درباره شارا | تماس | جستجوی پیشرفته | پیوندها | موبایل | RSS
 خانه    تازه ها    پایگاه اخبار    پایگاه اندیشه    پایگاه کتاب    پایگاه اطلاعات    پایگاه بین الملل    پایگاه چندرسانه ای    پایگاه امکانات  
شنبه، 1 اردیبهشت 1403 - 08:04   

متا لامای ۳ و به‌روزرسانی هوش مصنوعی را منتشر کرد

  متا لامای ۳ و به‌روزرسانی هوش مصنوعی را منتشر کرد


ادامه ادامه مطلب یک

متا تولید تصاویر هوش مصنوعی در زمان واقعی را به واتس‌اپ می‌آورد!

  متا تولید تصاویر هوش مصنوعی در زمان واقعی را به واتس‌اپ می‌آورد!


ادامه ادامه مطلب دو

برندگان جوایز جهانی عکاسی سونی 2024 معرفی شدند!

  برندگان جوایز جهانی عکاسی سونی 2024 معرفی شدند!


ادامه ادامه مطلب سه

مسابقه عکس جهانی مطبوعات 2024: برندگان مشخص شدند

  مسابقه عکس جهانی مطبوعات 2024: برندگان مشخص شدند


ادامه ادامه مطلب چهار

   آخرین مطالب روابط عمومی  
  کثرت‌گرایی رسانه‌ای و حق آگاهی مردم
  باج دادن به باجگیران رسانه‌ای: اشتباهی که نباید مرتکب شوید
  متا لامای ۳ و به‌روزرسانی هوش مصنوعی را منتشر کرد
  ابزار هوش مصنوعی جدید مایکروسافت یک ماشین کابوس عمیق است
  متا تولید تصاویر هوش مصنوعی در زمان واقعی را به واتس‌اپ می‌آورد!
  کارولین هاید، مجری بلومبرگ، می‌گوید سابقه روابط‌عمومی به او کمک کرده است
  هوش مصنوعی و فرسایش شناخت انسان
  برندگان جوایز جهانی عکاسی سونی 2024 معرفی شدند!
  اپل به دستور دولت چین، واتس‌اپ و تردز را از اپ استور چین حذف کرد
  مسابقه عکس جهانی مطبوعات 2024: برندگان مشخص شدند
ادامه آخرین مطالب روابط عمومی
- اندازه متن: + -  کد خبر: 27857صفحه نخست » سه شنبه، 5 بهمن 1395 - 13:31
«برترین» گوشی‌های سال ۲۰۱۶
انتوتو بنچمارک (AnTuTu BenchMark) که یکی از معتبرترین بررسی‌های گوشی‌های جهان را انجام می‌دهد برترین گوشی‌های سال ۲۰۱۶ را بر اساس کارایی معرفی کرد که بر این اساس گوشی آی فون هفت پلاس، (با ۱۸۱ هزار امتیاز) اول، آی‌فون هفت (با ۱۷۲ هزار امتیاز) دوم، و وان‌پلاس ۳تی (با ۱۶۳ هزار امتیاز) سوم شده است.
  

شبکه اطلاع رسانی روابط عمومی ایران (شارا)- انتوتو بنچمارک (AnTuTu BenchMark) که یکی از معتبرترین بررسی‌های گوشی‌های جهان را انجام می‌دهد برترین گوشی‌های سال ۲۰۱۶ را بر اساس کارایی معرفی کرد که بر این اساس گوشی آی فون هفت پلاس، (با ۱۸۱ هزار امتیاز) اول، آی‌فون هفت (با ۱۷۲ هزار امتیاز) دوم، و وان‌پلاس ۳تی (با ۱۶۳ هزار امتیاز) سوم شده است.

در بخش گوشی‌های تلفن اندرویدی به‌ترتیب وان‌پلاس ۳تی (با ۱۶۳ هزار امتیاز)، لئیکو پرو سه (با ۱۵۹ هزار امتیاز) و موتو زد ساخت شرکت موتورلا (با ۱۴۸ هزار امتیاز) در مکان‌های اول تا سوم قرار دارند.

در بخش گوشی‌ها و تبلت‌های آی او اس هم آی‌پد پرو ۱۲٫۹ اینچی، اول (۱۹۴ هزار امتیاز)، آی‌فون پلاس هفت، دوم (۱۸۱ هزار امتیاز) و آیپد پرو۹٫۷ اینچی، سوم (۱۷۳ هزار امتیاز) شده‌اند.

یکی از پرهیاهوترین تغییرات در آی‌فون هفت حذف جک ۳٫۵ میلی‌متری صدا است از طرفی یکی از ایرادهایی که به گوشی آی‌فون هفت وارد می‌شود به صفحه نمایش آن بازمی‌گردد. در این مدل از همان صفحه نمایش ۵٫۵ اینچی نسل قبل با وضوح فول‌اچ‌دی بهره برده شده است.

با توجه به اینکه در گوشی‌های با قیمت بسیار پایین‌تر شاهد وضوح تصویری بالاتری هستیم انتظار افزایش کیفیت تصویر در آی‌فون ۷پلاس وجود داشت. البته وضوح پایین دلیل بر بی‌کیفیت بودن این صفحه نمایش نیست. اپل در این پنل از طیف وسیع‌تری از رنگ‌ها بهره برده تا رنگ‌های بیشتری توسط آن به نمایش درآیند و از طرفی تراکم پیکسلی آن نیز برای چشم عادی بسیار مناسب است و به سختی می‌توان در آن پیکسل‌ها را مشاهده کرد.

دوربین‌های آی‌فون ۷پلاس یکی از بزرگ‌ترین تغییرات در این گوشی را رقم زده‌اند. یکی از بزرگ‌ترین ضعف‌های آی‌فون ۶اس در قیاس با رقبایی همچون گلکسی اس۷ در محیط‌های تاریک و کم‌نور بود. اما آی‌فون ۷پلاس با دیافراگم بازتر (۱٫۸) این ضعف را برطرف کرده است. با استفاده از ویژگی‌های جدید، آی‌فون ۷پلاس در محیط‌های کم‌نور به صورت محسوسی بهتر از آیفون ۶اس است.

اما جایی که اپل سعی کرده متفاوت عمل کند استفاده از دو دوربین در آی‌فون ۷پلاس است. آی‌فون ۷پلاس علاوه بر لنز ۲۸ میلی‌متری دارای زاویه دید باز (واید)، لنز تله‌فوتو ۵۶ میلی‌متری با اف ۲٫۸ نیز دارد. این دو لنز به صورت همزمان با یکدیگر عمل می‌کنند به این ترتیب که کاربر می‌تواند با رفتن به گزینه لنز تله‌فوتو، بزرگ‌نمایی اپیتکال دوبرابری را در دست داشته باشد.

انتوتو بنچمارک برای رسیدن به نتیجه نهایی بهترین گوشی‌های سال، تمام گوشی‌های بازار را بررسی کرده و هر مدل بیش از دو هزار بار مورد آزمایش قرار گرفته است.

در رده گوشی‌های اندرویدی حذف محصول پرچمدار سامسونگ یعنی گلکسی نوت هفت به دلیل آتش‌سوزی راه را برای رسیدن دیگر گوشی‌ها برای رسیدن به جایگاه اول هموار کرده بود. این گوشی احتمالاً اگر دچار آتش‌سوزی نمی‌شد با قابلیت‌های چشمگیرش می‌توانست بهترین گوشی سال ۲۰۱۶ باشد.

در نبود گلکسی نوت هفت سامسونگ، شرکت تازه‌تأسیس وان‌پلاس موفق شد در سومین سری از گوشی‌های پرچمدار خود با نام وان‌پلاس ۳تی از تمامی سازندگان گوشی اندرویدی پیشی گیرد. این گوشی از پردازنده اسنپدراگون ۸۲۱ استفاده می‌کند و طراحی بدنه آن هم بسیار شبیه به آی‌فون است.

این گوشی با اینکه از نظر فنی از گوشی‌های دیگر بازار جلوتر است اما قیمت کمتری دارد و با قیمت حدود ۴۰۰ دلار با حافظه ۶۴ گیگابایتی و با قیمت ۴۷۰ دلار در نسخه ۱۲۸ گیگابایتی در بازار عرضه می‌شود.

وان‌پلاس ۳تی مجهز به صفحه نمایش ۵٫۵ اینچی فول‌اچ‌دی از نوع امولد است و باتری ۳۴۰۰ میلی‌آمپر ساعتی آن می‌تواند ۱۳ درصد شارژدهی بیشتری نسبت به باتری ۳۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی نسل قبل ارائه کند.

وان‌پلاس ۳تی دوربین ۱۶ مگاپیکسلی در پشت دستگاه دارد که دارای پوشش یاقوت کبود است تا به راحتی خش برندارد و از طرفی علاوه بر لرزش‌گیر اپتیکال نسل گذشته مجهز به لرزش‌گیر دیجیتال بهتری شده است. دوربین سلفی نیز از هشت مگاپیکسل به ۱۶ مگاپیکسل ارتقا یافته است و بنابر ادعای وان‌پلاس عملکرد بهتری در محیط‌های تاریک دارد.

وان‌پلاس به پردازندهٔ اسنپدراگون ۸۲۱ در کنار ۶ گیگابایت رم مجهز شده است که فرکانس کاری ۲٫۳۵ گیگاهرتزی آن از فرکانس کاری پردازندهٔ اسنپدراگون ۸۲۱ مورداستفاده در گوشی پیکسل گوگل بیشتر است.

بسیاری انتظار داشتند با عرضه گوشی پیکسل توسط شرکت گوگل این گوشی بتواند بهترین گوشی اندرویدی سال شود اما برخی گزارش‌ها از برخی خرابی‌ها دراین گوشی‌ها، کار را برای پیکسل سخت کرد. با این حال پیکسل در جایگاه دهمین گوشی اندرویدی سال ۲۰۱۶ قرار گرفته است.
 

 

 

 

 

 

   
  

اضافه نمودن به: Share/Save/Bookmark

نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
نظر
 
  کد امنیتی:
 
   پربیننده ترین مطالب روابط عمومی  

  اهمیت توسعه ارتباطات نوآورانه


  باج دادن به باجگیران رسانه‌ای: اشتباهی که نباید مرتکب شوید


  استقبال از شکست: چرا ما خجالت می‌کشیم اما نباید


  انواع مختلف شهرت


  مدیریت رشد سریع کسب‌وکار


  ارتباط موثر، کلید محافظت از مردم و جامعه در برابر بحران‌های محیطی


  رازهای روابط‌عمومی


  چگونه آگاهی زیست‌محیطی را ارتقا دهیم


  هوش مصنوعی و فرسایش شناخت انسان


  روابط‌عمومی و عجز در تهیه خبر


 
 
 
مقالات
گفتگو
گزارش
آموزش
جهان روابط عمومی
مدیریت
رویدادها
روابط عمومی ایران
کتابخانه
تازه های شبکه
آخرین رویدادها
فن آوری های نو
تبلیغات و بازاریابی
ایده های برتر
بادپخش صوتی
گزارش تصویری
پیشنهادهای کاربران
اخبار بانک و بیمه
نیازمندی ها
خدمات
خبرنگار افتخاری
بخش اعضا
دانلود کتاب
پیوندها
جستجوی پیشرفته
موبایل
آر اس اس
بخشنامه ها
پیشکسوتان
لوح های سپاس
پیام های تسلیت
مناسبت ها
جملات حکیمانه
پایان نامه ها
درباره شارا
تماس با ما
Shara English
Public Relation
Social Media
Marketing
Events
Mobile
Content
Iran Pr
About Us - Contact US - Search
استفاده از مطالب این سایت با درج منبع مجاز است
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به شارا است
info@shara.ir
  خبر فوری: معرفی کتاب «هوش مصنوعی روابط‌عمومی در عمل» منتشر شد