درباره شارا | تماس | جستجوی پیشرفته | پیوندها | موبایل | RSS
 خانه    تازه ها    پایگاه اخبار    پایگاه اندیشه    پایگاه کتاب    پایگاه اطلاعات    پایگاه بین الملل    پایگاه چندرسانه ای    پایگاه امکانات  
شنبه، 1 اردیبهشت 1403 - 20:02   

متا لامای ۳ و به‌روزرسانی هوش مصنوعی را منتشر کرد

  متا لامای ۳ و به‌روزرسانی هوش مصنوعی را منتشر کرد


ادامه ادامه مطلب یک

متا تولید تصاویر هوش مصنوعی در زمان واقعی را به واتس‌اپ می‌آورد!

  متا تولید تصاویر هوش مصنوعی در زمان واقعی را به واتس‌اپ می‌آورد!


ادامه ادامه مطلب دو

برندگان جوایز جهانی عکاسی سونی 2024 معرفی شدند!

  برندگان جوایز جهانی عکاسی سونی 2024 معرفی شدند!


ادامه ادامه مطلب سه

مسابقه عکس جهانی مطبوعات 2024: برندگان مشخص شدند

  مسابقه عکس جهانی مطبوعات 2024: برندگان مشخص شدند


ادامه ادامه مطلب چهار

   آخرین مطالب روابط عمومی  
  هفته کاری ۴ روزه در ترکیه: مزایا و چالش‌ها
  ده‌ها مدیر صنعت تبلیغات و روابط‌عمومی با صنایع بسیار آلوده کننده ارتباط دارند
  بیلبورد معطر مک دونالد: نبوغی در بازاریابی
  فراخوان دومین اجلاس ملی مدیران روابط‌عمومی
  دانشگاه‌ها به دنبال متخصصان ارتباطات استراتژیک در بحبوحه افزایش انتقادات عمومی هستند
  تبعیض در استخدام: یافته‌های یک مطالعه جدید
  کارشناس روابط‌عمومی: واکنش بوئینگ پس از حوادث اخیر رضایت‌بخش نبود
  ۱۰مهارت گفتگو که همه ما باید یاد بگیریم
  50 مدیر ارشد بازاریابی کارآفرین فوربس
  نوشتن کتاب: راهی برای تبدیل شدن به یک رهبر فکری
ادامه آخرین مطالب روابط عمومی
- اندازه متن: + -  کد خبر: 21727صفحه نخست » تشریفات در روابط عمومیجمعه، 30 بهمن 1394 - 17:05
لباس دیپلمات باید چگونه باشد؟
لباس رسمی مردان ایرانی با خارجی ها تفاوت هایی دارد. در جلسات رسمی خارج از کشور، دیپلمات ها و سیاستمداران خارجی کروات می زنند اما در ایران کت، شلوار و پیراهن، لباس رسمی مردانه را تشکیل می دهند.
  

شبکه اطلاع رسانی روابط عمومی ایران (شارا)- لباس رسمی مردان ایرانی با خارجی ها تفاوت هایی دارد. در جلسات رسمی خارج از کشور، دیپلمات ها و سیاستمداران خارجی کروات می زنند اما در ایران کت، شلوار و پیراهن، لباس رسمی مردانه را تشکیل می دهند.

برترین ها نوشت: لباس رسمی مردان ایرانی با خارجی ها تفاوت هایی دارد. در جلسات رسمی خارج از کشور، دیپلمات ها و سیاستمداران خارجی کروات می زنند و در برنامه های بسیار رسمی هم از پاپیون استفاده می شود اما در ایران کت، شلوار و پیراهن، لباس رسمی مردانه را تشکیل می دهند.

هر مرد ایرانی در زمان حضور در یک برنامه رسمی باید 10 چیز به همراه داشته باشد:

1- انگشتر
2- کمربند
3- کارت ویزیت
4- ساعت
5- خودنویس
6- جوراب
7- کفش
8- کت
9- شلوار
10- پیراهن

 

4 Ways to Go Beyond the Press Release in a Post Panda World image panda bear 1113tm pic 106 300x199
 


رنگ کت و شلوار دیپلمات ها و بازرگانان شناخته شده چطور باید باشد؟

لطفا راه راه نپوشید
* سرمه ای: این رنگ از زمان امپراتوری روم، رنگ اقتدار بود و خانواده امپراتور، لباس های سرمه ای می پوشیدند. می گویند این رنگ را افرادی می پوشند که خودشان را مقتدر و قدرتمند می دانند.

روانشناسان می گویند هر کس کت و شلوار سرمه ای داشته باشد، آدم باهوشی است. رنگ سرمه ای افراد را صادق و قابل اعتماد نشان می دهد. وقتی رهبران کشورهای پرقدرت (از نظر اقتصادی و نظامی) کنار هم جمع می شوند، کت و شلوار سرمه ای می پوشند تا نمایشی از هوش شخصی و قدرت کشورشان باشد.

* خاکستری تیره: رنگ دومی که برای دیپلمات ها استفاده می شود، خاکستری تیره است. البته بعضی ها معتقدند که خاکستری، رنگ بی طرفی است. اگر در یک میهمانی دو طرف دعوا حاضر باشند، فرد میانجی با پوشیدن لباسی به رنگ خاکستری نشان می دهد که با کسی سر جنگ و دعوا ندارد.

* قهوه ای: سومین رنگ دیپلماتیک، قوه ای است که بیشتر آدم های احساساتی آن را می پوشند.

* مشکی: معمولا به این رنگ، نگاه منفی دارند اما از طرفی رنگ صلابت هم به حساب می آید. کسی که بخواهد حرفش را به کرسی بنشاند، مشکی می پوشد.

* راه راه یا ساده: کت و شلوار را معمولا ساده انتخاب می کنند. لباس مشکی راه راه، صلابت مشکی ساده را ندارد به خصوص اگر فاصله خطوط روشن آن کمتر از یک سانتی متر باشد. هیچ دیپلمات یا بازرگانی نباید کت و شلواری بپوشد که فاصله خطوط راه راه آن کمتر از این مقدار است.
چرا؟

زمانی، شخصیت منفی یک فیلم مافیایی کت مشکی راه راهی پوشیده بود که در ناخودآگاه بینندگان تاثیر بدی می گذاشت، به همین دلیل پوشیدن این مدل کت و شلوار را پیشنهاد نمی کنند.

 

4 Ways to Go Beyond the Press Release in a Post Panda World image panda bear 1113tm pic 106 300x199
 

* دکمه های کت:
در کت های دو دکمه که از سال 2008 مد شده، در مواقع عادی یعنی ایستادن، راه رفتن، مصاحبه، عکس گرفتن و تحویل سند، باید دکمه بالایی بسته و دکمه پایینی باز باشد. اگر دکمه کت دیپلمات ها باز باشد ایرادی ندارد اما در این صورت به این معناست که حرف جدی در میان نیست و می توان شوخی کرد.

جوراب
هم رنگ شلوار
جوراب باید هم رنگ شلوار باشد. بعضی ها فکر می کنند جوراب سفید شیک و رسمی است اما اصلا چنین چیزی درست نیست. جوراب سفید – آن هم سفید حوله ای – فقط برای زمان ورزش مناسب است! با لباس تیره نباید جوراب روشن پوشید. بعضی ها می گویند خوبی جوراب سفید این است که سریع تغییر رنگ می دهد و کثیفی اش فوری مشخص می شود، در صورتی که جوراب را باید هر روز عوض کرد و نباید منتظر تغییر رنگ آن ماند.

خودنویس
یک خودنویس ممتایز
هر دو گروه خانم ها و آقایان باید همیشه یک خودنویس متمایز و زیبا همراه داشته باشند چون در زمان یادداشت برداشتن یا امضای قرارداد، دوربین ها روی خودنویس شان زوم می کنند. در ضمن، جوهر خودنویس اصالت دارد و نمی توان به راحتی آن را پاک کرد. مهم نیست که یک دیپلمات یا بازرگان، خودنویس اش را در تمام ساعات شبانه روز به همراه داشته یا کارهای روزمره اش را با آن انجام دهد اما در لحظه امضای قرارداد یا در قرارهای خاص، باید از خودنویسی متفاوت استفاده کند.

 

4 Ways to Go Beyond the Press Release in a Post Panda World image panda bear 1113tm pic 106 300x199
 


پیراهن
هم خانواده کت و شلوار
مردان سیاست و تجارت مثل مردان معمولی نیستند. آنها برخلاف ما نمی توانند هر رنگی انتخاب کنند که به رنگ پوست شان بیاید. مثلا اگر رنگ پوست ما تیره باشد می توانیم کت و شلوار سفید بپوشیم اما یک دیپلمات نمی تواند این کار را بکند. کت و شلوار سفید را بر تن هنرمندان (در تابستان ها، آن هم در میهمانی های هنری) یا بعضی کارکنان هتل ها می بینیم. هیچ دیپلماتی مثل یک هنرپیشه لباس نمی پوشد. با این حال به جای رنگ کت و شلوار می تواند با رنگ پیراهنش بازی کند.

سه ترکیب برای رنگ لباس و کت و شلوار:
* کنتراست: دو رنگ کاملا متضاد؛ مثلا کت و شلوار مشکی و پیراهن سفید.

چه کسانی در چه جاهایی اینطور لباس می پوشند؟ هنرپیشه ها، میهمان های مراسم بسیار رسمی (در آمریکا)، دامادها. دیپلمات ها اینطوری لباس نمی پوشند.

* اکسنت: ترکیب های خاص؛ مثل قهوه ای پررنگ یا کرم، سرمه ای یا آبی، خاکستری تیره یا روشن.

* مایلد: دو یا سه طیف مخلوط مثل بِژ با قهوه ای روشن، کرم با قهوه ای روشن

رنگ پیراهن
رنگ پیراهن را معمولا از خانواده کت و شلوار انتخاب می کنند. مثلا اگر کت و شلوار سرمه ای است، رنگ پیراهن باید آبی روشن باشد. پیراهن شب مردانه را سفید انتخاب می کنند. انتخاب رنگ های قرمز، بنفش، یاسی و نارنجی – هر چند به رنگ پوست یا چهره تان بیاید – مجاز نیست.

 

4 Ways to Go Beyond the Press Release in a Post Panda World image panda bear 1113tm pic 106 300x199
 


کراوات و پوشت

هماهنگ با لباس رسمی
تاریخچه کراوات به سال ها پیش برمی گردد اما سمبل چیز خاصی نیست. نماد مسیحیت هم محسوب نمی شود. دیپلمات های ایرانی بعد از انقلاب، به خاطر فرمایش امام خمینی (ره)، از پوشیدن کراوات و پوشت (پارچه روی جیب جلوی کت) خودداری کردند. رهبر انقلاب نیز به دیپلمات ها تاکید کرده بودند نباید لباس هایشان مظاهر غربی داشته باشد. در چند سال اخیر، کراوات در خود اروپا هم از مد افتاده و می بینیم که مثلا نخست وزیر یونان کراوات نمی زند و اسم پوشش تازه خودش را گذاشته: «لباس به سبک مردان ایرانی!»

کراوات باید به ظاهر لباس بخورد. کراوات لباس رسمی، یک دست و یک رنگ است. برخی گروه ها و سازمان ها و باشگاه ها برای اعضای خودشان نوع خاصی از کراوات را طراحی می کنند و در جلسات گروه، آن را می زنند.

کمربند

فقط چرمی
کمربند باید چرمی باشد. ترجیح این است که کمربندها قلاب داشته باشند. کمربندهایی که سگک شان بیلبوردی است، مناسب نیستند.

یک توصیه زمستانی درباره پالتو

پالتو، فقط روی پولیور
مردان ایرانی در زمستان ها کت شان را درمی آورند و بارانی را روی پولیور می پوشند. اورکت یا پالتو باید روی کت پوشیده شود. در واقع پالتو جایگزین کت نیست، پالتو را باید در فضای سرپوشیده از تن بیرون آورد و با کت در جلسات نشست. پالتو و کاپشن بلند را باید به رختکن تحویل داد.

 

4 Ways to Go Beyond the Press Release in a Post Panda World image panda bear 1113tm pic 106 300x199
 


دیپلمات ها باید خوش بو باشند

عطر
اشخاص حتما باید معطر باشند چون خوش بو بودن فضا، احساس مهربانی ایجاد می کند. کشور سازنده عطر مهم نیست اما اگر به عنوان یک ایرانی در جلسه بین المللی شرکت می کنید، باید عطر اصل بخرید و بزنید. عطر استرس را کم می کند و زمینه همکاری بیشتری فراهم می آورد. به همین دلیل در مساجد و معابد، از عطر استفاده می شود تا فضا تلطیف شده و انسان آرامش پیدا کند.

عطر را چگونه می خرند؟
نوع عطر مهم نیست، مهم این است که عطریات را برای پوست درست می کنند، نه برای پارچه. برای همین کسی که می خواهد عطر بخرد باید آن را روی پوست خودش امتحان کند. شما هم اگر می خواهید عطر بخرید، فردی خوش سلیقه از اطرافیان تان را همراه خود ببرید، چون در نهایت قرار است بوی عطر را اطرافیان شما حس کنند، نه خود شما.

چه زمان هایی عطر نمی زنند؟
وقتی بیمار هستید، چون وضعیت شیمیایی پوست تان تغییر می کند. بوی عطرتان نیز با همیشه اش متفاوت خواهد بود. در چنین مواقعی باید از عطر دیگری استفاده کنید. همیشه عطر را روی پوست تان بزنید نه روی پارچه. کم عطر بزنید اما همیشه این کار را بکنید.

خانم های دیپلمات چگونه لباس می پوشند؟

 

4 Ways to Go Beyond the Press Release in a Post Panda World image panda bear 1113tm pic 106 300x199
 


لباس خانم ها
خانم ها باید در محافل رسمی با حجاب کامل (شامل مقنعه، مانتو، شلوار و جوراب) حاضر شوند. چادر حجاب برتر است اما اجباری نیست. خانم ها می توانند در شکل و رنگ روسری و کیف شان سلیقه به خرج داده و ظاهرشان را شاخص تر نشان دهند.

کیف خانم ها
کیفی که خانمی دیپلمات یا بازرگان رد محافل رسمی به دست دارد، باید با کیف روزمره مردم فرق داشته باشد. کیف خانم ها از جنس چرم مرغوب است و معمولا اندازه اش به حدی است که یک مینی لپ تاپ یا تبلت کوچک داخلش جا بگیرد. کیف بزرگتر از این، برای مراسم رسمی مناسب نیست. خانم ها معمولا در محافل رسمی با حجاب کامل حاضر می شوند. روسری (یا مقنعه) شیک و فاخر، خودنویس و کیف هم معمولا استفاده می شود.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   
  

اخبار مرتبط:

اضافه نمودن به: Share/Save/Bookmark

نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
نظر
 
  کد امنیتی:
 
   پربیننده ترین مطالب روابط عمومی  

  باج دادن به باجگیران رسانه‌ای: اشتباهی که نباید مرتکب شوید


  انواع مختلف شهرت


  فراخوان دومین اجلاس ملی مدیران روابط‌عمومی


  چگونه می‌توان کارمندان را به سفیران برند تبدیل کرد


  ۱۰مهارت گفتگو که همه ما باید یاد بگیریم


  ارتباط موثر، کلید محافظت از مردم و جامعه در برابر بحران‌های محیطی


  تحول دیجیتال، راهکارهایی برای بهره‌مندی روابط‌عمومی


  نوشتن کتاب: راهی برای تبدیل شدن به یک رهبر فکری


  10 نکته برای ایجاد خبرنامه‌های تاثیرگذارتر


  هوش مصنوعی و فرسایش شناخت انسان


 
 
 
مقالات
گفتگو
گزارش
آموزش
جهان روابط عمومی
مدیریت
رویدادها
روابط عمومی ایران
کتابخانه
تازه های شبکه
آخرین رویدادها
فن آوری های نو
تبلیغات و بازاریابی
ایده های برتر
بادپخش صوتی
گزارش تصویری
پیشنهادهای کاربران
اخبار بانک و بیمه
نیازمندی ها
خدمات
خبرنگار افتخاری
بخش اعضا
دانلود کتاب
پیوندها
جستجوی پیشرفته
موبایل
آر اس اس
بخشنامه ها
پیشکسوتان
لوح های سپاس
پیام های تسلیت
مناسبت ها
جملات حکیمانه
پایان نامه ها
درباره شارا
تماس با ما
Shara English
Public Relation
Social Media
Marketing
Events
Mobile
Content
Iran Pr
About Us - Contact US - Search
استفاده از مطالب این سایت با درج منبع مجاز است
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به شارا است
info@shara.ir
  خبر فوری: معرفی کتاب «هوش مصنوعی روابط‌عمومی در عمل» منتشر شد