درباره شارا | تماس | جستجوی پیشرفته | پیوندها | موبایل | RSS
 خانه    تازه ها    پایگاه اخبار    پایگاه اندیشه    پایگاه کتاب    پایگاه اطلاعات    پایگاه بین الملل    پایگاه چندرسانه ای    پایگاه امکانات  
شنبه، 1 اردیبهشت 1403 - 02:15   

متا لامای ۳ و به‌روزرسانی هوش مصنوعی را منتشر کرد

  متا لامای ۳ و به‌روزرسانی هوش مصنوعی را منتشر کرد


ادامه ادامه مطلب یک

متا تولید تصاویر هوش مصنوعی در زمان واقعی را به واتس‌اپ می‌آورد!

  متا تولید تصاویر هوش مصنوعی در زمان واقعی را به واتس‌اپ می‌آورد!


ادامه ادامه مطلب دو

برندگان جوایز جهانی عکاسی سونی 2024 معرفی شدند!

  برندگان جوایز جهانی عکاسی سونی 2024 معرفی شدند!


ادامه ادامه مطلب سه

مسابقه عکس جهانی مطبوعات 2024: برندگان مشخص شدند

  مسابقه عکس جهانی مطبوعات 2024: برندگان مشخص شدند


ادامه ادامه مطلب چهار

   آخرین مطالب روابط عمومی  
  کثرت‌گرایی رسانه‌ای و حق آگاهی مردم
  باج دادن به باجگیران رسانه‌ای: اشتباهی که نباید مرتکب شوید
  متا لامای ۳ و به‌روزرسانی هوش مصنوعی را منتشر کرد
  ابزار هوش مصنوعی جدید مایکروسافت یک ماشین کابوس عمیق است
  متا تولید تصاویر هوش مصنوعی در زمان واقعی را به واتس‌اپ می‌آورد!
  کارولین هاید، مجری بلومبرگ، می‌گوید سابقه روابط‌عمومی به او کمک کرده است
  هوش مصنوعی و فرسایش شناخت انسان
  برندگان جوایز جهانی عکاسی سونی 2024 معرفی شدند!
  اپل به دستور دولت چین، واتس‌اپ و تردز را از اپ استور چین حذف کرد
  مسابقه عکس جهانی مطبوعات 2024: برندگان مشخص شدند
ادامه آخرین مطالب روابط عمومی
- اندازه متن: + -  کد خبر: 1789صفحه نخست » مقالات روابط عمومیچهارشنبه، 23 مهر 1399 - 08:12
10 ویژگی مهم یک مدیر موفق
مترجم: علیرضا ابوالفتحی - شما قطعا مدیری را نمی‌پسندید که آرام باشد و نسبت به همه چیز بی‌تفاوت باشد. شما مدیری می‌خواهید که خط مشی‌هایش خوش‌بینانه و مثبت باشد. این خصیصه به ایجاد محیطی اخلاقی در کسب‌وکار شما کمک می‌کند و باعث می‌شود تا شما کارمندانی با رضایت شغلی بالاتر، بهره‌وری بیشتر و کسب‌وکاری پررونق‌تر داشته باشید.
  

 

شبکه اطلاع رسانی روابط‌عمومی ایران (شارا)-|| ممکن است شما با انتخاب کردن افرادی که شرایط بهتری دارند این تعداد را کاهش دهید، ولی باز هم تعدادی به مصاحبه دعوت می‌شوند وشما باید از بین آنها بهترینشان را انتخاب کنید. حالا سوال این است: چگونه می‌توانید بفهمید که کدامیک فرد مورد نظر شماست؟


در اینجا به 10 ویژگی مهمی که باید یک مدیر موفق داشته باشد، اشاره شده است:


1- خودانگیختگی


فردی که استخدام می‌کنید باید آنقدر انگیزه داشته باشد که بدون نیاز به نظارت مستمر شما، کارش را به خوبی انجام دهد. لازم است تا این فرد اهداف پایه و اصلی کار شما را بشناسد و استراتژی‌های مناسب برای رسیدن به آنها را برگزیده و اجرا کند. این فرد باید بتواند کارهای روزمره را با تمام وجود و با اشتیاق انجام دهد و لازم نباشد مدیر مافوق از نزدیک کار او را رصد کند.


2- مهارت کافی برای خدمت به مشتریان


جدای از اینکه شما چه نوع کسب‌وکاری دارید می‌توانید فواید و بازخوردهای مثبت رفتار یک مدیر خوب را در مقابل مشتریان و خریداران کالا یا خدماتتان، کاملا احساس کنید. درست است که شاید این بخش عمده‌ای از وظایف یک مدیر نباشد و این کارمندان هستند که در نهایت با مشتریان روبه‌رو می‌شوند، اما هر زمان که مشکلی پیش بیاید این مدیران هستند که به طور بالقوه می‌توانند وضعیت را بهتر یا بدتر کنند. شما مدیری نیاز دارید که بتواند حتی مشکل سازترین مشتریان را هم راضی نگه دارد و حفظ مشتری کند تا کسب‌وکار رونق پیدا کند.


3- درستکاری و قابل اعتماد بودن


لازم است شما مدیری استخدام کنید تا بتوانید به او اعتماد کنید. البته شاید کمی سخت باشد که شما در فرآیند مصاحبه به این شناخت برسید ولی می‌توانید سوالاتی طرح کنید که در میان پاسخ‌های آنها، به یک برداشت کلی در این خصوص دست پیداکنید. با استخدام افراد قابل اعتماد، می‌توانید از استرس بازار کسب‌وکار خود تا حد زیادی بکاهید.


4- روحیه کارتیمی


مدیر باید فردی باشد که نسبت به انجام کار تیمی متعهد و مقید باشد تا بتواند کار را بهبود بخشد. این به آن معناست که مدیر به تنهایی و براساس سلایق و دلایل شخصی نمی‌تواند کار را پیش ببرد. یک مدیر نقش یک واسطه را بازی می‌کند؛ یعنی اینکه باید از یک طرف با مدیران مافوق و از طرف دیگر با کارمندان زیر مجموعه کارکند. بااین فرض قطعی است که داشتن روحیه تیمی برای یک مدیر پراهمیت است.


5- توانایی حل مشکلات


باز هم در نقش یک واسطه، مدیر بین افراد مختلف در محل کار، قرار می‌گیرد. او در مباحثه و مناقشه هایی که بین کارمندان شکل می‌گیرد، نقش میانجی را ایفا می‌کند. به منظور انجام این وظایف به بهترین شکل، مدیری که شما استخدام می‌کنید باید قدرت و توانایی لازم در حل مشکلات را داشته باشد. ضروری است تا مشکلات را در نطفه و زمانی که تازه می‌خواهند شکل بگیرند، بشناسد و نگذارد این مشکلات بزرگ‌تر و حادتر شوند.


6- شناخت از صنعت


یک مدیر باید قادر به پاسخگویی به سوالات احتمالی مشتریان، خریداران و حتی سایر کارمندان باشد و نوع پاسخی که می‌دهد بسیار مهم است. شاید شما بتوانید با آموزش‌های مختلف یک مدیر را با زمینه و صنعت کاری خود آشنا کنید اما مسلما ایده‌آل‌ترین حالت این است که فردی را به استخدام در آورید که از قبل به صورت حرفه ای در این زمینه کار کرده باشد و تجربه لازم را داشته باشد. در ضمن اشتیاق و عطش برای کسب دانش بیشتر در زمینه کسب‌وکار نیز یک مزیت محسوب می‌شود.


7- وابستگی و تعلق


وقتی که اوضاع کسب‌وکار چندان پررونق نباشد شما به مدیر یا مدیرانی نیاز دارید که بتوانید روی آنها حساب کنید. یک مدیر با احساس تعلق بالا، فردی است که همیشه و همه جا به موقع حاضر می‌شود، در کارش بی انگیزه و سست نمی‌شود و هرزمانی که به حضورش احتیاج باشد حتی تا دیر وقت، در محل کار می‌ماند. شما فردی می‌خواهید که وقتی کاری به او می‌سپارید مطمئن باشید که آن را درست انجام می‌دهد و کار را پیش می‌برد.


8- حفظ آرامش و خونسردی


نقشی که یک مدیر دارد بسیار سخت است. استرس بخش مهمی از کار مدیریت را تشکیل می‌دهد. مشکلات بسیاری در حین کارهای روزمره به وجود می‌آید که وظیفه مدیر ایجاب می‌کند تا آنها را به بهترین شکل رسیدگی و برطرف کند. شما هم نیازمند مدیری هستید که بتواند در بیشتر مواقع آرامش و خونسردی خود را درمحل کار حفظ کند. یک مدیر آرام، تمام مجموعه را آرام نگه می‌دارد و این امر منجر به بهره وری بیشتر افراد می‌شود و محیط کار بهتری شکل می‌گیرد.


9- خوش بینی و مثبت اندیشی


شما قطعا مدیری را نمی‌پسندید که آرام باشد و نسبت به همه چیز بی‌تفاوت باشد. شما مدیری می‌خواهید که خط مشی‌هایش خوش‌بینانه و مثبت باشد. این خصیصه به ایجاد محیطی اخلاقی در کسب‌وکار شما کمک می‌کند و باعث می‌شود تا شما کارمندانی با رضایت شغلی بالاتر، بهره‌وری بیشتر و کسب‌وکاری پررونق‌تر داشته باشید.


10- مهارت کافی برای رهبری افراد


فارغ از هر ویژگی و خصلتی که شما در درون یک مدیر جست‌وجو می‌کنید، چیزی که در اولین گام دنبال آن می‌گردید این است که آیا فرد موردنظر مهارت‌های لازم برای رهبری افراد را دارد یا خیر. یک مدیر باید به این توانایی خود اعتقاد و اعتماد کامل داشته باشد. او باید در سخنوری چیره باشد، کارها را به بهترین شکل بین افراد تقسیم کند و طوری رفتار کند تا کارمندان به راحتی دستورات صادره از سوی او را قبول کنند.

 

در مجموع، این گفتارها هم می‌تواند برای فردی که می‌خواهد به عنوان مدیر وارد مجموعه ای شود مفید است و هم اینکه شما به عنوان صاحب کسب‌وکار اگر در مصاحبه با افراد این خصایص را مشاهده کردید، تقریبا می‌توانید مطمئن باشید که این فرد توانایی لازم برای تبدیل شدن به یک مدیر خوب و موفق در کسب‌وکار شما را دارد.
 

منبع: www.donya-e-eqtesad.com

 

 

 

 

 

 

   
  

اخبار مرتبط:

اضافه نمودن به: Share/Save/Bookmark

نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
نظر
 
  کد امنیتی:
 
   پربیننده ترین مطالب روابط عمومی  

  اهمیت توسعه ارتباطات نوآورانه


  باج دادن به باجگیران رسانه‌ای: اشتباهی که نباید مرتکب شوید


  استقبال از شکست: چرا ما خجالت می‌کشیم اما نباید


  انواع مختلف شهرت


  مدیریت رشد سریع کسب‌وکار


  ارتباط موثر، کلید محافظت از مردم و جامعه در برابر بحران‌های محیطی


  رازهای روابط‌عمومی


  چگونه آگاهی زیست‌محیطی را ارتقا دهیم


  هوش مصنوعی و فرسایش شناخت انسان


  روابط‌عمومی و عجز در تهیه خبر


 
 
 
مقالات
گفتگو
گزارش
آموزش
جهان روابط عمومی
مدیریت
رویدادها
روابط عمومی ایران
کتابخانه
تازه های شبکه
آخرین رویدادها
فن آوری های نو
تبلیغات و بازاریابی
ایده های برتر
بادپخش صوتی
گزارش تصویری
پیشنهادهای کاربران
اخبار بانک و بیمه
نیازمندی ها
خدمات
خبرنگار افتخاری
بخش اعضا
دانلود کتاب
پیوندها
جستجوی پیشرفته
موبایل
آر اس اس
بخشنامه ها
پیشکسوتان
لوح های سپاس
پیام های تسلیت
مناسبت ها
جملات حکیمانه
پایان نامه ها
درباره شارا
تماس با ما
Shara English
Public Relation
Social Media
Marketing
Events
Mobile
Content
Iran Pr
About Us - Contact US - Search
استفاده از مطالب این سایت با درج منبع مجاز است
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به شارا است
info@shara.ir
  خبر فوری: معرفی کتاب «هوش مصنوعی روابط‌عمومی در عمل» منتشر شد