درباره شارا | تماس | جستجوی پیشرفته | پیوندها | موبایل | RSS
 خانه    تازه ها    پایگاه اخبار    پایگاه اندیشه    پایگاه کتاب    پایگاه اطلاعات    پایگاه بین الملل    پایگاه چندرسانه ای    یایگاه امکانات  
پنجشنبه، 5 مرداد 1396 - 00:58   

ارائه آنتی ویروس رایگان برای کاربران جهان توسط "شرکت کاسپرسکی"

  ارائه آنتی ویروس رایگان برای کاربران جهان توسط "شرکت کاسپرسکی"


ادامه ادامه مطلب یک

افزایش بی‌سابقه خشونت علیه خبرنگاران در افغانستان

  افزایش بی‌سابقه خشونت علیه خبرنگاران در افغانستان


ادامه ادامه مطلب دو

سیلی از سوگواره‌های زمخت در شبکه‌های اجتماعی در خصوص خبر بازنشسته شدن برنامه «پینت»

  سیلی از سوگواره‌های زمخت در شبکه‌های اجتماعی در خصوص خبر بازنشسته شدن برنامه «پینت»


ادامه ادامه مطلب سه

راه‌هایی برای جلب اعتماد مشتریان به وبسایت

  راه‌هایی برای جلب اعتماد مشتریان به وبسایت


ادامه ادامه مطلب چهار

   آخرین مطالب روابط عمومی  
  ضرورت اطلاع رسانی شفاف مدیران از عملکرد دولت
  عباسیان: روابط عمومی مسئول معرفی دستاوردها و اثربخشی مجموعه است
  کار روابط عمومی عکس گرفتن در جلسات نیست
  اپلیکیشن‌های کاربردی برای روابط عمومی
  علی کاشانی حیدری سرپرست روابط عمومی شهر فرودگاهی امام (ره) شد
  اخبار مربوط به سوانح باید از طریق روابط عمومی اعلام شود
  اطلاع رسانی شفاف از عملکرد دولت ضرورت دارد
  مدیرکل روابط عمومی وزارت علوم استعفا داد
  تقدیر از میرزا بابا مطهری نژاد پیشکسوت عرصه ارتباطات
  شماره 43 فصلنامه کارگزار روابط عمومی منتشر شد
ادامه آخرین مطالب روابط عمومی
- اندازه متن: + -  کد خبر: 29815صفحه نخست » پیشخوان شارا-پیشنهادهای کاربران روابط عمومیچهارشنبه، 10 خرداد 1396 - 16:14
۱۰ خاصیت فوق‌العاده پسته برای تندرستی
پسته به خاطر خواص متعدد آن جایگاه عجیبی در طب سنتی دارد. آیا می‌دانید که پزشکان گیاهی از پسته برای خواص ضد التهابی، آنتی‌اکسیدانت و ضد میکروبی آن استفاده می‌کردند.
  

شبکه اطلاع رسانی روابط عمومی ایران (شارا)-  پسته به خاطر خواص متعدد آن جایگاه عجیبی در طب سنتی دارد. آیا می‌دانید که پزشکان گیاهی از پسته برای خواص ضد التهابی، آنتی‌اکسیدانت و ضد میکروبی آن استفاده می‌کردند.

اثرات مثبت خوردن پسته که ناشی از فعالیت‌های بیوشیمی آن است مورد تحقیق دانشمندان قرار گرفته و ما در اینجا خواص پسته را برای شما توضیح می‌دهیم.

۱- ویتامین‌ها
پسته یک منبع خوب هیدورکربورها، اسیدهای چرب اساسی و آنتی‌اکسیدنت‌هاست. پسته حاوی مقادیر زیادی ویتامین، به ویژه B6 و مواد معدنی متنوع است.

۲- جلوگیری از رماتیسم و آرتروز
تحقیقات اولیه نشان می‌دهد که بخاطر خاصیت آنتی‌اکسیدانت قوی پسته، این میوه می‌تواند از اثرات تخریبی بیماری‌های مزمن همچون رماتیسم و آرتروز جلوگیری کند.

۳- افزایش توا جنسی مردانه
آزمایش‌های بالینی نشان می‌دهد که مصرف روزانه ۱۰۰ گرم پسته به مدت سه هفته خواص آشکاری برای مردان دارد. عواملی که در این آزمایش اندازه‌گیری شدند بسیار عجیب هستند و در اثر آزمایش اولتراساند آلت مردانه امروز ما موضوع تازه‌ای را یاد گرفتیم.

۴- مبارزه با رادیکال‌های آزاد
آدامسی که از پسته می‌گیرند مورد آزمایش قرار گرفته و می‌تواند تعداد رادیکال‌های آزاد در بدن را کاهش دهد- رادیکال‌های آزاد به سلول‌ها آسیب می‌رساند، پیرشدن را تند می‌کند و باعث بیماریهای مزمن می‌شود.

۵- دیابت-انسولین
تحقیقات علمی خواص پسته برای افراد دیابتی را نشان می‌دهد که چگونه باعث کاهش گلیسمیا شده و خاصیت ذخیره‌سازی انسولین دارد. خوردن پسته باعث کاهش خطر بیماریهای قلبی برای افراد دیابتی نوع ۲ می‌شود و فشار خون آنها را پایین می‌‌آورد.

۶- کاهش وزن
جایگزین کردن چربی‌های حیوانی با چربی‌های غیراشباع شده آجیل انتخابی سالم است و می‌تواند منجر به کاهش وزن شود. آجیل مقادیر زیادی چربی دارد و باید در مصرف آن زیاده‌روی نکرد. این یک حقیقت عجیب در باره پسته است..خوردن پسته پوست دارد مصرف غذای شما را کاهش می‌دهد! وقتی که برای پوست کندن پسته مصرف می‌کنید باعث می‌شود تا آن را کم کم بخورید و با غذای کمتری به شما احساس سیری دست بدهد. مشاهده پوست‌های پسته هم اثر روانی در کاهش میزان مصرف آن دارد. البته آجیل شور می‌تواند اعتیاد‌آور باشد.

۷- فنولیک ضد سرطان
تحقیقات جدید در مورد اثرات مصرف آجیل در کاهش خطر ابتلا به سرطان امیدوارکننده است. ترکیب فنولیک که بیشتر در پوست آجیل است، آنتی‌اکسیدانت‌ها، فیبر گیاهی و اسیدهای چرب غیراشباع شده همگی خاصیت ضد سرطان دارند.

۸- کاهش فشار خون
توازن غذایی پسته و به ویژه وجود اسیدهای چرب اساسی، فشار خون را پایین می‌آورد و خطر بیماری‌های مرتبط با استرس را کاهش می‌دهد.

۹- طول عمر
آجیل باعث افزایش عمر می‌شود! تحقیقات نشان می‌دهد که مصرف آجیل اثری حفاظتی در مقابل عوامل مرگ‌آور دارد. این برای گروه‌های مختلف جمعیتی آزمایش شده است.

۱۰- مواد معدنی
پسته حاوی مقادیر قابل توجهی مس ( یک فنجان حاوی ۸۰ درصد مس مورد نیاز روزانه)، منگنز، فسفر، منیزیوم و پتاسیم است.

یادآوری
پسته هم خانواده بادام هندی و انبه است. اگر به این میوه‌ها حساسیت دارید بهتر است در مصرف پسته احتیاط کنید. بیشتر پسته‌هایی که به فروش می‌رسد بوداده و نمک زده هستند، اما بهتر است که پسته بو نداده و غیرشور مصرف کنید، زیرا مصرف زیاد نمک برای سلامتی شما خطرناک است. پسته همچنین حاوی فروکتان (مولکول غیرقابل هضم فروکتوز) است، بنابراین اگر حساسیت گوارشی دارید بهتر است از خوردن آن پرهیز کنید./ دویچه وله

 

 

 

 

 

 

   
  

اضافه نمودن به: Share/Save/Bookmark

نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
نظر
 
  کد امنیتی:
 
   پربیننده ترین مطالب روابط عمومی  

  تقویم روز ارتباطات/ کانال تلویزیونی جنوب (تله سورTeleSUR) و گسترش جنگ امواج در قاره آمریکا


  مزیت های انتشارات چاپی و آنلاین در روابط عمومی ها


  امکانات نسخه جدید تلگرام


  شماره 43 فصلنامه کارگزار روابط عمومی منتشر شد


  پنج نکته برای برگزاری یک رویداد موفق


  ایجاد و توسعه روابط عمومی یکپارچه با هدف حفظ اعتماد عمومی


  راه‌هایی برای جلب اعتماد مشتریان به وبسایت


  چگونه کارشکنی ها و بهانه ها می تواند سبب از دست رفتن قدرت کاخ سفید شود


  مخالفت غول های اینترنتی جهان با فسخ بی طرفی اینترنت


  افزایش بی‌سابقه خشونت علیه خبرنگاران در افغانستان


 
 
 
مقالات
گفتگو
گزارش
آموزش
جهان روابط عمومی
مدیریت
رویدادها
روابط عمومی ایران
کتابخانه
تازه های شبکه
آخرین رویدادها
فن آوری های نو
تبلیغات و بازاریابی
ایده های برتر
بادپخش صوتی
گزارش تصویری
پیشنهادهای کاربران
اخبار بانک و بیمه
نیازمندی ها
خدمات
خبرنگار افتخاری
بخش اعضا
دانلود کتاب
پیوندها
جستجوی پیشرفته
موبایل
آر اس اس
بخشنامه ها
پیشکسوتان
لوح های سپاس
پیام های تسلیت
مناسبت ها
جملات حکیمانه
پایان نامه ها
درباره شارا
تماس با ما
Shara English
Public Relation
Social Media
Marketing
Events
Mobile
Content
Iran Pr
About Us - Contact US - Search
استفاده از مطالب این سایت با درج منبع مجاز است
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به شارا است
info@shara.ir
  خبر فوری: بیانیه هیئت داوران دوازدهمین جشنواره ملی انتشارات روابط عمومی