درباره شارا | تماس | جستجوی پیشرفته | پیوندها | موبایل | RSS
 خانه    تازه ها    پایگاه اخبار    پایگاه اندیشه    پایگاه کتاب    پایگاه اطلاعات    پایگاه بین الملل    پایگاه چندرسانه ای    پایگاه امکانات  
سه شنبه، 4 اردیبهشت 1403 - 19:46   

ادوبی و مبارزه با جعل‌های عمیق: تدابیر جدید برای حفظ یکپارچگی انتخابات

  ادوبی و مبارزه با جعل‌های عمیق: تدابیر جدید برای حفظ یکپارچگی انتخابات


ادامه ادامه مطلب یک

متا تولید تصاویر هوش مصنوعی در زمان واقعی را به واتس‌اپ می‌آورد!

  متا تولید تصاویر هوش مصنوعی در زمان واقعی را به واتس‌اپ می‌آورد!


ادامه ادامه مطلب دو

برندگان جوایز جهانی عکاسی سونی 2024 معرفی شدند!

  برندگان جوایز جهانی عکاسی سونی 2024 معرفی شدند!


ادامه ادامه مطلب سه

لایحه ضد تیک‌تاک در مجلس نمایندگان آمریکا تصویب شد، اما آینده نامشخص است

  لایحه ضد تیک‌تاک در مجلس نمایندگان آمریکا تصویب شد، اما آینده نامشخص است


ادامه ادامه مطلب چهار

   آخرین مطالب روابط عمومی  
  6 مشکل پیش روی روابط‌عمومی در جهان معاصر
  نقش روابط‌عمومی‌‌ دیجیتال در برند سازی
  سه درس روابط‌عمومی از مدیریت بحران
  چگونه رسانه‌ها و روابط‌عمومی می‌توانند در شرایط جنگی به پیروزی کمک کنند؟
  4 رفتار کمتر شناخته شده رهبری برای تسلط بر موفقیت
  نحوه استفاده از گردشگری در روابط‌عمومی
  چگونه از رسانه‌های اجتماعی برای بهینه‌سازی موفقیت روابط‌عمومی و افزایش آگاهی از برند خود استفاده کنید
  ادوبی و مبارزه با جعل‌های عمیق: تدابیر جدید برای حفظ یکپارچگی انتخابات
  آیا اتحادیه‌ها می‌توانند هوش مصنوعی را متوقف کنند؟
  کنار آمدن با شخصیت‌های مشکل‌دار در محیط کار
ادامه آخرین مطالب روابط عمومی
- اندازه متن: + -  کد خبر: 13005صفحه نخست » دوشنبه، 10 شهریور 1393 - 12:03
بازاریابی
چه زمانی باید تبلیغات را متوقف کنیم؟
تصور کنید در سالن سینما نشسته‌اید و بی‌صبرانه منتظرید فیلم شروع شود. همان‌طور که همه ما می‌دانیم، قبل از نمایان شدن عنوان و تیتراژ فیلم، مجموعه‌‌ای از آگهی‌های بازرگانی پیش چشم شما ظاهر می‌شود.
  

شبکه اطلاع رسانی روابط عمومی ایران (شارا)- تصور کنید در سالن سینما نشسته‌اید و بی‌صبرانه منتظرید فیلم شروع شود. همان‌طور که همه ما می‌دانیم، قبل از نمایان شدن عنوان و تیتراژ فیلم، مجموعه‌‌ای از آگهی‌های بازرگانی پیش چشم شما ظاهر می‌شود.

 

این آگهی‌های قبل از نمایش فیلم اغلب از سوی تماشاچیان سینما مورد استقبال واقع نمی‌شود، اما تماشای آنها در سینما اجتناب‌ناپذیر است. وقتی چراغ‌ها برای پخش فیلم خاموش می‌شود، چقدر تحت تاثیر محصولاتی که تبلیغ شده‌اند قرار گرفته‌اید؟
این موضوع بستگی به این دارد که در بوفه خوراکی‌ها چقدر زمان صرف کرده باشید!


بشر به غرایز خود وابسته است و وقتی توجه‌مان به غذا معطوف است معمولا به چیز دیگری توجه دقیق نداریم. در نتیجه، خوراکی خوردن مانع قضاوت کردن ما چه در هنگام پخش آگهی‌های بازرگانی و چه در حد گسترده‌تر، موقع جذب برند یک شرکت می‌شود. بر اساس یک تحقیق جدید، وقتی توجه انسان به‌طور کامل به حرکت دهان – مثلا موقع جویدن آدامس یا خوردن اسنک‌هایی مثل چیپس و ذرت بوداده – معطوف است، حواس به قدری پرت می‌شود که اثر مثبت آگهی‌های بازرگانی، به‌خصوص تبلیغات در مورد برندهای نسبتا ناشناخته کاملا کمرنگ می‌شود. بنابراین، بازاریاب‌ها با در نظر گرفتن این واقعیت که چه تعداد از افراد هنگام خوردن یا گپ زدن با دوستان خود به آگهی‌ها نگاه می‌کنند، باید به اثر قدرتمند پدیده‌ای به نام دخالت شفاهی توجه دقیقی داشته باشند.
روانشناسان نزدیک به یک قرن است به این نتیجه رسیده‌اند که وقتی ما کلمه‌ای را می‌شنویم، به صورت ناخودآگاه با تکان دادن آهسته زبان‌مان آن کلمه را تلفظ می‌کنیم. این کار به‌دلیل درک و توانایی باطنی برای تلفظ آن کلمه احساس مثبتی در ما ایجاد می‌کند. و هر چقدر آن کلمه را بیشتر بشنویم (همان‌طور که در یک آگهی ممکن است تکرار شود)، بیشتر با آن آشنا می‌شویم. اما وقتی سیستم مکانیکی ما به‌دلیل درگیر بودن دهانمان در فعالیت خوردن یا صحبت کردن با شخصی از تولید این کلمات ناخودآگاه منع می‌شود، این اثر کم می‌شود و قدرت کلمات جدید یا تکرارشونده کاهش می‌یابد.
محققان این تحقیق جدید برای مشخص کردن اثر دخالت شفاهی بر عرصه تبلیغات، آزمایشی طراحی کردند، آنها دو گروه را به تماشای آگهی‌های بازرگانی واقعی دعوت کردند به شرکت‌کنندگان این فرصت داده شد که یا بلافاصله بعد از نمایش آگهی محصول مورد نظر را بخرند یا یک هفته زمان برای ارزیابی خرید داشته باشند. برای اینکه شرایط طبیعی‌تر باشد، آگهی‌ها در سالن سینما و قبل از تماشای یک فیلم برای شرکت‌کنندگان پخش شد. به یک گروه که گروه کنترل بود، آب نبات‌هایی داده شد که طبق زمان‌بندی، خوردن آن قبل از شروع آگهی‌ها به پایان می‌رسید و بنابراین، اثری بر دخالت شفاهی نداشت. گروه دوم مورد آزمایش همان کاری را کردند که بسیاری از ما انجام می‌دهیم؛ برای آنها ذرت بوداده یا آدامس در طول پخش آگهی‌ها در نظر گرفته شد، تا از درگیر بودن دهان آنها در طول پخش آگهی‌ها اطمینان حاصل شود.
مطمئنا، افرادی که به آنها خوراکی داده شده بود اشتیاق چندانی به محصولاتی که در آگهی‌ها تبلیغ شده بود نشان ندادند و نسبت به همتایان خود که خوراکی نخورده بودند، کمتر به خرید آنها اقدام کردند. همچنین گروهی که خوراکی خورده بودند به‌طور خاص هیچ احساسی به برندهای ناشناخته و جدیدی که در آگهی‌ها پخش شد نداشتند.
مورد دیگری که وجود داشت این بود که ذرت بوداده واقعا طعم خوبی دارد و بنابراین محققان برای اینکه مطمئن شوند یافته‌های آنها تحت‌تاثیر خوشمزگی این خوراکی نبوده، تحقیق خود را با آدامس بدون مزه تکرار کردند. در پایان آنها اثبات کردند که حرکت فک – و نه طعم خوراکی – باعث دور شدن ذهن از کلمات و به تبع آن، پیام‌های آگهی‌ها می‌شود.
اما طبق اظهار محققان، یافته‌های این آزمایش فراتر از محدوده سالن سینما را دربرمی‌گیرد. افراد اغلب هنگام دیدن تبلیغات به نوعی دهان خود را تکان می‌دهند؛ مکالمات دوستانه هنگام پخش آگهی‌های تلویزیونی یا خوراکی‌هایی که هنگام جست‌وجو در اینترنت می‌خوریم را در نظر بگیرید. حال اگر بیشتر توجه مخاطب تبلیغات، صرف خوردن شام یا یک مکالمه تلفنی شود، این تبلیغات تلویزیونی یا آنلاین، به‌خصوص در مورد معرفی برندهای جدید، به‌طور جدی با شکست مواجه می‌شود.
یک راه حل ممکن برای بازاریاب‌ها این است که بر قوه بصری تمرکز کنند. آگهی‌هایی که به جای استفاده از کلمات بر تصویر تاکید دارند، بهتر به ذهن افرادی که به واسطه حرکت دهانشان ناخودآگاه دچار حواس‌پرتی می‌شوند، نفوذ می‌کنند.
این یعنی در آگهی‌های بازرگانی بر اسامی برند یا شعارها تاکید کمتری صورت گیرد و بیشتر بر تصاویر چاپی تمرکز شود. اما این تصاویر باید قدرتمند باشند. محققان شواهدی یافتند مبنی بر اینکه دخالت شفاهی همچنان می‌تواند تاثیر نسبی بر رویکرد تماشاچی داشته باشد؛ حتی زمانی که آگهی‌ها بر چارچوب یا طراحی محصولات و نه فقط اسم برند، متمرکزند.
در دوره‌ای که چندین عملکرد به صورت همزمان انجام می‌شود، جلب توجه افراد به یک موضوع خاص، صرف‌نظر از مفهوم آن، کار بسیار دشواری است. اما حرکت دهان یک مورد خاص است. بنابراین، در اینجا مساله پرت شدن حواس با گوشی هوشمند یا ابزار کنترل از راه دور نیست؛ استفاده از دهان مطرح است. اگر بازاریاب‌ها بتوانند آگهی‌های خود را زمان‌بندی یا هدفمند کنند تا مطمئن شوند بیشتر مخاطبان آنها هنگام پخش آگهی در حال خوردن یا صحبت کردن نیستند، می‌توانند در میدان رقابت تا حدی خود را بالاتر بکشند.


منبع: روزنامه دنیای اقتصاد - شماره ۳۲۸۵
 

   
  

اضافه نمودن به: Share/Save/Bookmark

نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
نظر
 
  کد امنیتی:
 
   پربیننده ترین مطالب روابط عمومی  

  سه درس روابط‌عمومی از مدیریت بحران


  مفهوم اقیانوس آبی در روابط‌عمومی


  کنار آمدن با شخصیت‌های مشکل‌دار در محیط کار


  چگونه رسانه‌ها و روابط‌عمومی می‌توانند در شرایط جنگی به پیروزی کمک کنند؟


  چگونه روانشناسی به روابط‌عمومی کمک می‌کند؟


  6 مشکل پیش روی روابط‌عمومی در جهان معاصر


  نقش روابط‌عمومی‌‌ دیجیتال در برند سازی


  4 رفتار کمتر شناخته شده رهبری برای تسلط بر موفقیت


  آینده ما در دست ماست


  دیدگاه‌هایی قابل تأمل برای تهیه گزارش از گذار سبز


 
 
 
مقالات
گفتگو
گزارش
آموزش
جهان روابط عمومی
مدیریت
رویدادها
روابط عمومی ایران
کتابخانه
تازه های شبکه
آخرین رویدادها
فن آوری های نو
تبلیغات و بازاریابی
ایده های برتر
بادپخش صوتی
گزارش تصویری
پیشنهادهای کاربران
اخبار بانک و بیمه
نیازمندی ها
خدمات
خبرنگار افتخاری
بخش اعضا
دانلود کتاب
پیوندها
جستجوی پیشرفته
موبایل
آر اس اس
بخشنامه ها
پیشکسوتان
لوح های سپاس
پیام های تسلیت
مناسبت ها
جملات حکیمانه
پایان نامه ها
درباره شارا
تماس با ما
Shara English
Public Relation
Social Media
Marketing
Events
Mobile
Content
Iran Pr
About Us - Contact US - Search
استفاده از مطالب این سایت با درج منبع مجاز است
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به شارا است
info@shara.ir
  خبر فوری: معرفی کتاب «هوش مصنوعی روابط‌عمومی در عمل» منتشر شد