شارا - شبكه اطلاع رساني روابط عمومي ايران : بابايي: روابط عمومي ها خدمات شايسته دولت تدبير و اميد را قوي تر اطلاع رساني كنند
دوشنبه، 20 اسفند 1397 - 13:51 کد خبر:37466
سرپرست روابط عمومي و امور بين الملل استانداري تهران گفت: دو سال از فعاليت دولت دوازدهم باقي مانده و بايد خدماتي را كه با وجود همه كاستي ها اما به صورت شايسته به مردم ارائه مي شود را اطلاع رساني به هنگام كنيم و همين كار وظايف روابط عمومي را سنگينتر كرده است .

شبكه اطلاع رساني روابط عمومي ايران (شارا)-|| سرپرست روابط عمومي و امور بين الملل استانداري تهران گفت: دو سال از فعاليت دولت دوازدهم باقي مانده و بايد خدماتي را كه با وجود همه كاستي ها اما به صورت شايسته به مردم ارائه مي شود را اطلاع رساني به هنگام كنيم و همين كار وظايف روابط عمومي را سنگينتر كرده است .

به گزارش شارا به نقل از پايگاه اطلاع رساني استانداري تهران، جلسه شوراي هماهنگي روابط عمومي هاي استان تهران به رياست امين بابايي، سرپرست اداره كل روابط عمومي و امور بين الملل استانداري تهران و دبير شوراي هماهنگي روابط عمومي هاي استان تهران با حضور اعضاي شورا صبح امروز(دوشنبه) در محل استانداري تهران برگزار شد.


سرپرست روابط عمومي و امور بين الملل استانداري تهران با بيان اينكه تاكنون هماهنگي قابل قبولي در اين شورا انجام نشده است است گفت: ضرورت تسلط اعضاي شورا بر اساسنامه و تهيه بانك اطلاعاتي مناسب براي دستيابي به اهداف علمي و كارشناسي شده يكي از اولويت ها در شوراي هماهنگي روابط عمومي ها است.


امين بابايي با بيان اينكه چالش هاي پيش رو در سال 98 كار و فعاليت روابط عمومي را دو چندان مي كند گفت: همگرايي و وحدت رويه با چارچوب شوراي هماهنگي روابط عمومي استان مي تواند راهكار مناسبي براي هماهنگي بيشتر ميان دستگاه هاي استان تهران باشد.


دبير شوراي هماهنگي روابط عمومي هاي استان تهران با تاكيد بر اينكه تشكيل برنامه ها بايد منظم و مبني بر برنامه ريزي و علمي انجام شود عنوان داشت: براي آنكه چشم انداز و چراغ راه در شوراي هماهنگي به صورت علمي و كارشناسي شده انجام شود نياز به يك برنامه تدوين شده و منظم وجود دارد.


امين بابايي در بخش ديگري از سخنانش با اشاره به اينكه بسياري از معاندين سعي بر كمرنگ جلوه دادن خدمات دولت تدبير و اميد در اذهان عمومي دارند گفت: دو سال از فعاليت دولت دوازدهم باقي مانده و بايد خدماتي را كه با وجود همه كاستي ها اما به صورت شايسته به مردم ارائه مي شود را اطلاع رساني به هنگام كنيم و همين كار وظايف روابط عمومي را سنگينتر كرده است .