درباره شارا | تماس | جستجوی پیشرفته | پیوندها | موبایل | RSS
 خانه    تازه ها    پایگاه اخبار    پایگاه اندیشه    پایگاه کتاب    پایگاه اطلاعات    پایگاه بین الملل    پایگاه چندرسانه ای    پایگاه امکانات  
جمعه، 31 فروردین 1403 - 20:27   

متا لامای ۳ و به‌روزرسانی هوش مصنوعی را منتشر کرد

  متا لامای ۳ و به‌روزرسانی هوش مصنوعی را منتشر کرد


ادامه ادامه مطلب یک

متا تولید تصاویر هوش مصنوعی در زمان واقعی را به واتس‌اپ می‌آورد!

  متا تولید تصاویر هوش مصنوعی در زمان واقعی را به واتس‌اپ می‌آورد!


ادامه ادامه مطلب دو

برندگان جوایز جهانی عکاسی سونی 2024 معرفی شدند!

  برندگان جوایز جهانی عکاسی سونی 2024 معرفی شدند!


ادامه ادامه مطلب سه

مسابقه عکس جهانی مطبوعات 2024: برندگان مشخص شدند

  مسابقه عکس جهانی مطبوعات 2024: برندگان مشخص شدند


ادامه ادامه مطلب چهار

   آخرین مطالب روابط عمومی  
  کثرت‌گرایی رسانه‌ای و حق آگاهی مردم
  باج دادن به باجگیران رسانه‌ای: اشتباهی که نباید مرتکب شوید
  متا لامای ۳ و به‌روزرسانی هوش مصنوعی را منتشر کرد
  ابزار هوش مصنوعی جدید مایکروسافت یک ماشین کابوس عمیق است
  متا تولید تصاویر هوش مصنوعی در زمان واقعی را به واتس‌اپ می‌آورد!
  کارولین هاید، مجری بلومبرگ، می‌گوید سابقه روابط‌عمومی به او کمک کرده است
  هوش مصنوعی و فرسایش شناخت انسان
  برندگان جوایز جهانی عکاسی سونی 2024 معرفی شدند!
  اپل به دستور دولت چین، واتس‌اپ و تردز را از اپ استور چین حذف کرد
  مسابقه عکس جهانی مطبوعات 2024: برندگان مشخص شدند
ادامه آخرین مطالب روابط عمومی
- اندازه متن: + -  کد خبر: 22870صفحه نخست » شنبه، 11 اردیبهشت 1395 - 09:55
کافه تبلیغات
فیلم تبلیغاتی یا فیلم سینمایی؟
وقتی سخن از تبلیغات می‌شود یکی از مهم‌ترین مسائلی که هر مدیر تبلیغاتی می‌خواهد بداند این است که آیا پیام تبلیغات را مخاطب شنیده یا نه؟
  

شبکه اطلاع رسانی روابط عمومی ایران (شارا)، وقتی سخن از تبلیغات می‌شود یکی از مهم‌ترین مسائلی که هر مدیر تبلیغاتی می‌خواهد بداند این است که آیا پیام تبلیغات را مخاطب شنیده یا نه؟ و اگر شنیده چه نکته‌ای را از تبلیغات دریافت کرده؟ آیا چیزی که دریافت می‌کرده همانی است که ما می‌خواسته‌ایم به او منتقل کنیم؟

بی‌شک این موضوع بسیار حائز اهمیت است مخاطبان چیزی را دریافت کنند که آگهی ارائه می‌کند اما همیشه این سوال باقی است، این مهم چقدر می‌تواند امکان‌پذیر باشد؟

وقتی شما تصمیم بگیرید پس از پخش یک دوره آگهی از مخاطبان نظر‌سنجی کرده و بررسی کنید ببینید آیا توانسته‌اید آنچه را که می‌خواهید به مخاطبان انتقال دهید، به احتمال زیاد در اغلب موارد نتایجی که به دست می‌آورید، مایوس‌کننده خواهد بود. 

مثلاً اگر از آنها بپرسید آگهی سعی داشته چه چیزی را به شما بگوید؟ یا اینکه پیام آگهی چه بوده؟ در اکثر موارد جواب‌ها می‌تواند برای شما ناامید‌کننده باشد اما این اطلاعات برای شما بسیار حیاتی خواهد بود و شما نباید هیچ‌گاه آنها را نادیده بگیرید. 

این پاسخ‌ها بسیار مهم هستند، چرا که این پاسخ‌ها می‌توانند همانند نقشه راه برای ساخت آگهی‌های بعدی باشند و براساس پاسخ‌هایی که به دست می‌آوریم می‌توانیم چیدمان آگهی بعدی را تغییر دهیم یا آنها را تقویت کنیم و به این شکل تا حد امکان به افکار مخاطبان نزدیک‌تر شویم. وقتی آگهی در معرض دید مخاطبان قرار می‌گیرد مغز آنها در دو بعد این آگهی را پردازش می‌کند «شکل» و «محتوا».

به عبارتی یک آگهی دو پیام را به مخاطب منتقل می‌کند یکی در ابعاد شکلی که در حقیقت همان ساختار آگهی از نظر رنگ، صدا، تصویر، گوینده و... است و در بعد دیگر که محتوا را تشکیل می‌دهد، پیامی است که ما قصد داریم به واسطه شکل به مخاطب خود ارائه دهیم.

در نظرسنجی‌ها احتمال اینکه مخاطبان نظر یکسان‌تری نسبت به شکل یک آگهی داشته باشند بسیار بیشتر از محتوا خواهد بود؛ به این معنا که وقتی شما یک دایره سیاه را به مخاطبان نشان بدهید و از آنها بپرسید چه چیزی را می‌بینید احتمال اینکه 90درصد به شما بگویند، یک «دایره سیاه» بسیار بالاست. اما اگر از مخاطبان پرسیده شود این دایره سیاه چه حسی را به شما منتقل می‌سازد، احتمال اینکه در پاسخ‌ها به یک اجماع برسید خیلی کمتر خواهد بود.

بنابراین، وقتی آگهی می‌سازیم باید تا حد امکان شکل و محتوای آگهی را به‌هم نزدیک‌تر کنیم تا درک مخاطب از آن آسان‌تر باشد؛ این موضوع در آگهی‌های مفهومی می‌تواند خیلی مهم‌تر جلوه کند چرا که ما می‌خواهیم مخاطب، ما را آنگونه که می‌خواهیم درک کند، نه آنکه او را به حال خودش رها سازیم تا هر گونه که می‌خواهد درک‌مان کند.

از این رو این موضوع را مطرح کردم، چرا که در برخی آگهی‌های تلویزیونی مشاهده می‌شود کارگردان‌های تبلیغاتی تصورشان از ساخت «فیلم تبلیغاتی» با ساخت «فیلم سینمایی» یکسان است؛ شاید یک کارگردان سینمایی دوست داشته باشد نتیجه‌گیری داستان را به مخاطب خود بسپارد یا فیلم خود را رمز ناگشوده باقی بگذارد اما باید بدانیم در ساخت فیلم‌های تبلیغاتی ما هرگز این کار را انجام نمی‌دهیم و هیچ رمز ناگشوده‌ای را برای مخاطب باقی نمی‌گذاریم یا نتیجه‌گیری را به دست مخاطب نمی‌دهیم تا هرگونه که دوست دارد نتیجه‌گیری کند.

همان‌طور که پیش‌تر گفتیم هدف کارگردان‌های تبلیغاتی آن است که شکل و محتوا را تا حد امکان به هم نزدیک‌تر کنند تا بتوانند به یک نتیجه به نسبت واحدی در مخاطبان دست یابند، مثلا وقتی شما در یک آگهی تبلیغاتی بگویید «محمد علی کلی قوی است» یک تأثیر روی مخاطب خواهید گذاشت اما وقتی همان پیام متنی را درحالی‌که «محمد علی کلی» در حال مشت زدن است، تکرار کنید تأثیر متفاوت‌تری خواهد داشت و باز اگر همان پیام متنی یعنی «محمد علی کلی قوی است» را با فیلمی از محمد علی کلی درحالی‌که به حریف مشت می‌زند و حریف نقش بر زمین می‌شود تکرار کنید تأثیر دیگری خواهد داشت، به این ترتیب اثر‌گذاری متن و تصویر روی هم می‌تواند قدرت یک آگهی را افزایش یا کاهش دهد.

اما آنچه در این سه مثل باقی خواهد بود این است که شما نشان دادید «محمد علی کلی قوی است» و با متنی که گوینده تکرار می‌کند آن را تأکید و تأیید کردید.

در پایان هر کدام از مواردی که در بالا اشاره شد اگر نظر‌سنجی شود احتمالا برداشت‌های متفاوتی حاصل می‌شود. ولی این احتمال که در حالت اول فاصله بین آنچه شما قصد داشتید بگویید و چیزی که مخاطب درک کرده بسیار باشد، زیاد است مثل زمانی‌که شما فقط بگویید: «محمد علی کلی قوی است.»اما به نظر بیشترین نزدیکی زمانی خواهد بود که شما فیلم محمد علی کلی را نشان دهید، درحالی‌که با مشت به حریف می‌زند و حریفش نقش زمین می‌شود و شما می‌گویید محمد علی کلی قوی است.

 

منبع: فرصت امروز

 

 

   
  

اضافه نمودن به: Share/Save/Bookmark

نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
نظر
 
  کد امنیتی:
 
   پربیننده ترین مطالب روابط عمومی  

  اهمیت توسعه ارتباطات نوآورانه


  باج دادن به باجگیران رسانه‌ای: اشتباهی که نباید مرتکب شوید


  استقبال از شکست: چرا ما خجالت می‌کشیم اما نباید


  انواع مختلف شهرت


  مدیریت رشد سریع کسب‌وکار


  رازهای روابط‌عمومی


  ارتباط موثر، کلید محافظت از مردم و جامعه در برابر بحران‌های محیطی


  چگونه آگاهی زیست‌محیطی را ارتقا دهیم


  روابط‌عمومی و عجز در تهیه خبر


  هوش مصنوعی و فرسایش شناخت انسان


 
 
 
مقالات
گفتگو
گزارش
آموزش
جهان روابط عمومی
مدیریت
رویدادها
روابط عمومی ایران
کتابخانه
تازه های شبکه
آخرین رویدادها
فن آوری های نو
تبلیغات و بازاریابی
ایده های برتر
بادپخش صوتی
گزارش تصویری
پیشنهادهای کاربران
اخبار بانک و بیمه
نیازمندی ها
خدمات
خبرنگار افتخاری
بخش اعضا
دانلود کتاب
پیوندها
جستجوی پیشرفته
موبایل
آر اس اس
بخشنامه ها
پیشکسوتان
لوح های سپاس
پیام های تسلیت
مناسبت ها
جملات حکیمانه
پایان نامه ها
درباره شارا
تماس با ما
Shara English
Public Relation
Social Media
Marketing
Events
Mobile
Content
Iran Pr
About Us - Contact US - Search
استفاده از مطالب این سایت با درج منبع مجاز است
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به شارا است
info@shara.ir
  خبر فوری: معرفی کتاب «هوش مصنوعی روابط‌عمومی در عمل» منتشر شد