملی انتشارات روابط عمومی

  فراخوان سیزدهمین جشنواره ملی انتشارات روابط عمومی


ادامه ادامه مطلب یک

مدیر روابط عمومی سازمان فناوری اطلاعات ایران منصوب شد

  مدیر روابط عمومی سازمان فناوری اطلاعات ایران منصوب شد


ادامه ادامه مطلب دو

گزارش نهایی کمیته پارلمانی رسانه‌های عامه سوئد به وزیر فرهنگ سپرده شد

  گزارش نهایی کمیته پارلمانی رسانه‌های عامه سوئد به وزیر فرهنگ سپرده شد


ادامه ادامه مطلب سه

تلویزیون اینستاگرام به راه افتاد

  تلویزیون اینستاگرام به راه افتاد


ادامه ادامه مطلب چهار

   آخرین مطالب روابط عمومی  
  10تیرماه آخرین مهلت ارسال آثار به دبیرخانه جشنواره ملی انتشارات روابط عمومی
  نظرسنجیAP-NORC: آمریکایی ها نسبت به روابط خود با متحدانشان خوشبین نیستند
  دکترسید شهاب سید محسنی عضوهیات مدیره انجمن متخصصان روابط عمومی: پِژوهش، بسترسازتحقق روابط عمومی علمی و حرفه ای
  سند راهبردی بخش اطلاع رسانی و ارتباطات وزارتخانه صنعت، معدن و تجارت تنظیم می شود
  برگزاری گردهمایی سراسری مدیران بانک ایران زمین
  مشارکت یک هزار میلیارد ریالی بانک ملی ایران در طرح اشتغال فراگیر
  انتخاب اعضای هیأت مدیره عکاسان مطبوعاتی ایران
  توانمندیها و دستاوردهای شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب
  10 توصیه برای جلوگیری از یک بحران کامل روابط عمومی
  وزیر ورزش بلاروس: مارادونا در نقش روابط عمومی دینامو برست نیست
ادامه آخرین مطالب روابط عمومی
- اندازه متن: + -  کد خبر: 31807صفحه نخست » پیشخوان شارا-پیشنهادهای کاربران روابط عمومیشنبه، 20 آبان 1396 - 23:51
هشت خاصیت بادمجان
بادمجان با رنگ بنفش تیره خواص غذایی متنوعی دارد که آن را به یک ماده غذایی فوق‌العاده تبدیل کرده است. این میوه حاوی یک انتی‌اکسیدانت کمیاب به نام ناسونین است که خواص زیادی برای سلامتی ما دارد و از جمله الکترولیت‌های منفی آزاد را از میان می‌برد که سلول‌ها و بافت‌های زنده بدن را تخریب می‌کنند.
  

شبکه اطلاع رسانی روابط عمومی ایران (شارا)- بادمجان با رنگ بنفش تیره خواص غذایی متنوعی دارد که آن را به یک ماده غذایی فوق‌العاده تبدیل کرده است. این میوه حاوی یک انتی‌اکسیدانت کمیاب به نام ناسونین است که خواص زیادی برای سلامتی ما دارد و از جمله الکترولیت‌های منفی آزاد را از میان می‌برد که سلول‌ها و بافت‌های زنده بدن را تخریب می‌کنند.

ناسونین ماده‌ای است که به بادمجان رنگ بنفش تیره را می‌دهد و جلوی خراب شدن آن، به ویژه در مقابل تابش آفتاب را می‌گیرد. ناسونین در کلم قمری هم وجود دارد ولی بادمجان سرشار از این ماده مفید است.


سایت «Care2» در گزارش خود به توضیح خواص بادمجان پرداخته است.

 خاصیت ضد التهاب
بادمجان بخاطر داشتن ناسونین خاصیت ضد التهابی دارد و می‌تواند فلزات سمی مانند جیوه، ارسنیک و سرب را دفع کند.

حفاظت از DNA و سلول‌ها
بادمجان غلاف چربی سلول‌ها را حفظ کرده و از تخریب و تغییر شکل آنها جلوگیری می‌کند.

برای سلامتی مغز مفید است
ناسونین موجود در بادمجان غلاف چرب سلول‌های مغزی را حفظ کرده و به سلامت مغز کمک می‌کند.

 دفع مواد زاید بدن
ناسونین به سلول‌های بدن کمک می‌کند تا مواد غذایی را بهتر جذب کرده و مواد زاید را دفع کنند. دفع مواد زاید از انباشته شدن مواد سمی در بدن جلوگیری می‌کند و جلوی بیماری‌های قلبی-عروقی و سرطان را می‌گیرد.

کمک به جذب آهن
تحقیقات نشان می‌دهد که بادمجان به جذب آهن در بدن و انتقال اکسیژن در خون کمک می‌کند و به این ترتیب باعث تقویت دستگاه ایمنی بدن می‌شود.

 مفید برای دیابت نوع ۲
تحقیقات نشان می‌دهد که بادمجان به کنترل سطح گلوکز در خون کمک کرده و برای بیماران مبتلا به بیماری قند از نوع ۲ مفید است.

تنظیم فشار خون
تحقیقات نشان می‌دهد که مصرف مداوم بادمجان باعث تنظیم فشار خون شده و جلوی فشار خون را می‌گیرد و آن را در سطحی طبیعی نگه‌ می‌دارد.

 کمک به کاهش وزن بدن
بادمجان حاوی مواد غذایی از قبیل انتی‌اکسیدانت‌‌ها، ویتامین‌ها و مواد معدنی است و کالری کمی دارد بطوریکه یک فنجان بادمجان فقط ۳۵ کالری انرژی تولید می‌کند. کارشناسان تغذیه توصیه می‌کنند که بادمجان را بصورت کبابی یا پخته مصرف کنیم.

هنگام خرید بادمجان توجه کنید که رنگ پوست آن شفاف باشد. بهتر است بادمجان را بصورت درسته در یخچال نگهداری کنید و تا هنگام پخت آن را نشویید. همچنین توصیه می‌شود که برای بریدن بادمجان از چاقوی فولادی استفاده کنید تا به مواد غذایی آن آسیبی نرسد.

قبل از سرخ کردن بادمجان بهتر است به تکه‌های بریده آن کمی نمک بزنید و بگذارید ۳۰ دقیقه بماند و بعد سرخ کنید تا زیاد روغن جذب نکند.
 

 

 

 

 

 

   
  

اضافه نمودن به: Share/Save/Bookmark

نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
نظر
 
  کد امنیتی:
 
   پربیننده ترین مطالب روابط عمومی  

  تقویم روز ارتباطات/ تاسیس خبرگزاری پارس در ایران


  تلویزیون اینستاگرام به راه افتاد


  صاحبان این تلفن‌های همراه با واتساپ خداحافظی کنند


  10 توصیه برای جلوگیری از یک بحران کامل روابط عمومی


  توانمندیها و دستاوردهای شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب


  وزیر ورزش بلاروس: مارادونا در نقش روابط عمومی دینامو برست نیست


  آغاز «ژورنال نویسی» و ایجاد چنین ستون هایی در رسانه های چاپی ـ ژورنال نویسی در ایران


  نظرسنجیAP-NORC: آمریکایی ها نسبت به روابط خود با متحدانشان خوشبین نیستند


  معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار یزد: مسئولیت پذیری، پاسخگویی و شفافیت با اهتمام روابط عمومی ها تحقق می یابد


    اطلاع‌رسانی مؤثر و دو سویه با ایثارگران در دستور کار روابط عمومی‌های بنیاد است


 
 
 
مقالات
گفتگو
گزارش
آموزش
جهان روابط عمومی
مدیریت
رویدادها
روابط عمومی ایران
کتابخانه
تازه های شبکه
آخرین رویدادها
فن آوری های نو
تبلیغات و بازاریابی
ایده های برتر
بادپخش صوتی
گزارش تصویری
پیشنهادهای کاربران
اخبار بانک و بیمه
نیازمندی ها
خدمات
خبرنگار افتخاری
بخش اعضا
دانلود کتاب
پیوندها
جستجوی پیشرفته
موبایل
آر اس اس
بخشنامه ها
پیشکسوتان
لوح های سپاس
پیام های تسلیت
مناسبت ها
جملات حکیمانه
پایان نامه ها
درباره شارا
تماس با ما
Shara English
Public Relation
Social Media
Marketing
Events
Mobile
Content
Iran Pr
About Us - Contact US - Search
استفاده از مطالب این سایت با درج منبع مجاز است
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به شارا است
info@shara.ir
  خبر فوری: سخنرانان چهارمین همایش تخصصی تولید محتوا در روابط عمومی