درباره شارا | تماس | جستجوی پیشرفته | پیوندها | موبایل | RSS
 خانه    تازه ها    پایگاه اخبار    پایگاه اندیشه    پایگاه کتاب    پایگاه اطلاعات    پایگاه بین الملل    پایگاه چندرسانه ای    یایگاه امکانات  
یکشنبه، 30 تیر 1398 - 15:41   

انتصاب سرپرست مدیریت روابط عمومی و امور بین الملل شهرداری رشت

  انتصاب سرپرست مدیریت روابط عمومی و امور بین الملل شهرداری رشت


ادامه ادامه مطلب یک

۷ روش برای برقراری ارتباط مؤثر در محیط کار

  ۷ روش برای برقراری ارتباط مؤثر در محیط کار


ادامه ادامه مطلب دو

انتصاب مشاور مدیرکل روابط عمومی وزارت نفت

  انتصاب مشاور مدیرکل روابط عمومی وزارت نفت


ادامه ادامه مطلب سه

چهاردهمین جشنواره ملی انتشارات روابط عمومی فراخوان داد

  چهاردهمین جشنواره ملی انتشارات روابط عمومی فراخوان داد


ادامه ادامه مطلب چهار

   آخرین مطالب روابط عمومی  
  انتصاب مشاور مدیرکل روابط عمومی وزارت نفت
  پنج نکته برای مدیریت بحران رسانه های اجتماعی
  مدیر کل روابط عمومی استانداری خراسان جنوبی: جایگاه روابط عمومی ها در بالا بردن سطح آگاهی مردم بسیار مهم است
  مدیر روابط عمومی باشگاه تراکتور انتخاب شد
  درگذشت یکی از پیشگامان علم ارتباطات در ایران
  مدیر روابط عمومی هیات دوچرخه سواری گیلان منصوب شد
  بیمه کوثر با ارزش هر سهم ۶۵۸۳ریال وارد مجمع می ‌شود
  روزنامه دولتی و روزنامه حزبی
  انتصاب سرپرست مدیریت روابط عمومی و امور بین الملل شهرداری رشت
  نباید رسانه با زر زود و تزویر منحرف شود
ادامه آخرین مطالب روابط عمومی
- اندازه متن: + -  کد خبر: 13159صفحه نخست » پیشخوان شارا-پیشنهادهای کاربران روابط عمومیسه شنبه، 18 شهریور 1393 - 09:28
چه بخورم تا خوش اخلاق‌تر باشم؟
امروزه به دلیل مشغله های گوناگون زندگی، بعضی افراد معمولا چهره عبوس و گرفته ای دارد و چندان خوش اخلاق نیستند. گرچه وجود شرایط مناسب در زندگی تا حد بالایی در این امر دخیل است، اما بعضی از مواد غذایی نیز می توانند مؤثر باشند.
  

شبکه اطلاع رسانی روابط عمومی ایران (شارا)- عوامل مختلفی در زندگی روزمره از مشغله های شغلی و مسائل مالی گرفته تا اتفاقات خانوادگی و... زمینه ساز بی حوصلگی و بداخلاقی می شود. اما همسر، فرزندان، همکاران و دوستان ما گناهی ندارند که همواره ما را با چهره عبوس ببینند؛ پس باید به دنبال روشی برای شاد بودن یا حداقل لبخند زدن بود. تغذیه نیز در این باره بسیار مؤثر است چرا که کمبود برخی عناصر غذایی قطعا تاثیر سوئی خواهد داشت.


نان سبوس دار، پاستا، پنیر، تخمه کدو

نان سبوس دار و انواع پاستا و ماکارونی حاوی نشاسته (قندهای کند) هستند و پنیر و تخمه کدو نیز سرشار از تریپتوفان محسوب می شوند. نشاسته را به خوبی می شناسید اما تریپتوفان چیست؟ تریپوفان اسید آمینه ای ( ترکیبی از پروتئین ها) است که معمولا در برنامه غذایی افراد بداخلاق جای ندارد. این ترکیب تا حد بالایی در اخلاق خوب مؤثر است زیرا زمینه ساز سروتونین محسوب می شود. سروتونین مولکول ناقل عصبی است که در مغز از یک نورون به دیگری انتقال می یابد و عملکردهای متعددی از جمله تاثیر بر اخلاق و رفتار دارد.

تشکیل مولکول مهم سوتونین روند پیچیده ای دارد زیرا باید تریپتوفان و نشاسته همزمان مصرف شوند چرا که تریپتوفان فقط با کمک نشاسته به سروتونین تغییر حالت می یابد.

به جز خوراکی ها و نوشیدنی های شیرین که به سرعت در خون پخش می شوند و تاثیر مخالفی دارند، بقیه منابع غذایی نشاسته مفید بوده و تفاوتی در این زمینه با هم ندارند.

از جمله بهترین منابع حاوی نشاسته پیچیده باید به نان سبوس دار و البته نان سبوس دار جو، انواع پاستا، حبوبات، نخود سبز، گیلاس و شکلات اشاره کرد.

پنیرها نیز سرشار از تریپتوفان هستند. در هر وعده غذایی و به خصوص صبحانه تکه ای پنیر مصرف نمایید.

این خاصیت در مورد تخمه کدو نیز صدق می کند، پس بهتر است آن را جز تنقلات مفید همیشه داشته باشید و یا در ترکیب انواع سالادها استفاده کنید. تخمه کدو بسیار خوشمزه است به خصوص اگر کمی بوداده شود.

همچنین باید خاطر نشان کرد که ماکیان، تخم مرغ و ماهی ها نیز حاوی تریپتوفان هستند.

ماهی های چرب، نان با دانه های کتان

ماهی های چرب مانند ساردین، آزاد و ماکرو جز بهترین خوراکی ها برای داشتن اخلاقی خوب است زیرا علاوه بر تامین تریپتوفان، سرشار از امگا ۳ نیز هستند که تولید سروتونین را در سلول های عصبی تسهیل می کند. اما امگا ۳ در دانه های کتان نیز وجود دارد که اگر در ترکیب نان تهیه شود خاصیتی مضاعف خواهد داشت زیرا نشاسته را همراه امگا ۳ دارد.

از دیگر منابع غذایی حاوی امگا ۳ نیز می توان به اسفناج، کلم و سمنه خوراکی اشاره کرد که منابع بسیار غنی هستند. این سبزیجات در ترکیب سالاد همراه با کمی روغن کلزا یا گردو مقدار امگا ۳ را بیشتر می کند.

هنگامی که تخم مرغ می خرید بهتر است انواع غنی شده را انتخاب کنید زیرا در این صورت مرغ ها دانه های کتان، کلزا و یونجه مصرف کرده اند و تخم ها نیز غنی از این ترکیبات هستند. در این صورت نیز تریپتوفان و امگا ۳ را با هم مصرف کرده اید.

فلفل، جعفری، گوجه فرنگی، توت فرنگی

وجه اشتراک این میوه ها و سبزجات مقدار بالای ویتامین C است. زمانی که بدن دچار کمبود این ویتامین است، خلق و خو به راحتی تحت تاثیر قرار می گیرد. از فلفل و جعفری می توان در ترکیب انواع سالادها و خوراک ها استفاده کرد. در مورد گوجه فرنگی نیز باید گفت که هر چه رسیده تر باشد، ویتامین C بیشتری خواهد داشت. توت فرنگی نیز یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین میوه ها در تهیه انواع دسر و شیرینی است.

شکلات

شکلات حاوی تریپتوفان، گلوسید (قندهای کند) و بسیاری دیگر از ترکیبات مفید است. یک تکه شکلات سیاه علاوه بر احساس لذت، بسیار مفید نیز خواهد بود. اما بگذارید شکلات به آرامی در دهان باز شود و به زبان و کام بچسبد تا همه خواص آن پخش شود.

اگر هر روز صبح تکه ای نان سبوس دار، پنیر، چند عدد توت فرنگی و کمی شکلات میل کنید حتما از احساس نشاط و خوش اخلاقی در طول روز متعجب خواهید شد!
 


منبع: باشگاه خبرنگاران
 

   
  

اضافه نمودن به: Share/Save/Bookmark

نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
نظر
 
  کد امنیتی:
 
   پربیننده ترین مطالب روابط عمومی  

  تقویم روز ارتباطات/ آگهی تا 40 درصد گنجایش صفحات و نه کمتر از آن


  روزنامه دولتی و روزنامه حزبی


  گزارش برگزاری چهارمین گردهمایی سراسری مدیران و فعالان روابط عمومی جهاد دانشگاهی


  مسائل مربوط به عکاسی: چرا سرمایه گذاری در عکس های با کیفیت باعث پیشرفت بازاریابی می شود


  درگذشت یکی از پیشگامان علم ارتباطات در ایران


  برگزاری سومین همایش سواد رسانه‌ای و اطلاعاتی با رویکرد تمدنی


  انتصاب سرپرست مدیریت روابط عمومی و امور بین الملل شهرداری رشت


  برگزاری نخستین کنفرانس رسانه ای در طالقان


  مدیر روابط عمومی هیات دوچرخه سواری گیلان منصوب شد


  نصراللهی در گفت‌وگو با ایسکانیوز: پیام‌رسان‌های داخلی میدان را به رقیب واگذار کردند/برخورد مسئولان با فضای مجازی هوشمندانه نیست


 
 
 
مقالات
گفتگو
گزارش
آموزش
جهان روابط عمومی
مدیریت
رویدادها
روابط عمومی ایران
کتابخانه
تازه های شبکه
آخرین رویدادها
فن آوری های نو
تبلیغات و بازاریابی
ایده های برتر
بادپخش صوتی
گزارش تصویری
پیشنهادهای کاربران
اخبار بانک و بیمه
نیازمندی ها
خدمات
خبرنگار افتخاری
بخش اعضا
دانلود کتاب
پیوندها
جستجوی پیشرفته
موبایل
آر اس اس
بخشنامه ها
پیشکسوتان
لوح های سپاس
پیام های تسلیت
مناسبت ها
جملات حکیمانه
پایان نامه ها
درباره شارا
تماس با ما
Shara English
Public Relation
Social Media
Marketing
Events
Mobile
Content
Iran Pr
About Us - Contact US - Search
استفاده از مطالب این سایت با درج منبع مجاز است
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به شارا است
info@shara.ir
  خبر فوری: فراخوان ارسال مقاله به شانزدهمین کنفرانس بین المللی روابط عمومی ایران