درباره شارا | تماس | جستجوی پیشرفته | پیوندها | موبایل | RSS
 خانه    تازه ها    پایگاه اخبار    پایگاه اندیشه    پایگاه کتاب    پایگاه اطلاعات    پایگاه بین الملل    پایگاه چندرسانه ای    پایگاه امکانات  
جمعه، 10 فروردین 1403 - 13:57   

ساخت قدرتمندترین مدل هوش مصنوعی منبع باز جهان: DBRX

  ساخت قدرتمندترین مدل هوش مصنوعی منبع باز جهان: DBRX


ادامه ادامه مطلب یک

4.5 میلیون برابر اینترنت سریعتر؟ دانشگاه استون این امکان را فراهم می‌کند

  4.5 میلیون برابر اینترنت سریعتر؟ دانشگاه استون این امکان را فراهم می‌کند


ادامه ادامه مطلب دو

ان بی سی پس از واکنش‌های شدید، استخدام رونا مک‌دانیل را لغو کرد

  ان بی سی پس از واکنش‌های شدید، استخدام رونا مک‌دانیل را لغو کرد


ادامه ادامه مطلب سه

انویدیا در مرکز جهان هوش مصنوعی قرار دارد

  انویدیا در مرکز جهان هوش مصنوعی قرار دارد


ادامه ادامه مطلب چهار

   آخرین مطالب روابط عمومی  
  6 استراتژی دگرگون کننده برای آزادسازی پتانسیل رهبری شما
  چند نکته مهم در پرامپت‌نویسی
  کمپین‌های داده
  تاثیر ادراک بر تصمیم‌گیری در شرایط پرخطر
  اولین مدل زبان بزرگ هوش مصنوعی «منصفانه آموزش دیده» اینجاست
  جستجوی عمیق بینگ به طور رسمی برای همه کاربران فعال شد
  هوش مصنوعی گوگل می‌تواند چندین کتاب را جذب کند. با این همه داده چه خواهد کرد؟
  به دنبال تغییر نام تجاری هستید؟
  فناوری سلامت پوشیدنی: روند نوظهور با پتانسیل عظیم
  انویدیا در مرکز جهان هوش مصنوعی قرار دارد
ادامه آخرین مطالب روابط عمومی
- اندازه متن: + -  کد خبر: 18944صفحه نخست » دوشنبه، 13 مهر 1394 - 11:37
کارمندان در یک نظرسنجی گفتند
معایب کار کردن در گوگل
غلب مردم فکر می‌کنند که داشتن شغلی در گوگل، موفقیت بسیار بزرگی به حساب می‌آید. اغلب ما فکر می‌کنیم کار در بزرگ‌ترین و بلندپروازانه‌ترین شرکت تکنولوژی دنیا تجربه بسیار خوبی است و احتمالا هیچ‌کدام از ما فکر نمی‌کنیم که این کار سخت و بد باشد.
  

معایب کار کردن در گوگل

شبکه اطلاع رسانی روابط عمومی ایران (شارا)، اغلب مردم فکر می‌کنند که داشتن شغلی در گوگل، موفقیت بسیار بزرگی به حساب می‌آید. اغلب ما فکر می‌کنیم کار در بزرگ‌ترین و بلندپروازانه‌ترین شرکت تکنولوژی دنیا تجربه بسیار خوبی است و احتمالا هیچ‌کدام از ما فکر نمی‌کنیم که این کار سخت و بد باشد.

با این اوصاف است که جدیدترین نظرسنجی وب‌سایت Quora از کارمندان سابق و فعلی گوگل درباره معایب کار در این شرکت برگزار شده و مجله بیزینس اینسایدر آن را منتشر کرده است.  با این اوصاف گویا کار کردن در گوگل صرفا خوردن غذای رایگان و دوچرخه‌سواری در محوطه این شرکت نیست. این کارمندان اما نکات منفی و معایب کار در این شرکت را در این نظرسنجی مطرح کرده‌اند.

همه افراد عالی و برجسته هستند: مدیران گوگل بهترین افراد را استخدام می‌کنند، بنابراین همه کارکنان گوگل برجسته و حرفه‌ای هستند. دانشجویان 10 دانشکده برتر در قسمت تبلیغات گوگل کار می‌کنند، در زمینه تولید محتوا برای YouTube فعالیت کرده یا کدنویسی می‌کنند. آنقدر کارمندان برجسته حرفه‌ای در این شرکت هستند و روی پروژه‌های بزرگ کار می‌کنند که در این میان تعداد کم افراد غیرحرفه‌ای و معمولی به چشم نمی‌آیند. همین موضوع باعث می‌شود تا همیشه فشار زیادی روی افراد برای رشد سریع باشد و هر اشتباه برای آنها می‌تواند باعث به هم ریختن روحیه آنها بشود. در واقع آنقدر کارمندان گوگل برجسته و ممتاز هستند که حتی در داخل این شرکت درباره این موضوع جوک ساخته شده است.

گوگل فقط به پیشرفت‌های قابل سنجش و اندازه‌گیری اهمیت می‌دهد: یکی از مهندسان نرم‌افزار سابق گوگل می‌گوید: هر پیشرفتی که با معیارهای سختگیرانه و خاص آنها سازگار نباشد، سطحی و ناچیز قلمداد می‌شود و هرگز به انرژی و وقتی که برای آن صرف شده است اهمیت داده نمی‌شود. کسی به کاربردی بودن یک نرم‌افزار و تعداد باگ‌های آن اهمیتی نمی‌دهد. در واقع اگر نتوانی یک پیشرفت را با آن معیارهای خاص بسنجی، قطعا کسی در گوگل به آن اهمیت نمی‌دهد.

وقت استراحت وجود ندارد: یکی دیگر از کارمندان فعلی گوگل در این مورد می‌گوید: برقراری تعادل میان زندگی و کار در اینجا واقعا سخت است. مزایا و تسهیلات خیال باطلی است. مدیران گوگل شما را مشغول نگه می‌دارند و کمک می‌کنند تا خلاق‌تر باشید. من هرگز در گوگل کسی را ندیده‌ام که در تعطیلات آخر هفته یا تعطیلات دیگر واقعا استراحت و تفریح کند. هرگز از هیچ مدیری در گوگل نمی‌شنوی که بگوید شما مجبور هستید در تعطیلات هم کار کنید، اما آنها فرهنگی را در شرکت ایجاد کرده‌اند که شما را ناچار به این کار می‌کند.

صادق بودن با همکاران کار سختی است: بعضی از کارمندان سابق و فعلی گوگل معتقدند که بحث کردن درباره هر موضوعی با همکاران بسیار سخت است، چون اغلب افراد از خودراضی هستند و دوست ندارند به عقیده‌های دیگران گوش کنند؛ مگر اینکه با آن دسته از همکارانی که دوست هستند درباره مسائل مختلف بحث کنید.
پروژه‌ها همیشه می‌توانند به صورت خودسرانه متوقف بشوند: بزرگ‌ترین نکته منفی برای کار کردن در گوگل تا به حال این است که پروژه‌ها ممکن است به صورتی دلخواه یا خودسرانه متوقف شوند. این موضوع بارها و بارها باعث ایجاد بحث و ناراحتی در محیط کاری گوگل شده است.

کار در گوگل ممکن است شما را برای مشاغل آینده آماده نکند: یکی دیگر از نقاط منفی کار در شرکت گوگل به عقیده بعضی از کارمندانش این است که بعد از سال‌ها کار در این شرکت، ممکن است به سرعت ارتباط‌تان را با دنیای واقعی از دست بدهید و بخواهید همه چیز را با معیار تکنولوژی‌های متن‌باز بسنجید! همین موضوع باعث می‌شود در دنیای خاصی زندگی کنید و یافتن شغلی دیگر در آینده کار بسیار مشکلی برایتان بشود.
باید همه چیز را بنویسید: اگر در حال کار در شرکت گوگل هستید، احتمالا می‌دانید که مذاکره با مدیران این شرکت بسیار سخت است و گاهی آنها تعهدات مبهمی را می‌دهند که اغلب انجام نمی‌شود. با این اوصاف است که در این صورت بهتر است همه چیز را مکتوب کنید و بنویسید تا فراموش نشود.

تنها تکنسین‌های فنی احساس رضایت می‌کنند: اگر شما در گوگل شغل غیرفنی داشته باشید – مانند کارمند فروش، نیروی انسانی و...- احتمالا بارها این احساس را خواهید داشت که شما هم بخش دیگری از اجزای یک ماشین هستید. در مقابل اما تکنسین‌ها و افرادی که مشاغل فنی دارند همیشه می‌توانند نتیجه کار خودشان را در یک محصول به خوبی ببینند.

فضای دفترهای کار بسیار کوچک است: یکی از کارمندان سابق گوگل می‌گوید: اگر مجبور باشید در یکی از چهار ساختمان اصلی گوگل کار کنید، احتمالا دچار تنگی نفس و گرفتگی عضلات می‌شوید. در این ساختمان‌ها چندان عجیب نیست که ببینید سه یا چهار نفر دور یک میز مربعی کوچک کار می‌کنند یا چند مدیر یک دفتر کار دارند. اماکن عمومی هم مانند سالن غذاخوری، سالن بازی، تماشای تلویزیون و حتی اتاق‌های جلسات همیشه شلوغ و پر سر و صدا هستند.

نمی‌توانید از راه دور کار کنید: این یکی از مشکلاتی است که بسیاری از کارمندان سابق گوگل به خاطر آن، این شرکت بزرگ را ترک کرده‌اند.
شرکت بزرگی که همه چیز در آن کندتر از یک استارت‌آپ کوچک جلو می‌رود: چرخه معرفی محصول در گوگل بسیار کند است. این در حالی است که تیم‌های مختلفی روی یک موضوع کار می‌کنند. در واقع آنها برای موارد بی‌اهمیت و کوچک وقت زیادی می‌گذارند و این باعث می‌شود که روند رشد آنها حتی از یک استارت‌آپ کوچک هم کندتر باشد.

 

منبع: روزنامه دنیای اقتصاد - شماره 3596

 

   
  

اضافه نمودن به: Share/Save/Bookmark

نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
نظر
 
  کد امنیتی:
 
   پربیننده ترین مطالب روابط عمومی  

  روزنامه‌های محلی: هنوز ارزشمند، اما نیاز به حمایت دارند


  چرا هیچ کس دیگر نمی‌خواهد مدیر میانی باشد


  به دنبال تغییر نام تجاری هستید؟


  رسانه‌های اجتماعی مغز ما را تخلیه می‌کنند و بر تصمیم‌گیری ما تأثیر می‌گذارند


  6 استراتژی دگرگون کننده برای آزادسازی پتانسیل رهبری شما


  چگونه از بحران هویت در میانه شغلی جلوگیری کنیم


  روابط‌عمومی برای استارت‌آپ‌ها


  چگونه روابط‌عمومی می‌تواند به توسعه هویت در جامعه داخلی کمک کند؟


  تاثیر ادراک بر تصمیم‌گیری در شرایط پرخطر


  رزومه خلاقانه‌ای که به شغل دلخواه در گوگل انجامید


 
 
 
مقالات
گفتگو
گزارش
آموزش
جهان روابط عمومی
مدیریت
رویدادها
روابط عمومی ایران
کتابخانه
تازه های شبکه
آخرین رویدادها
فن آوری های نو
تبلیغات و بازاریابی
ایده های برتر
بادپخش صوتی
گزارش تصویری
پیشنهادهای کاربران
اخبار بانک و بیمه
نیازمندی ها
خدمات
خبرنگار افتخاری
بخش اعضا
دانلود کتاب
پیوندها
جستجوی پیشرفته
موبایل
آر اس اس
بخشنامه ها
پیشکسوتان
لوح های سپاس
پیام های تسلیت
مناسبت ها
جملات حکیمانه
پایان نامه ها
درباره شارا
تماس با ما
Shara English
Public Relation
Social Media
Marketing
Events
Mobile
Content
Iran Pr
About Us - Contact US - Search
استفاده از مطالب این سایت با درج منبع مجاز است
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به شارا است
info@shara.ir
  خبر فوری: معرفی کتاب «هوش مصنوعی روابط‌عمومی در عمل» منتشر شد