درباره شارا | تماس | جستجوی پیشرفته | پیوندها | موبایل | RSS
 خانه    تازه ها    پایگاه اخبار    پایگاه اندیشه    پایگاه کتاب    پایگاه اطلاعات    پایگاه بین الملل    پایگاه چندرسانه ای    پایگاه امکانات  
جمعه، 10 فروردین 1403 - 13:30   

ساخت قدرتمندترین مدل هوش مصنوعی منبع باز جهان: DBRX

  ساخت قدرتمندترین مدل هوش مصنوعی منبع باز جهان: DBRX


ادامه ادامه مطلب یک

4.5 میلیون برابر اینترنت سریعتر؟ دانشگاه استون این امکان را فراهم می‌کند

  4.5 میلیون برابر اینترنت سریعتر؟ دانشگاه استون این امکان را فراهم می‌کند


ادامه ادامه مطلب دو

ان بی سی پس از واکنش‌های شدید، استخدام رونا مک‌دانیل را لغو کرد

  ان بی سی پس از واکنش‌های شدید، استخدام رونا مک‌دانیل را لغو کرد


ادامه ادامه مطلب سه

انویدیا در مرکز جهان هوش مصنوعی قرار دارد

  انویدیا در مرکز جهان هوش مصنوعی قرار دارد


ادامه ادامه مطلب چهار

   آخرین مطالب روابط عمومی  
  6 استراتژی دگرگون کننده برای آزادسازی پتانسیل رهبری شما
  چند نکته مهم در پرامپت‌نویسی
  کمپین‌های داده
  تاثیر ادراک بر تصمیم‌گیری در شرایط پرخطر
  اولین مدل زبان بزرگ هوش مصنوعی «منصفانه آموزش دیده» اینجاست
  جستجوی عمیق بینگ به طور رسمی برای همه کاربران فعال شد
  هوش مصنوعی گوگل می‌تواند چندین کتاب را جذب کند. با این همه داده چه خواهد کرد؟
  به دنبال تغییر نام تجاری هستید؟
  فناوری سلامت پوشیدنی: روند نوظهور با پتانسیل عظیم
  انویدیا در مرکز جهان هوش مصنوعی قرار دارد
ادامه آخرین مطالب روابط عمومی
- اندازه متن: + -  کد خبر: 22559صفحه نخست » شنبه، 28 فروردین 1395 - 11:30
تبلیغات تلویزیونی و تغییر سبک زندگی کودکان
وقتی کودکان در معرض آگهی‌های تلویزیونی قرار می‌گیرند، صرف نظر از اینکه به تماشای چه برندی نشسته‌اند ابتدا به‌ساکن تحت تاثیر متن آگهی قرار می‌گیرند.
  

تبلیغات تلویزیونی و تغییر سبک زندگی کودکان

شبکه اطلاع رسانی روابط عمومی ایران (شارا)، وقتی کودکان در معرض آگهی‌های تلویزیونی قرار می‌گیرند، صرف نظر از اینکه به تماشای چه برندی نشسته‌اند ابتدا به‌ساکن تحت تاثیر متن آگهی قرار می‌گیرند. اینکه چه چیزی به آنها عرضه می‌شود مهم‌تر از آن است که چه کسی یا چه برندی به آنها عرضه می‌شود. در حقیقت کودکان وقتی آگهی خوراکی مثل چیپس یا پفک را می‌بینند بیشتر از آنکه نام تجاری را به خاطر بسپارند جاذبه‌های بصری و هیجانی که شخصیت‌های آگهی به نمایش می‌گذارند توجه‌شان را جلب می‌کند اما رفته رفته بعد از چند بار مراجعه به فروشگاه و استفاده از یک محصول با یک برند خاص ارتباط برقرار می‌کنند اما همچنان در آگهی به دنبال آنچه که خودشان دوست دارند می‌روند.

واقعیت آن است که این آگهی‌ها به طور چشمگیری می‌تواند سبک زندگی کودکان را به مخاطره بیندازد به نحوی که در مدت کوتاهی کودکان از الگوی کاملا متفاوتی برای دریافت مواد‌غذایی استفاده کنند. گرچه این موضوع صرفا به مواد‌غذایی محدود نمی‌شود و می‌تواند مشمول بسیاری از موارد شود ولی در این یادداشت بر آنیم تا نمونه‌ای از مطالعاتی را که در این زمینه صورت گرفته است بیان کنیم. لذا از آنجا که کودکان از حساسیت‌های بالاتری برخوردار هستند انتظار می‌رود که مدیران تبلیغات برای تولید آگهی‌های خود ملاحظاتی را در نظر بگیرند.

درخصوص تاثیر آگهی بر سبک زندگی کودکان مطالعات گسترده‌ای صورت گرفته است که همگی دال بر این هستند که روند روبه‌رشد تبلیغات مواد‌غذایی پر خطر می‌تواند سلامت عمومی کودکان را با مخاطره جدی روبه رو سازد چرا که واقعیت آن است که وقتی کودکان به فروشگاه و مغازه‌ای می‌روند خواستار کالای مورد نظر خود هستند ولی این والدین هستند که از بین برندهای مختلفی که در بازار برای آن کالا وجود دارد، برند مورد نظر خود را انتخاب می‌کنند.

در حقیقت این تغییر سبک غذایی در کودکان محصول مشارکت والدین و کودکان است که می‌تواند مثبت یا منفی باشد. در یک مطالعه که در سال 2006صورت گرفته نشان داده شده است کودکانی که در معرض آگهی مواد‌غذایی قرار گرفته‌اند مصرف کالری آنها به نحو چشمگیری افزایش داشته است.

این مطالعه که روی کودکان 9 تا 11 سال صورت گرفته است نشان داده است تبلیغات بر نحوه دریافت کالری روزانه روی کودکان تاثیر مستقیم داشته است؛ و نیز در این مطالعه که روی 93 کودک 5 تا 7 سال که در معرض دو سبک آگهی تبلیغاتی با رویکرد نمایش مواد‌غذایی سالم (میوه، خشکبار، لبنیات و...) و مواد‌غذایی ناسالم (چیپس، پفک، نوشابه و...)قرار داشتند انجام گرفته نشان داده شده پس از دو هفته همه کودکانی که در معرض آگهی‌های تبلیغاتی قرار گرفته‌اند میزان مصرف مواد‌غذایی آنها افزایش یافته و شاخص «BMI»بدنی آنها رشد نشان داده است ولی موضوعی که در این بررسی حائز اهمیت بوده این است که افزایش وزن در کودکانی که در معرض نمایش آگهی‌های مواد‌غذایی ناسالم قرار گرفته‌اند بسیار چشمگیر‌تر بوده است. به عبارتی میزان قرار‌گیری کودکان در معرض آگهی‌های تجاری مرتبط به مواد‌غذایی ناسالم، رابطه مستقیمی با افزایش وزن آنها داشته است.

در تحقیقات مشابهی که در کره جنوبی صورت گرفته است در مجموع 2419 کودک 11 تا 13 ساله از 118 مدرسه انتخاب شده‌اند؛ همه شرکت‌کنندگان با پرسشنامه‌ای با سوالاتی مرتبط با قد، وزن، زمان تماشای تلویزیون، ترجیحات غذایی و مصرف مواد‌غذایی مواجه شده‌اند.

به منظور برآورد قرار‌گیری میزان واقعی کودکان در مقابل تبلیغات مواد‌غذایی، از شرکت‌کنندگان خواسته شده هر روز به مدت نیم ساعت در فواصل معینی در معرض آگهی‌های تبلیغاتی قرار گیرند. پس از یک دوره هفت ماهه مشاهده شد دانش‌آموزان در دریافت مواد مغذی و انرژی متراکم (EDNP) با افزایش خطر به ابتلا به اضافه وزن و چاقی روبه‌رو شده‌اند. در مطالعه دیگری که در سال 2012 در هند صورت گرفت نشان داده شد که آن دسته از والدینی که مشاهده کودکان‌شان به آگهی‌های تبلیغاتی را محدود‌تر می‌کنند، کودکان‌شان تمایل بیشتری به دریافت مواد‌غذایی سالم نشان داده‌اند.

در این مطالعه که دو گروه از مادران را شامل بوده است از گروه اول خواسته شده در مدت مشخصی فرزندان خود را در معرض آگهی‌های تبلیغاتی قرار ندهند و گروه دیگر محدودیتی برای دیدن آگهی‌های تبلیغاتی مرتبط با مواد‌غذایی برای فرزندان خود ایجاد نکنند. پس از بررسی مشخص شد فرزندان آن گروه از مادران که برای دیدن آگهی مواد‌غذایی برای کودکان خود محدودیت ایجاد کرده‌اند از سلامت غذایی بیشتری نسبت به آن دسته که مادران‌شان محدودیتی برای آنها ایجاد نکرده‌اند، برخوردار بوده‌اند. در ادامه این آگهی نشان داده شده است آن دسته از کودکانی که والدین‌شان در خصوص آگهی پخش شده با کودک خود صحبت می‌کنند و در خصوص اثرات سوء آن توضیح می‌دهند از سلامت غذایی بهتری بهره برده‌اند.

 

منبع: فرصت امروز

 

   
  

اضافه نمودن به: Share/Save/Bookmark

نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
نظر
 
  کد امنیتی:
 
   پربیننده ترین مطالب روابط عمومی  

  روزنامه‌های محلی: هنوز ارزشمند، اما نیاز به حمایت دارند


  چرا هیچ کس دیگر نمی‌خواهد مدیر میانی باشد


  به دنبال تغییر نام تجاری هستید؟


  رسانه‌های اجتماعی مغز ما را تخلیه می‌کنند و بر تصمیم‌گیری ما تأثیر می‌گذارند


  6 استراتژی دگرگون کننده برای آزادسازی پتانسیل رهبری شما


  چگونه از بحران هویت در میانه شغلی جلوگیری کنیم


  روابط‌عمومی برای استارت‌آپ‌ها


  چگونه روابط‌عمومی می‌تواند به توسعه هویت در جامعه داخلی کمک کند؟


  تاثیر ادراک بر تصمیم‌گیری در شرایط پرخطر


  رزومه خلاقانه‌ای که به شغل دلخواه در گوگل انجامید


 
 
 
مقالات
گفتگو
گزارش
آموزش
جهان روابط عمومی
مدیریت
رویدادها
روابط عمومی ایران
کتابخانه
تازه های شبکه
آخرین رویدادها
فن آوری های نو
تبلیغات و بازاریابی
ایده های برتر
بادپخش صوتی
گزارش تصویری
پیشنهادهای کاربران
اخبار بانک و بیمه
نیازمندی ها
خدمات
خبرنگار افتخاری
بخش اعضا
دانلود کتاب
پیوندها
جستجوی پیشرفته
موبایل
آر اس اس
بخشنامه ها
پیشکسوتان
لوح های سپاس
پیام های تسلیت
مناسبت ها
جملات حکیمانه
پایان نامه ها
درباره شارا
تماس با ما
Shara English
Public Relation
Social Media
Marketing
Events
Mobile
Content
Iran Pr
About Us - Contact US - Search
استفاده از مطالب این سایت با درج منبع مجاز است
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به شارا است
info@shara.ir
  خبر فوری: معرفی کتاب «هوش مصنوعی روابط‌عمومی در عمل» منتشر شد